Random informacije o vama

Zamisli mene kad sam pokusavao nekoj gomili iz Belorusije pokusao da ispricam sledeci vic:
Kaze kci mami: -Mama, mama , raste mi treca sisa! A mama na to kaze: -Boli me ******! Jedino mi palo na pamet "I don't give a fu.ck" ili "my penis is hurt" hahah :hahaha1: ali na kraju nisu ukapirali... :lol:

Ne volim pričati telefonom. Kad čujem da zvoni odma me ufati trema, još ako je nepoznat broj.. :neutral: ista stvar sa Skajpom. Više sam face to face osoba. :roll:

Ista stvar...zapravo, aj' nije mi toliko problem da pricam na telefon, ali se bojim da odgovorim an nepoznat broj u slucaju da je neki smarac koji ce da trazi nesto. :lol:

Zamisli mene kad sam pokusavao nekoj gomili iz Belorusije pokusao da ispricam sledeci vic:
Kaze kci mami: -Mama, mama , raste mi treca sisa! A mama na to kaze: -Boli me ******! Jedino mi palo na pamet "I don't give a fu.ck" ili "my penis is hurt" hahah :hahaha1: ali na kraju nisu ukapirali... :lol:

Ista stvar...zapravo, aj' nije mi toliko problem da pricam na telefon, ali se bojim da odgovorim an nepoznat broj u slucaju da je neki smarac koji ce da trazi nesto. :lol:
Vic ti je boli glava xD

I mi smo takođe psovke/ružne riječi prevodili... Na primjer reći nekome da je papak- call him a horses shoe :lol: ali tako skontaš koliko su nam psovke glupe :aha:

Pomiješao si malo, to je Inshallah :P
Njega je zanimala upotreba te riječi, na primjer zašto se koristi kad neko puno pojede, i aj mu ti to sve objasni na engleskom :lol:

Inšallah je nešto kao naše "ako Bog da".

Mašallah (Mā šāʾ Allāh; često i mašala) (arapski: ما شاء الله) je arapska fraza koju najčešće izgovaraju muslimani da izraze poštovanje prema nekoj osobi ili događaju, te da se zahvale Allahu s.w.t. na učinjenom dobru. Najbliži prijevod na bosanski je "Bog je uslišio".

walkerhooves.jpg

Sto ti neces moci da das? joooj....:sad2:

Back