- Poruka
- 73.508
Ako je front onda to nije ljubav nego rat?Kao neki front, sa jasno iskopani rovovima iza kojih nema odstupanja, pa ni po cenu ljubavi, jer je u pitanju linija sopstva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je front onda to nije ljubav nego rat?Kao neki front, sa jasno iskopani rovovima iza kojih nema odstupanja, pa ni po cenu ljubavi, jer je u pitanju linija sopstva.
Naravno da bih mogao bez seksa da funkcionisem. Ovo nema veze sa neznoscu vec sa opstankom. Ako mislis da oformis odnos s nekim, bolje da je skladan. Inace sebi dajes pakao u tom odnosu.Ti si nežna duša koja bi totalno aseksualno mogla da funkcioniše. To je slatko.
Zene nije da imate cime da se pohvalite svi cemo da nadjemo muskarce♡
Sto ti mislis kako se njegov sin osjeca sada kada se tata preko noci propederisao?uhuhuhu
Necemo, necemo.
Sto se teme tice, davno ja rekoh da uz ovakvo ponasanje zena i uz sve ovo sto se propagira, nacin zivota i ostale devijacije, devojke ce jos malo grliti drvece jer muskaraca nece biti.
Otkud ja znam brate, mozda je hteo da ima potomstvo, pa je nasao inkubatora. Ionako je punisic, moze mu se.Sto ti mislis kako se njegov sin osjeca sada kada se tata preko noci propederisao?
Zbog cega se ti ljudi zene, nikada mi nece biti jasno.
Možda je mislio da je biseks, pa se ispostavilo da nije.Sto ti mislis kako se njegov sin osjeca sada kada se tata preko noci propederisao?
Zbog cega se ti ljudi zene, nikada mi nece biti jasno.
To je zato što su patuljci, tj. muškarci niskog rasta.Snežana i sedam patuljaka na primer
Imala je na raspolaganju sedmoricu a ona se spanđala s vešticom.
ne možeš da se mešaš u tuđe izbore to je tako nepristojno jbt
siguran recept ako ti karijera krene po zlu i javno mnjenje te zaboraviBrat Mihael Šumahera poznatog formule 1 vozača, opet je zaljubljen ovaj put u muškarca. Tvrdi se već diže vreme da je homoseksualac sad je smogao snage i slikom na instagramu podelio da je zaljubljen! Kaže da je pronašao ljubav svog života
Sto bi njemac rek’o so weit so gut
Ralf je bio 14 godina u braku sa zanim sa kojom ima i sina
Kako zvuci ženi kad čuje “pronašao sam ljubav svog života” i to još muškarca
ali kad se popnu jedan drugom na glavu...To je zato što su patuljci, tj. muškarci niskog rasta.

@Lule vidi je kako je odvratna Luleu. Vredja nas muskarce niskog rastra s manjkom samopouzdanja i punih kompleksa. Udri sad po njoj a ja cu da gledam i uzivam u pravdi. Kazi joj da je skotinau.To je zato što su patuljci, tj. muškarci niskog rasta.
Pa ako je biseksualan, sto nije ostao sa zenom?Možda je mislio da je biseks, pa se ispostavilo da nije.
Ja ti samo zelim reci kako to razorno djeluje na obitelj, znam za dva slucaja kada je muskima u njihovim pedesetim godinama palo na pamet ostaviti supruge i poceti nositi papagajske kosulje.Otkud ja znam brate, mozda je hteo da ima potomstvo, pa je nasao inkubatora. Ionako je punisic, moze mu se.
Sto je tamudzin posejao na hiljade zena pa sad svi imamo neki procenat njegovih gena? I sta svi treba da mislimo o njemu "sto nije samo moj pra pra pra dedaaaaaa?"
A mozda je od tih hiljade zakacio iz dosade i nekog choeka androginih lepota i i njega izyebao![]()
Zato se trudim da joj odvucem temu u siri kontekst, uskoro cu da povezem to sve sa robotima. Jer inace ce ovo biti jos jedna sapunjara od teme. Ralf ostavio Helgu s detetom i otisao s deckom u suton. Kakva svinja, kakav gad, kakav pedey. Muskqrci su skotineu!

Pa brate, seva ti iz ociju te mutne slike. Ne zayebay lepo napisi, sto otvaras visevekovne teme i obilazis ko macka oko misa.
Netju …..Hajde sad, izbaci zmaja pravde iz sebeu.
Hahaha brate, porodica ti je odavno razorena. Sta sad kao Ralf je neki primer toga? Ne zayebavaj, barem ce detetu ostaviti jahticu.Pa ako je biseksualan, sto nije ostao sa zenom?
Ja ti samo zelim reci kako to razorno djeluje na obitelj, znam za dva slucaja kada je muskima u njihovim pedesetim godinama palo na pamet ostaviti supruge i poceti nositi papagajske kosulje.
Najvise se odrazilo na djeci, a vec su tada bili odrasli.
To sto rade je beskrajno sebicno.
Rekoh zašto
@Lule sad je i sovinista, vredja tetke i mene zajedno.Ne zapomaži, tetka