Rakija konekting pipl

hmmm... Kad pijem rakiju malo sam agresivna, ustvari od kratkih pica sam agresivna... zabola sam drugaricu u glavu, vadila noz na jednog lika, zabola jos jednu devojku u glavu...
jednom sam ishchashila koleno, jednom mi pomerili vilicu iz lezista u KST-u, lik me je zveknuo pesnicom u glavu...
kajala sam se zbog tipova sto puta, najvise kad sam se kresnula sa jednim ozenjenim, sto me i ne bi potreslo toliko da mu ne znam zenu i da se ne igram i suvise cesto sa njegovim detetom... :(
ma svasta sam radila pod dejstvom alkohola...

Bravo spooky..pored svega si jos i pedofil :lol:

hmmm... Kad pijem rakiju malo sam agresivna, ustvari od kratkih pica sam agresivna... zabola sam drugaricu u glavu, vadila noz na jednog lika, zabola jos jednu devojku u glavu...
jednom sam ishchashila koleno, jednom mi pomerili vilicu iz lezista u KST-u, lik me je zveknuo pesnicom u glavu...
kajala sam se zbog tipova sto puta, najvise kad sam se kresnula sa jednim ozenjenim, sto me i ne bi potreslo toliko da mu ne znam zenu i da se ne igram i suvise cesto sa njegovim detetom... :(
ma svasta sam radila pod dejstvom alkohola...

Svaka cast. :D Sem to za ozenjenog.

Ispade da cure imaju bolja iskustva u pijanstvu nego muškarci,a nije ni čudo kad se u ovoj debilnoj državi sve poremetilo.Što se tiče rakije nekad nisam mogao da je pomirišem,valjda onaj fazon ,matori cirka meni smeta i tako,međutim pošto je pivo počelo da me smara i to opasno,rakija se ponudila kao odličan prelaz,ali naravno čula se izoštrila tako da samo dobra rađža dolazi u obzir.Što se tiče pijanstva,bilo ih je ali nikad da se poludim,čim vidim da se čaša prelila palim kući i u krevet,mada nisam od likova koji se razvaljuju iako volim dobru kapljicu,imam sreće što imam kao neki graničnik i to je to,a što se tiče cura,***** li ga,neki put se stvarno veže jezik pa nemaš ideju mada zato i devojke imaju udela,kad imate priču i ne treba ti alkohol,jedino što se mi useremo od dobrih riba pa ti se zaveže jezik zato što mislimo da treba da kažemo ko zna šta da bi kao one misim,gluposti...ali tako je.Ako imaš stvarno dobru rađžu to može i da se proba,opušteno,nadam se...
Poz!

:rumenko::rumenko: ja sam se u subotu tako balsamovala sto bi rekla moja prijateljica da ce me biti sramota narednih dvije god....inace ne pijem a i kad pijem to radim umjereno i samo se malo nacefim...

Uglavnom,zamalo ja i moj dragi decko :heart:koji je bio dvaput gori od mene jer isto gotovo nikad ne pije :drunk: ( on je vozio :shock: sto je ovdje :shock::shock: svi alkosi uzmu cab jednostavno previse rizikujes:headbang:) nijesmo zavrsili u jailu...mi smo se 'ladno posto smo ostavili druga parkirali na privatan osvijetljeni posjed u elitnom kvartu (da se malo priberemo i pripremimo za voznju :eek::eek:)i tu se ponasali vrlo...:mrgreen::mrgreen: ne sjecam se tacno imam povremene neke fles bekove...ali znaci jaoj majko moja!!!:headbang:.....da bi nas ljudi vec pred zoru kad su nas uocili prijavili!kad se murija parkirala iza nas i kad sam ja vidjela dva ofisera kao opkoljavaju kola ja sam mislila da sam u nekom losem amer. filmu..!

...medjutim imali smo ludu ludu ludu srecu da budu neki mladi pajkani(prilicno sam sigurna su gey couple:heart:) pa smo prosli uz obecane da ako nas skoro uoce tuda they'll rest us immediatelly!!!!but immediatelly!!!:banovati:

Poslednja izmena:

Back