Ralf Šumaher

Ti si nežna duša koja bi totalno aseksualno mogla da funkcioniše. To je slatko.
Naravno da bih mogao bez seksa da funkcionisem. Ovo nema veze sa neznoscu vec sa opstankom. Ako mislis da oformis odnos s nekim, bolje da je skladan. Inace sebi dajes pakao u tom odnosu.
Dobra yebacina bude upravo nakon takvog odnosa. Ovi gde se kao kapiraju ali se ne kapiraju pa se pokaraju to se zove glupa yebacina.

Necemo, necemo.

Sto se teme tice, davno ja rekoh da uz ovakvo ponasanje zena i uz sve ovo sto se propagira, nacin zivota i ostale devijacije, devojke ce jos malo grliti drvece jer muskaraca nece biti.

Iz duhovne perspektive, za drvo se kaže da ima lekovito dejstvo na našu dušu. Na njega se gleda kao na našeg prijatelja i učitelja. Njegova snaga i energija takođe bi trebalo da budu u stanju da prenesu ljudima kroz zagrljaj.

Poseban značaj pripisuje se korenima drveta, kroz koje je čvrsto usidreno u zemlji. Za ovu stabilnost, koja se često povezuje sa smirenošću, snagom i spokojem, kaže se da pozitivno utiče na naše misli i stavove.

Sto ti mislis kako se njegov sin osjeca sada kada se tata preko noci propederisao?
Zbog cega se ti ljudi zene, nikada mi nece biti jasno.
Otkud ja znam brate, mozda je hteo da ima potomstvo, pa je nasao inkubatora. Ionako je punisic, moze mu se.
Sto je tamudzin posejao na hiljade zena pa sad svi imamo neki procenat njegovih gena? I sta svi treba da mislimo o njemu "sto nije samo moj pra pra pra dedaaaaaa?"
A mozda je od tih hiljade zakacio iz dosade i nekog choeka androginih lepota i i njega izyebao 🥸

A mozda je covek ostvareni biseksualac. Ono, moze i sa zenama i sa muskarcima. Tj vrv jeste cim je bio i sa zenom.
U sustini, sto bih se bavio Ralfom Sumaherom? I kao da znam nesto o njegovom zivotu.
To ova LudaKoStruja otvara ovakve teme o preljubama, sramota, varanje, tudji kreveti, jastuci i td. Kapiras? Vospitanje.

Zato se trudim da joj odvucem temu u siri kontekst, uskoro cu da povezem to sve sa robotima. Jer inace ce ovo biti jos jedna sapunjara od teme. Ralf ostavio Helgu s detetom i otisao s deckom u suton. Kakva svinja, kakav gad, kakav pedey. Muskqrci su skotineu!

Brat Mihael Šumahera poznatog formule 1 vozača, opet je zaljubljen ovaj put u muškarca. Tvrdi se već diže vreme da je homoseksualac sad je smogao snage i slikom na instagramu podelio da je zaljubljen! Kaže da je pronašao ljubav svog života

Sto bi njemac rek’o so weit so gut

Ralf je bio 14 godina u braku sa zanim sa kojom ima i sina

Kako zvuci ženi kad čuje “pronašao sam ljubav svog života” i to još muškarca

siguran recept ako ti karijera krene po zlu i javno mnjenje te zaboravi

Možda je mislio da je biseks, pa se ispostavilo da nije.
Pa ako je biseksualan, sto nije ostao sa zenom?
Otkud ja znam brate, mozda je hteo da ima potomstvo, pa je nasao inkubatora. Ionako je punisic, moze mu se.
Sto je tamudzin posejao na hiljade zena pa sad svi imamo neki procenat njegovih gena? I sta svi treba da mislimo o njemu "sto nije samo moj pra pra pra dedaaaaaa?"
A mozda je od tih hiljade zakacio iz dosade i nekog choeka androginih lepota i i njega izyebao 🥸
Ja ti samo zelim reci kako to razorno djeluje na obitelj, znam za dva slucaja kada je muskima u njihovim pedesetim godinama palo na pamet ostaviti supruge i poceti nositi papagajske kosulje.
Najvise se odrazilo na djeci, a vec su tada bili odrasli.
To sto rade je beskrajno sebicno.

Pa ako je biseksualan, sto nije ostao sa zenom?

Ja ti samo zelim reci kako to razorno djeluje na obitelj, znam za dva slucaja kada je muskima u njihovim pedesetim godinama palo na pamet ostaviti supruge i poceti nositi papagajske kosulje.
Najvise se odrazilo na djeci, a vec su tada bili odrasli.
To sto rade je beskrajno sebicno.
Hahaha brate, porodica ti je odavno razorena. Sta sad kao Ralf je neki primer toga? Ne zayebavaj, barem ce detetu ostaviti jahticu.

Back