Random informacije o vama

2.Kada imam neki ispit u skoli ili kontrolni svejedno,ne slusam muziku,nije mi bitno nista,ne pricam ni sa kim dok se to ne zavrsi.
3.Kad dodjem kuci kupim smoki i gledam kriket ili golf i relaksiram se..
4.Problem.Stidljiv sam,jako.Cekam da "prva pridje".

Kakav bre Dzej...Ima glas samo sto ne umre dok peva...Inace, ne slusam narodnjake i to je to, koliko god se neki trudili da me ubede da je to greska, ja mislim da nisam nista propustila...:D

Krepto i ti si divan...:mrgreen:

Нагледо сам се таквих особа као што си ти, које су у шатро - изразито хејтерском односу према ГранЏ продукцији,
турбо фолку, (и осталим дериватима насталим из народне музике) а када изађу у неку дискотеку, или сплав, после попијене
две - три чашице било ког алкохолног пића, ослободе из себе сву ону притајену енергију и силу (коју штекају и акумулирају у часовима затворености
у собици док уче анатомију, окрећући се по кревету у розе чарапицама са мотивима неког Дизнијевог цртаћа и слушкама на главици из којих тутње мелодије било које естрадне уметнице
зентајући да неко не разоткрије њихов гилти плежр,) која се манифестује у изванредном познавању било којег старијег или новог хита који је оставио трага на домаћој музичкој сцени.

Узгред, сама си себе покопала, написавши да Џекили има глас само што не умре, што недвосмислено алудира да си упућена у његов музички опус. :lol:

Можда си боље упућена у његове радове, од Хоклице и Банзаји! :hahaha:

2.Kada imam neki ispit u skoli ili kontrolni svejedno,ne slusam muziku,nije mi bitno nista,ne pricam ni sa kim dok se to ne zavrsi.
3.Kad dodjem kuci kupim smoki i gledam kriket ili golf i relaksiram se..
4.Problem.Stidljiv sam,jako.Cekam da "prva pridje".

I ja tako ponekad mogu gledati golf, bilijar, poker, pikado takmičenja, ono boćanje ili kakosevećzove.. Umiruju ti "dosadni" sportovi..

Imam ja u kraju par komada, mogu da izvidim da proberem? :P
Mislim, to je porodica onog cara cigana, on živi blizu mene :lol:
Колега, ко Бога те молим, доведи једног од њих, и смувај га са колегиницом.
Можда ће да престане са бомбардовањем по форумским темама. :lol:

Slusaj, nerviras me mnogo zato sto me zajebavas...Nisam partibrejker i ne sedim u diskoteci kad rokaju narodnjaci jer necu sama sebi da pravim smor atmosferu, znam skoro sve pesme jer mi iskacu iz frizidera, kuci NIKADA ne slusam tu vrstu muzike jer nemam vremena da ubijam bubne opne i padam u sevdah k'o sljiva u *****, ima dobrih narodnjaka za kafanu, to ne sporim, ali slusati to na slusalice je po meni krajnje debilno i meni licno neprijatno, imam pravo da slusam sta ja zelim...Ubedjivati nekog da slusa narodnjake ako ih ne slusa je krajnje glupo... Od konkretno Dzeja znam tri pesme: Nedelja, Sunce ljubavi i ono Da si moja devojcica zivela bi ko kraljica...Ni jednu od navedene tri nisam nikad pustila kuci...Ne smatram da su te pesme lose, cak naprotiv, samo smatram da je on kao pevac los, nema nikakve glasovne mogucnosti....Upucena sam u to koliko i svaki prosecan Srbin, ali da mislim da je to nesto uvau i da izaziva neke posebne emocije u meni ne...Ima jako mnogo pesama koje ce me pre oduseviti i koje bih zelela da cujem nego bilo koja Dzejeva pesma...;)

Istina živa.
Šta ću kad su mnogi u meni pronašli inspiraciju :aha:

:lol:

Pa kad vas ima hrpa :P

Колега, ко Бога те молим, доведи једног од њих, и смувај га са колегиницом.
Можда ће да престане са бомбардовањем по форумским темама. :lol:

DOGOVORIĆEMO SE :mrgreen:

Hahahhahaa daaaa.. dovedi mi kralja cigana :lol:
Ima da se udam i budem bela princeza medju ciganima :P

A mator je on, podosta, ima bradurinu :lol: ....pored dva fakulteta, jel :lol:

