Rammstein

Ma znam da je bila sala, samo mi je to palo na pamet kad sam procitala Cecino ime :D
Ako hoces da cujes nesto od Rammsteina, pocni od albuma "Herzeleid", pa imas "Sehnsucht", "Mutter"...Javi o utiscima ako ih cujes :)

Najvjerovatnije idem, jedino je malo crnjak šta je sve zameteno pa ne znam kako ću se dokipat do tamo.
Poslušaj nešto od ovih bendova, kad slušaš Rammstein svidit će ti se i ovo...

Front 242 su legende ali im je zadnji album nekako...
pa recimo da nisu bas na svom kreativnom vrhuncu. Assemblage 23 su/je mnogo bolji studijski nego uzivo, a i poceli su opasno da se ponavljaju. Od slicnog zvuka yelworC su, na primer, razbili poslednjim albumom...

MRKY:
Ovaj vikend je koncert u Ljubljani-bt će *-pozdrav.
PS.Sluša li ko od vas Assamblage,Commovent,Front 242,Technoir...?

Ako slus arammstein ne znaci da ce joj se Assemblage dopasti. Pre neka poslusa Tanzwut ili Samsas Traum.

MRKY:
Najvjerovatnije idem, jedino je malo crnjak šta je sve zameteno pa ne znam kako ću se dokipat do tamo.

Gwydion:
Ako slus arammstein ne znaci da ce joj se Assemblage dopasti. Pre neka poslusa Tanzwut ili Samsas Traum.

MRKY:
Imaš pravo, ne znači da je to ista mjuza-ali ja san do Fronta doša preko Rammsteina-št6a ćeš sve dodije pa stalno tražim nešto novo.

ma da, ok, ali Rammastein je gitarska industrija, a Front je zacetnik EBM-a sto je deruga prica. Assemblage su opet tipican future pop i po nekoj mojoj precepciji stvari tesko da bi ih prosecan Rammstein fan na prvo slusanje zavoleo. Recimo ja pre sugerisem slovenacke Coptic Rain, ili cak, mada je to sasvim druga prica, slovenacko-italijanski projekt DevilDoll. Mnogo opaka stvar.

MRKY:
Gwydion:

MRKY:
Imaš pravo, ne znači da je to ista mjuza-ali ja san do Fronta doša preko Rammsteina-št6a ćeš sve dodije pa stalno tražim nešto novo.

Svidjaju mi se. Proshli album sam samo slushala od druga, a sa ovaj sam kupila. Mislim da su malo blazi, ali mi se svejedno svidjaju. Spotovi su im bash super, posebno onaj kad su oni planinari. Mislim da je to za "Mein teil".

Novi album nije nista posebno ali je produkcija odlicno uradjena. Zato savetujem slusanje originala a ne mp3-ke, ili pak audio sa mp3-ke. Ja sam ga juce prvi put preslusao na originalu i tehnicki je odlicno uradjen. Sto jeste jeste!

Tinar:
Svidjaju mi se. Proshli album sam samo slushala od druga, a sa ovaj sam kupila. Mislim da su malo blazi, ali mi se svejedno svidjaju. Spotovi su im bash super, posebno onaj kad su oni planinari. Mislim da je to za "Mein teil".

Tinar:
To gde su planinari je za pesmu "Ohne dich", a "Mein Teil" je onaj kao o kanibalizmu.

Back