Ralf Šumaher

Logično je, u jekubruku:
Šta je ženama privlačno u inteligencija muškarca, osim maštovitosti I sklonosti da improvizije.
Inteligentni ljudi su, često, veoma perverzni.
Izlaze iz normi i strahova koje nameće većina, kao granica koje nesmeju da se prelaze
Uh, ne mogu to. Sta je zenama privlacno, tu stajem. Isuvise sam isfrustriran. Koncentrisem se na sta je meni privlacno.

Loše, u smislu da nije uzbudljivo kao nešto novo.
Zato su i prevare toliko česte, zar ne?
pa onako. Ja sam oduvek znao sta me uzbudjuje. I to samo mogu da dodatno unapredim s nekim sa kim se poklapam seksualno. Ovo sad sa improvizacijama, to vuce na neko zongliranje u krevetu. Kao malo probamo doggy, malo analni, malo bicevi i onda moras tako da izmisljas stalno da ne bude dosadno. A u stvari s pogresnom osobom je dosadno na startu.

Cekaj, jel drkanje ne valja, postoji li neki nacin pravilnoga drkanja i td? pusti cmarne kolutice. To je next level.
Pa lepo, klinci se danas žale da ne mogu da svrše i onda im drugi muškarci kažu da je to od previše drkanja i to takvog da prosto mnogo stežu penis. Kad takav penis uđe u pič, nema takvog stiska. I onda ne ide, nema orgazma. Otuda ih savetuju da olade malo sa masturbacijom i da vežbaju istu laganim stiskom.

Razlikujem ispunjujuc seks sa osobom s kojom se poklapa energija i mastarija i sve od dopunjavajuceg seksa iz casopisa s temama: kako da unapredite seks odnos u 3 koraka. Ima smisla Corvuse?

Pa lepo, klinci se danas žale da ne mogu da svrše i onda im drugi muškarci kažu da je to od previše drkanja i to takvog da prosto mnogo stežu penis. Kad takav penis uđe u pič, nema takvog stiska. I onda ne ide, nema orgazma. Otuda ih savetuju da olade malo sa masturbacijom i da vežbaju istu laganim stiskom.
Zvuci kao akademski savet totalno. Nas je kad smo klinci bili jedan komsija (sa smislom za humor, valja..) savetovao da ih mazemo slaninom da budu ono..nemam pojma sta. Valjda klizavi...eeek

pa onako. Ja sam oduvek znao sta me uzbudjuje. I to samo mogu da dodatno unapredim s nekim sa kim se poklapam seksualno. Ovo sad sa improvizacijama, to vuce na neko zongliranje u krevetu. Kao malo probamo doggy, malo analni, malo bicevi i onda moras tako da izmisljas stalno da ne bude dosadno. A u stvari s pogresnom osobom je dosadno na startu.
Ako.
Ja govorim iz svog ugla.

Ako.
Ja govorim iz svog ugla.
Mogu ti I dodatno pojasniti, iako znam da to neće uticati na tebe.
Isto kao što zdrav čovek mašta o svemu, a bolestan samo o tome da je zdrav.
Stvari koje imamo zanemaruje, a novi sadržaji i nešto što nam izmiče je "sreća".
Imaginarna je, naravno.
Jer čim je dosegnemo tražimo nešto novo.
Neki novi stepenik...

Mogu ti I dodatno pojasniti, iako znam da to neće uticati na tebe.
Isto kao što zdrav čovek mašta o svemu, a bolestan samo o tome da je zdrav.
Stvari koje imamo zanemaruje, a novi sadržaji i nešto što nam izmiče je "sreća".
Imaginarna je, naravno.
Jer čim je dosegnemo tražimo nešto novo.
Neki novi stepenik...
P ono, nisi ti mene zapravo razumeo. Ja pricam o sveobuhvatnom iskustvu u koje se ukljucuje i ispunjujuce seksualno. Znas ne mozes nekoga ko vapi za zivotom da uzmes kao reper. To bi isto u ovom kontekstu bilo da ponudis nekome da mu odseces kitu ili da ima homoseksualni seks iako je heteroseksualan. Taj bi nasao nacin da mu se digne.
S druge strane, kada si sa nekim ko te uzbudjuje i mentalno i fizicki, tada masta poprima drugaciji oblik. Nije nuzno gradacijska u smislu sada cemo da se prvo ljubimo, pa onda cemo da probamo haltere, pa cu i ja da probam halter i td.. Ne brate, odlepite na startu i bude super na samom startu.

Mene nekako uvek oduševljavaju "uniformisani" ljudi.
Oni moralni, kojie su dobro naučili gde su granice i šta je perverzno.
Oni koji osuđuju, sa zgeažavanjem, a u svojoj seni imaju isto to, samo je kontrafiktorno sa njihovim supe ego, koji su sebi zacrtali i projektuju se ka isti...

Potpuno je logično za ljude koji imaju seks sa ženama, zapravo.
Mislim, ne tvoj komšija 😀
Pa vidi u idelanom svetu, a kako i neki seksolozi kazu, zene bi trebale da preuzmu drkanje umesto njih, kao i obratno. Ali to nema veze sa grubocom ili mekocom stiskanja, vec ono dva ljudska bica koja razvijaju kontakt i oplemenjuju ga pa i masturbacijom. Ali mislim da je to mnogima tesko da shvate. Kamoli da usvoje.

Pa vidi u idelanom svetu, a kako i neki seksolozi kazu, zene bi trebale da preuzmu drkanje umesto njih, kao i obratno. Ali to nema veze sa grubocom ili mekocom stiskanja, vec ono dva ljudska bica koja razvijaju kontakt i oplemenjuju ga pa i masturbacijom. Ali mislim da je to mnogima tesko da shvate. Kamoli da usvoje.
Ti si nežna duša koja bi totalno aseksualno mogla da funkcioniše. To je slatko.

Mene nekako uvek oduševljavaju "uniformisani" ljudi.
Oni moralni, kojie su dobro naučili gde su granice i šta je perverzno.
Oni koji osuđuju, sa zgeažavanjem, a u svojoj seni imaju isto to, samo je kontrafiktorno sa njihovim supe ego, koji su sebi zacrtali i projektuju se ka isti...
Bezgrešni.
Oni koji strahove iz sopstvene sene najviše mrze u drugima.
Kukavice, koje preziru kukavičluk.
Svi mi projektujemo sebe na druge.
Pošten misli da su svi pošteni, a prevarant da će ga svi prevariti...

A u ljubavi je najslađe to što verujemo?
Sve dok se I to ne uruši?
A kažu da je jedino što je izvesno - promena?
A ipak, svi vole sopstvene granice koje su postavili drugi ili oni sami.
Vole definicije - sebe i drugih...
Kao da je to neka nepromenljive, kao i da odnos koji će trajati...

Kao neki front, sa jasno iskopani rovovima iza kojih nema odstupanja, pa ni po cenu ljubavi, jer je u pitanju linija sopstva.
Kao što naš plač za nekim koga nema nije naša tuga, već sažaljenje sebe i toga što nama taj neko nedostaje?
Senka je čudna stvar, u psihi svih nas.
Sami je magli o, jer želimo da smo superiška.

Back