gost 30309
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Ne volim Rammstein. Textovisu im previse, hmmm... krvolochni za moj ukus. Ali nemam nista protiv njih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hanibal77:ja sam cula da su oni likovi sto su pojeli coveka(koji se dobrovoljno prijavio da bude pojeden)slusali tu grupu dok su jeli...strasno
to je bila sala draga moja.a ja nisam nista cula od te grupe a volela bihAna_0802:Eh, da ja slusam Cecu ili tako nesto, pojela bih samu sebe istog trenutka!!!
Obratite malo paznju na textove ljudi...A muzika, kao muzika je bez premca!

hanibal77:ja sam cula da su oni likovi sto su pojeli coveka(koji se dobrovoljno prijavio da bude pojeden)slusali tu grupu dok su jeli...strasno
Mislis, pirotehniku? Svejedno! Slazem se sa tobom.Luthien:zlu pirateriju na nastupima.
guitarrr_babe:Mislis, pirotehniku? Svejedno! Slazem se sa tobom.Luthien:zlu pirateriju na nastupima.
MRKY:Ovaj vikend je koncert u Ljubljani-bt će *-pozdrav.
PS.Sluša li ko od vas Assamblage,Commovent,Front 242,Technoir...?
MRKY:Najvjerovatnije idem, jedino je malo crnjak šta je sve zameteno pa ne znam kako ću se dokipat do tamo.
Poslušaj nešto od ovih bendova, kad slušaš Rammstein svidit će ti se i ovo...
Imaš pravo, ne znači da je to ista mjuza-ali ja san do Fronta doša preko Rammsteina-št6a ćeš sve dodije pa stalno tražim nešto novo.Gwydion:Ako slus arammstein ne znaci da ce joj se Assemblage dopasti. Pre neka poslusa Tanzwut ili Samsas Traum.
MRKY:Najvjerovatnije idem, jedino je malo crnjak šta je sve zameteno pa ne znam kako ću se dokipat do tamo.
MRKY:Imaš pravo, ne znači da je to ista mjuza-ali ja san do Fronta doša preko Rammsteina-št6a ćeš sve dodije pa stalno tražim nešto novo.Gwydion:Ako slus arammstein ne znaci da ce joj se Assemblage dopasti. Pre neka poslusa Tanzwut ili Samsas Traum.
Tinar:Svidjaju mi se. Proshli album sam samo slushala od druga, a sa ovaj sam kupila. Mislim da su malo blazi, ali mi se svejedno svidjaju. Spotovi su im bash super, posebno onaj kad su oni planinari. Mislim da je to za "Mein teil".
To gde su planinari je za pesmu "Ohne dich", a "Mein Teil" je onaj kao o kanibalizmu.Tinar:Svidjaju mi se. Proshli album sam samo slushala od druga, a sa ovaj sam kupila. Mislim da su malo blazi, ali mi se svejedno svidjaju. Spotovi su im bash super, posebno onaj kad su oni planinari. Mislim da je to za "Mein teil".