Slusaj, nerviras me mnogo zato sto me zajebavas...Nisam partibrejker i ne sedim u diskoteci kad rokaju narodnjaci jer necu sama sebi da pravim smor atmosferu, znam skoro sve pesme jer mi iskacu iz frizidera, kuci NIKADA ne slusam tu vrstu muzike jer nemam vremena da ubijam bubne opne i padam u sevdah k'o sljiva u *****, ima dobrih narodnjaka za kafanu, to ne sporim, ali slusati to na slusalice je po meni krajnje debilno i meni licno neprijatno, imam pravo da slusam sta ja zelim...Ubedjivati nekog da slusa narodnjake ako ih ne slusa je krajnje glupo... Od konkretno Dzeja znam tri pesme: Nedelja, Sunce ljubavi i ono Da si moja devojcica zivela bi ko kraljica...Ni jednu od navedene tri nisam nikad pustila kuci...Ne smatram da su te pesme lose, cak naprotiv, samo smatram da je on kao pevac los, nema nikakve glasovne mogucnosti....Upucena sam u to koliko i svaki prosecan Srbin, ali da mislim da je to nesto uvau i da izaziva neke posebne emocije u meni ne...Ima jako mnogo pesama koje ce me pre oduseviti i koje bih zelela da cujem nego bilo koja Dzejeva pesma...;)

Ajde, ajde... <3

@tema

Vrlo retko se javljam na nepoznate brojeve...evo sad me jedan br. zivka ceo dan, a ja neću da se javim.... :lol:

Iako nema veze sa mnom, slažem se potpuno.
Mene, recimo, više nerviraju oni što uglavnom slušaju rok i metal sa raznim podžanrovima, a onda seru kako su narodnjaci super i oni su sad otvorenog uma jer vole oboje, a ovi što vole jedno su sranje :lol:
Donekle i jeste tačno, ali ja sam slušao i jedno i drugo, i ovo prvo mi više leži, neuporedivo.

Хахахаххахахахаа, е јеси прсла. :cepanje:

Толико сам те изнервиро да си заборавила да ставиш мој пост у цитат.

Слушаш ти драга моја, више од свих нас овде те већ споменуте народњаке.
Да их не слушаш, не би планула тако експлозивно и еруптивно, и не би се сатирала у доказивању супротног.

Jooj, ne mogu da verujem da ne znas...

@Rasrusitelj

Mrzi me da citiram, zakucava mi net.. Kad god me neko isproziva, logicno je da cu da planem, to je prirodna reakcija...:lol: A drugo...drugo nesto cu ti reci za par dana, ne mogu sad...lepo sam raspolozena...:D

Zaboravio sam, kill me...now. ):

@Razrusietlj

Ja obozavam narodnjake, ali eto ni ja ih nikada ne slušam sam kod kuće ili kad sam sam bilo gde, jedino kad je tu društvo pa ima još neko pored mene ko će da zapeva te se onda ne čuje toliko dobro kako ne umem da pevam. :mrgreen:

Jooj, ne mogu da verujem da ne znas...

@Rasrusitelj

Mrzi me da citiram, zakucava mi net.. Kad god me neko isproziva, logicno je da cu da planem, to je prirodna reakcija...:lol: A drugo...drugo nesto cu ti reci za par dana, ne mogu sad...lepo sam raspolozena...:D
Следећи ингениозни корак у суманутом и иначе препознатљивом блесавом (виртуелном) понашању паци... пардон форумашице Абел
је проналажање изговора за њене непромишљене, брзоплете и тупаве потезе.

Тако је покушала да нађе оправдање зашто није ставила мој пост у цитат......

А што се тиче твоје импулсивности, види да набавиш неке лекиће који ће (на одређени временски период) да стабилизују твоје стање.
Таква емоционална осцилација од смеха, до вриске, цике, хистерије, па до нормализације која се оличава у потпуној индиферентности и умртвљености...... је ретко где виђена. :lol:

А што се тиче тог ''нечег'' што имаш да ми кажеш....
па хајде реци сада ..... када си ''лепо'' расположена. :lol:

Ne mogu sada....:lol: I necu...I ja uopste ne menjam raspolozenja toliko brzo, nego si ti jako bezobrazan...No, necu vise sa tobom da razgovaram...Moji postovi su jako promisljeni, cak i kada su izazvani i brzopleti...Lekići mi još ne trebaju, bar se nadam...:lol:

Meni tako ortak stalno govori, kad odemo na neku žurku ili gde već " Ma opusti se brate, kad se napiješ neće te zanimati šta slušaš"
Ali mene tek onda iritira štagod da puste i smorim se toliko da izađem napolje i stavim sluške da bih odslušao nešto sa moje plejliste :cool: Problem je što NIKO EBENI ne sluša ono što ja slušam, i nigde na to ne mogu naleteti. To ne znači da treba da se vodim onom " Ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se"

Back