Rammstein

DeteSunca:
Sraaaasan bend, meni jedan od omiljenih!!! Drago mi je sto se nisu prodali i poceli, recimo, da pevaju na engleskom! Usput, ko je gledao Man gegen Man! Ovo im je dosad najodvratniji spot!!!
Da, i meni je to definitivno najodvratniji spot!!!
Navikla sam da imaju sve mnogo dobre spotove i onda...puf!

i ja ih gotivim... pratim koliko mogu..
Ana_0802 s obzirom da si toliki njihov fan, jel mozesh da nas uputish malo dublje, ko su oni zapravo, shta im je cilj (mada to znamo ali ono...), poneshto iz privatnog zivota..
ja sam chula da su jako pametni..svi su neki inzenjeri valjda..
tell us?

Ako hocete tekstove na nemackom i engleskom, mogu da vam posaljem, nije problem!
Ali cinjenice iz privatnog zivota bas i ne bih znala..jednostavno, ne zalazim u te stvari, jer mi to nekako spada pod trac...a i ko ce bre sve to da pamti!? Hehe...
Znam samo da je Richardova bivsa zena i Tillova bivsa zena; da su dosta matori i da su izmenjali nekoliko bendova pre nego sto su se skrasili sa Rammstein-om.
Mnogi misle da su ili gay ili nacisti...ili gay nacisti!!! Haha...
Al oni to sve koriste i prave odlicnu muziku..ma sta ih briga sta ce ko da kaze..oni znaju ko su i sta su!

Hehe...nisam gledala ceo koncert, ali sam videla par scena....a sve se to odigravalo sa mlekom u prahu, pa su imali problema, jer se mleko stvrdnulo, pa nije htelo da izlazi!!!!!!

Back