Rammstein

Gwydion:
Novi album nije nista posebno ali je produkcija odlicno uradjena. Zato savetujem slusanje originala a ne mp3-ke, ili pak audio sa mp3-ke. Ja sam ga juce prvi put preslusao na originalu i tehnicki je odlicno uradjen. Sto jeste jeste!

Tinar:
Svidjaju mi se. Proshli album sam samo slushala od druga, a sa ovaj sam kupila. Mislim da su malo blazi, ali mi se svejedno svidjaju. Spotovi su im bash super, posebno onaj kad su oni planinari. Mislim da je to za "Mein teil".
Da, novi album je dosta drugaciji od ostalih, ali ne bi ni bilo dobro da im je sve na istu foru! Ipak su zadrzane neke osnovne karakteristike njihove muzike!

Gwydion:
Novi album nije nista posebno ali je produkcija odlicno uradjena. Zato savetujem slusanje originala a ne mp3-ke, ili pak audio sa mp3-ke. Ja sam ga juce prvi put preslusao na originalu i tehnicki je odlicno uradjen. Sto jeste jeste!

Tinar:
Svidjaju mi se. Proshli album sam samo slushala od druga, a sa ovaj sam kupila. Mislim da su malo blazi, ali mi se svejedno svidjaju. Spotovi su im bash super, posebno onaj kad su oni planinari. Mislim da je to za "Mein teil".
Imam original. :wink:

Na zalost, Exit ce proci bez Rammstein-a. Doci ce samo njihova pred grupa mislim da se zovu Apocalliptica). Inace ulaznica na koncert u Pesti je bila oko 8000Ft sto izadje oko 3000din. Mislim da toliko zaista vrede. Inace ne mrze nas Nemci. Ne znam ko je to provalio i odakle mu te informacije. Ako je Rammstein u Moskvi odrzao koncert na kom je i sam pevao ruski, znaci da nije ogranicen za zapadni svet. Inace koncert u Moskvi je bio fenomenalan. Na zalost videla sam samo snimak:)
Da li je neko bio juce na njihovom koncertu? Zanima me kako je bilo.

Apokaliptika je trebalo i prosle godine da dodje i to je bila senzacija, ali naravno da nisu dosli!!! Ne znam kakva su oni predgrupa Rammstein-u, ali znam da su obradili njihovu pesmu Seemann sa Ninom Hagen. Ne svidja mi se obrada, mada imaju dobre stvari.
Nisam ih nikada gledala uzivo i bas me zanima kako je bilo u Budimpesti. Cena je (sudeci po nekom sajtu) bila 165 eura, a danas je trebalo da bude koncert u Ceskoj (120 eura).

Apokaliptika je na koncertu smor, bar sudeci po video zapisima njihovih nastupa. To nije za ogromne bine i festivale, vec za sale sa polu-kamernim ugodjajem. Cela ta ideja da Apokaliptika dodje na EXIT je vec u startu glupost. Njih treba dovesti u Sava centar gde se sedi i tada to ima smisla.

Ana_0802:
Apokaliptika je trebalo i prosle godine da dodje i to je bila senzacija, ali naravno da nisu dosli!!! Ne znam kakva su oni predgrupa Rammstein-u, ali znam da su obradili njihovu pesmu Seemann sa Ninom Hagen. Ne svidja mi se obrada, mada imaju dobre stvari.
Nisam ih nikada gledala uzivo i bas me zanima kako je bilo u Budimpesti. Cena je (sudeci po nekom sajtu) bila 165 eura, a danas je trebalo da bude koncert u Ceskoj (120 eura).

Jedna lagana pesma sa poslednjeg albuma...ko razume, razume!

OHNE DICH

Ich werde in die Tannen gehen
Dahin wo ich sie zuletzt gesehen
Doch der Abend wirft ein Tuch aufs Land
und auf die Wege hinterm Waldesrand
Und der Wald er steht so schwarz und leer
Weh mir, oh weh
Und die Vögel singen nicht mehr

Ohne dich kann ich nicht sein
Ohne dich
Mit dir bin ich auch allein
Ohne dich
Ohne dich zähl ich die Stunden
Ohne dich
Mit dir stehen die Sekunden
Lohnen nicht

Auf den Ästen in den Gräben
ist es nun still und ohne Leben
Und das Atmen fällt mir ach so schwer
Weh mir, oh weh

Ohne dich
Ohne dich
Ohne dich
Lohnen nicht
Ohne dich

Ohne dich!

Und das Atmen fällt mir ach so schwer
Weh mir, oh weh

Ohne dich
Ohne dich
Ohne dich
Lohnen nicht
Ohne dich

Sa Reise,Reise albuma mi se trenutno najvise svidja Keine Lust...

Rammstein-Keine Lust

Ich hab' kein Lust
Ich hab' kein Lust
Ich hab' kein Lust

Ich habe keine Lust mich nicht zu hassen
Hab' keine Lust mich anzufassen
Ich hätte Lust zu onanieren
Hab' keine Lust es zu probieren
Ich hätte Lust mich auszuziehen
Hab' keine Lust mich nackt zu sehen

Ich hätte Lust mit großen Tiere
Hab' keine Lust es zu riskieren
Hab' keine Lust vom Schnee zu gehen
Hab' keine Lust zu erfrieren

Ich hab' kein Lust
Ich hab' kein Lust
Ich hab' kein Lust
Nein ich hab' kein Lust

Ich hab' keine Lust etwas zu kauen
Denn ich hab' keine Lust es zu verdauen
Hab' keine Lust mich zu wiegen
Hab' keine Lust im Fett zu liegen

Ich hätte Lust mit großen Tiere
Hab' keine Lust es zu riskieren
Hab' keine Lust vom Schnee zu gehen
Hab' keine Lust zu erfrieren
Ich bleibe einfach liegen
Und wieder zähle ich die Fliegen
Lustlos fasse ich mich an
Und merke bald ich bin schon lange kalt
So kalt, mir ist kalt...

Ich hab' keine Lust...

Carevi, ali jos uvek nemam novi CD. Ostale imam (naravno, mptrojka). A sto se tice nemackog, fenomenalni su za ucenje
a) Till razgovetno prica
b) gramatika je jednostavna
c) reci su jednostavne
Mislim, zasto imam 5icu iz nemackog... ;)?
Recitovala sam Du riechst so gut pre neki dan, prof. se skandalizovala ;) Onda sam joj, cisto da se ne uplasi mnogo, ispricala Sehnsucht. I eto 5ice.

guitarrr_babe:
Carevi, ali jos uvek nemam novi CD. Ostale imam (naravno, mptrojka). A sto se tice nemackog, fenomenalni su za ucenje
a) Till razgovetno prica
b) gramatika je jednostavna
c) reci su jednostavne
Mislim, zasto imam 5icu iz nemackog... ;)?
Recitovala sam Du riechst so gut pre neki dan, prof. se skandalizovala ;) Onda sam joj, cisto da se ne uplasi mnogo, ispricala Sehnsucht. I eto 5ice.
Hehehe...svaka ti cast!!! Eto, neka ljudi vide kako Rammstein pozitivno utice na ljude!!!

Back