Ana_0802
Primećen član
- Poruka
- 556
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koga pitas???beaves:bravo,ljubi te majka...
odakle ti toliko slobodnog vremena leba ti?
Ana_0802:[/b]Slusa li se to uopste ovde, ili smo jos pod velikim uticajem americke pop scene, a da ne pricam o latino-tursko-indijskom melosu!?
Ne pominju se uopste grupe kao sto su Rammstein, Oomph, System of a down itd.

Ne kazem da je los! Odlican je!!! Kazem da je odvratan, pa zar nije? Svi su im spotovi sjajni!Zikica:Spot je vrh vrhova... E sad ima razlicitih ukusa ali skoro svi se slazu da je spot maestralan
E, samo zbog njih, promenicu avatar!!!!Highper:RAMMSTEIN slusam u poslednje vreme jako puno....
axa...
Dobra grupa.... 8)
Da, i meni je to definitivno najodvratniji spot!!!DeteSunca:Sraaaasan bend, meni jedan od omiljenih!!! Drago mi je sto se nisu prodali i poceli, recimo, da pevaju na engleskom! Usput, ko je gledao Man gegen Man! Ovo im je dosad najodvratniji spot!!!
Nisam ja rekao da je spot los, ni da mi se na svidja, samo sam ga okarakterisao onakvim kakvim jeste! Inace je pravi Rammsteinovski...Ana_0802:Da, i meni je to definitivno najodvratniji spot!!!
Navikla sam da imaju sve mnogo dobre spotove i onda...puf!
behemoth:Njima su svi spotovi u skladu s pesmom... Svi spotovi su savrseni... Obozavam rammstein.
Liza Dennis:I ja, ajde da ih obozavamo zajedno, a sta kazes?