Rapidshare i drugi

zašto mi preko rapidshare-a skida jako sporo,npr sad skidam neki film u delovima i skida 23 kb/s:eek: a imam 1 mb/s....preko torrenta mi normalno skida,70-90kb/s.da li je to normalno,ili šta:besna:

Нормално је. Када су сервери оптерећени, такозваним "free"-корисницима су пушта скидање ограниченом брзином. Брзина зависи од "загушености" рапидшерових сервера.

Ако стално скидаш, приметићеш да углавном од поноћи па до раних јутарњих сати скидаш пуном брзином... 110+KB/s, ако имаш Телекомов 1024/128 пакет, а да се најспорије скида поподне и у раним вечерњим сатима.

a kako to mogu da uradim? s obzirom da sam maloletna...

Већ су ти горе објаснили и дали линкове. Нема везе што си малолетна, попуниш најобичнију уплатницу (имаш на оним линковима и слику са упутством како се попуњава), упишеш свој e-mail и уплатиш у најближој пошти или банци, па ти после на мејл стигне информација о корисничком имену, шифри и датуму када ти истиче налог.

Већ су ти горе објаснили и дали линкове. Нема везе што си малолетна, попуниш најобичнију уплатницу (имаш на оним линковима и слику са упутством како се попуњава), упишеш свој e-mail и уплатиш у најближој пошти или банци, па ти после на мејл стигне информација о корисничком имену, шифри и датуму када ти истиче налог.

Hvala! Danas uplacujem! xD

da, kad dnevni limit za free ne bi bio mnooogo manji od 5GB... :)

Значи, немаш динамички ИП. Ми преко АДСЛ-а, још уз даунлод-менаџере који сами скидају, чекају и ресетују конекцију превалимо и преко 5GB, мада и то зависи од дана до дана.

Сад сам пре пар дана скидао два ДВД-а, око 9GB укупно. Први је скинуо за 21-2 сата, а са овим другим се мрцварио скоро 24. Тачно не видим апсолутно никакав разлог због чега бих им уплаћивао... а поготово што и ретко скидам, обично по филм на 2-3 дана и ређе.

Нормално је. Када су сервери оптерећени, такозваним "free"-корисницима су пушта скидање ограниченом брзином. Брзина зависи од "загушености" рапидшерових сервера.

Ако стално скидаш, приметићеш да углавном од поноћи па до раних јутарњих сати скидаш пуном брзином... 110+KB/s, ако имаш Телекомов 1024/128 пакет, а да се најспорије скида поподне и у раним вечерњим сатима.

evo sad je popodne i skida mi 59:confused:

Jel postoji neki nacin da stavim da mi se skidaju linkovi a da ne dezuram stalno pored kompjutera i da rekonektujem modem manuelno? Ja npr. hocu da stavim nocu da se skida jer je tad najbolja brzina, ali ne znam preko kog programa.........Pokusavao sam preko nekih programa za takve stvari, USDownloader, Jdownloader itd, ali, ili ja nisam znao kako da ih podesim, ili je neki drugi problem. Jel ima veze to sto sam free korisnik i sto imam dinamicki IP? Ajde pomagajte ako znate.......treba da skinem 12 GB :sad2: :dash:

Back