Rapidshare i drugi

Ja sam se bakcao sa rapidsherom dok pre par dana nisam naucio i skapirao da su torreneti 100x bolji od rapidshera. Ja preko torrneta skinem 3 filma odjenom za 1h! :) jos ne moram da cekam kao na rapidsheru kada skinem neki fajl 20 min ili koliko vec neko odmah skidam odjednom(vise vajlova i brzina mi je i do 450kb/sec)

savet...batalite to i predjite na torrnete z:D

Ja sam se bakcao sa rapidsherom dok pre par dana nisam naucio i skapirao da su torreneti 100x bolji od rapidshera. Ja preko torrneta skinem 3 filma odjenom za 1h! :) jos ne moram da cekam kao na rapidsheru kada skinem neki fajl 20 min ili koliko vec neko odmah skidam odjednom(vise vajlova i brzina mi je i do 450kb/sec)

Jesi li ti siguran da je ova brzina???Malo mnogo mi zvuci.

nije to mnogo..ovo je mnogo :) :

664334226.png

koji program koristis za menjanje ip-a???
ja sam imao neke..hmm uglavnom nisu valjali,tj koji god da probam ne valja z:cry:

evo ti najlaksi nacin za menjanje ip adrese(mislim da moze da se promeni cak i staticka IP adresa ako imas):

1. start-run pa u run ukucati cmd
2. u cmd ukucati ipconfig/all i videcete svoju trenutnu ip adresu.
3. sad ukucati ipconfig/release
4. Otici u Network Connection zatim desni klik na Local Area Connection pa properties.
5. markirati tcp/ip pa properties i pod karticom general prebaciti na use the following ip address. U ip address kucati 10.0.0.1, pritisnuti tab i automatski ce generisati Subnet mask. Kliknuti na ok, i sacuvati.
6. Zadim opet desni klik na Local Area Connection pa properties pa na tcp/ip propeties i onda vratiti na obtain an ip address automatically. Klik ok i sacuvati promene.
7. Vratiti se u cmd otkucati ipconfig/all i videcete da je ip adresa promenjena

p.s. da li neko moze da mi preporuci neki program za skidanje preko rapidshare-a.Imam premium nalog pa mi treba program koji to sve automatski odradjuje da se ne cimam za svaki fajl rucno da startujem posto skidam filmove u HD rezoluciji.Znaci ostavim ga preko noci da fercera i kad ustanem ujutro da je sve gotovo.z;)

Ne bih rekao da su torenti bolji od RS-a sto se tice brzine.Na rapidsheru uvek ide ful brzina ako imas premium nalog dok na torentima ide maksimalnom brzinom samo kod nekih manjih fajlova gde ima dosta seedera(uglavnom serije,programi i muzika).Ja skidam filmove u HD rezoluciji i desavalo mi se da skidam jedan film po 10-15 dana i to sa internet vezom od 4 Mbps.
Prednost torenta je u tome sto se mogu naci neke stvari kojih na RS nema.

Pozdarv svimaimam mali proplem oko skidanja ... Ja skidam sve preko CrypLoada i do sada je radio super, sve skida u RAR-u ali sad od jednom kada hocu da skidam partove u RAR-u kada odbroji svoje vreme trazi mi da ukucam neka slova kao neku sigurnost pri skidanju i to me jako nervira do sad se to nije pojavljivalo od kako sam poceo da skidam preko njega ... Da li neko koristi ovaj problem za skidanje, da li je imao slicna ili iste probleme kao ja i da li to moze da se nekako resi ?! Unapred hvala za pomoc

Pozdrav preko kog programa skidas partove koji su u RAPIDSHARE ?! Unapred hvala

Poslednja izmena od moderatora:

Back