Slusaj, nerviras me mnogo zato sto me zajebavas...Nisam partibrejker i ne sedim u diskoteci kad rokaju narodnjaci jer necu sama sebi da pravim smor atmosferu, znam skoro sve pesme jer mi iskacu iz frizidera, kuci NIKADA ne slusam tu vrstu muzike jer nemam vremena da ubijam bubne opne i padam u sevdah k'o sljiva u *****, ima dobrih narodnjaka za kafanu, to ne sporim, ali slusati to na slusalice je po meni krajnje debilno i meni licno neprijatno, imam pravo da slusam sta ja zelim...Ubedjivati nekog da slusa narodnjake ako ih ne slusa je krajnje glupo... Od konkretno Dzeja znam tri pesme: Nedelja, Sunce ljubavi i ono Da si moja devojcica zivela bi ko kraljica...Ni jednu od navedene tri nisam nikad pustila kuci...Ne smatram da su te pesme lose, cak naprotiv, samo smatram da je on kao pevac los, nema nikakve glasovne mogucnosti....Upucena sam u to koliko i svaki prosecan Srbin, ali da mislim da je to nesto uvau i da izaziva neke posebne emocije u meni ne...Ima jako mnogo pesama koje ce me pre oduseviti i koje bih zelela da cujem nego bilo koja Dzejeva pesma...