Random informacije o vama

Ја га вала слушам и трезан. :twisted:

LPhoklica је у неколико наврата открила форумском читалаштву своју фасцинацију и опседнутост glede ћумураша, пардон Рома
СИГУРНО и она воли да слуша Џеја!

Мићко такође воли да слуша Џеја!

Стопроцентно сам уверен да и Абелоне ТЈ воли да слуша Џеја!

У име свих нас, његових фанова, песма за сва времена:

:zurka: :mrgreen:

Kada slozim sobu, obavezno je odmah uneredim... Prosto ne mogu da se snadjem kada je sve slozeno i uvek zaboravljam gde je sta...
Ja i najbolja drugarica mnogo volimo da se bijemo, s tim da ja uglavnom samo je zagrlim i stisnem sto jace, ili je obalim na krevet pa preko nje... bez naravno neke seksualne ideje... Ali njena majka nije to znala kada je usla u njenu sobu a ja preko nje...

To je to, samo sam ja bio na vrhu

man-woman-in-bed-sex.jpg

Ne pitajte sta je bilo kad je njen cale saznao ._. Covek je skapirao da je o zajebanciji rec... Ali sam 3 meseca slusao od njega pitanja kad ce svadba i da li koristimo zastitu (ej bre, kakav je to cale)...

I trece, najbolji ortak drzi neku prodavnicu... Skoro svaki dan visimo kod njega i pijemo pivce sa onim dekicama, koji rado i sami plate nama i bas su srecni kada ima neko da slusaj njihove ratne dozivljaje :)

Trebala sam se zvati Đorđe.

Doktor rekao mojima prije porođaja da očekuju muško. Nije bilo sretnije osobe od moje majke, jer ona ne voli žensku djecu.

I onda sam se ja, pojavila,kao da sam magija xD i srušila joj svijet. :cool: Očigledno, ime Đorđe više nije odgovaralo..

A danas je mama presretna zbog mog pola, jer, Đorđe ne bi prao sude i čistio kuću :aha:

Trebala sam se zvati Đorđe.

Doktor rekao mojima prije porođaja da očekuju muško. Nije bilo sretnije osobe od moje majke, jer ona ne voli žensku djecu.

I onda sam se ja, pojavila,kao da sam magija xD i srušila joj svijet. :cool: Očigledno, ime Đorđe više nije odgovaralo..

A danas je mama presretna zbog mog pola, jer, Đorđe ne bi prao sude i čistio kuću :aha:

Pa što te nisu nazvali Džordžina džavolčič? :lol: Msm, možda i jesu, al moro sam da pitam :mrgreen:

Repka :P

Kad ste vec kod olovki, ja se jezim na one obicne, grafitne,a takodje se i jezim od stiropora.
Nepijatno mi je od same pomisli na njega.

A na trljanje nekog glatkog predmeta o stiropor? :mrgreen:

Il' kad otpačinješ neku tehniku ili lomljivo iz onog stiroporskog njesra :lol:

Inače, imam običaj, dok idem negde, onako sa sluškama u ušima, da "sviram" gitaru ili klavijature(u zavisnosti koji instrument je dominantan), pa ljudi pomisle da imam parkinsona il epi napad :mrgreen:

Pa što te nisu nazvali Džordžina džavolčič? :lol: Msm, možda i jesu, al moro sam da pitam :mrgreen:

Repka :P

Ne znam :D ili Georgina :lol:

Fazon je što nam je slava Sv. Đorđe. I pošto su bili, malo je reći iznenađeni, mojom pojavom, tata je uzeo crkveni kalendar, vidio da sam se rodila na Svetog Mihaila nekog. Samo mi nije jasno što mi nisu dali ime Mihaela već su me nazvali po čobanici dugih trepavica :confused: :neutral:

Ma to ti je fora, daj sta das...tako su i meni sklepali ime...Sestri po dedi, deda mi se zove Branko, pa ona Branka...A mene sklepali kao aj' neko na B ime i moja pametna sekica rekla Biljana od 4,5 godinice i oni kao aj' moze (mada nije ona jadna kriva, pocetni uslov im je krajnje glup, jedina dva normalna zenska imena na B preostala su Bojana i Biljana, tako da ovo drugo jes' bolje)....

LPhoklica је у неколико наврата открила форумском читалаштву своју фасцинацију и опседнутост glede ћумураша, пардон Рома

Volim cigane, idelno bi bilo da mi decko bude obrazovani ciganin, elokventan i lepo obucen. Al nazalost, toga slabo ima.
Sto se Dzeja tice, dobar je (a i medju prvima je izvodio shuffling).

Ma to ti je fora, daj sta das...tako su i meni sklepali ime...Sestri po dedi, deda mi se zove Branko, pa ona Branka...A mene sklepali kao aj' neko na B ime i moja pametna sekica rekla Biljana od 4,5 godinice i oni kao aj' moze (mada nije ona jadna kriva, pocetni uslov im je krajnje glup, jedina dva normalna zenska imena na B preostala su Bojana i Biljana, tako da ovo drugo jes' bolje)....

Moji su rekli daj nekog apostola da nam dete bude okrenuto bogu

Ја га вала слушам и трезан. :twisted:

Мићко такође воли да слуша Џеја!

Стопроцентно сам уверен да и Абелоне ТЈ воли да слуша Џеја!

У име свих нас, његових фанова, песма за сва времена:

ma slusam i ja, al stid me bilo priznati. :lol:
haj to, dzej je kralj, al poceo sam slusat i ovaj neki lexington ebo te.
ne znam vama, al meni je ova prejaka.

I trece, najbolji ortak drzi neku prodavnicu... Skoro svaki dan visimo kod njega i pijemo pivce sa onim dekicama, koji rado i sami plate nama i bas su srecni kada ima neko da slusaj njihove ratne dozivljaje

sad kao to ti zbog njihove srece, a za pivo bi im obalio staracku ********. :lol:

Ne znam :D ili Georgina :lol:

Fazon je što nam je slava Sv. Đorđe. I pošto su bili, malo je reći iznenađeni, mojom pojavom, tata je uzeo crkveni kalendar, vidio da sam se rodila na Svetog Mihaila nekog. Samo mi nije jasno što mi nisu dali ime Mihaela već su me nazvali po čobanici dugih trepavica :confused: :neutral:

Pa jel ima tvoje ime veze sa Đorđem? :lol: Mislim, ima li elemenata u njemu? xD

Pročitam prvi deo, i taman reko da linkujem onu od tome BRANKA, kad ono... :lol: Pa dobo, kul ti je ime, šta oćeš :lol:

Volim cigane, idelno bi bilo da mi decko bude obrazovani ciganin, elokventan i lepo obucen. Al nazalost, toga slabo ima.
Sto se Dzeja tice, dobar je (a i medju prvima je izvodio shuffling).

Imam ja u kraju par komada, mogu da izvidim da proberem? :P
Mislim, to je porodica onog cara cigana, on živi blizu mene :lol:

Moji su rekli daj nekog apostola da nam dete bude okrenuto bogu

Haha do jaja, moji bili u fazonu, aj ga nazovemo ovako, možda vaskrsne, a nakon par godina su skontali da je i jedan život vađenja živaca dovoljan :mrgreen:

Back