Rakija ili Droga ???

LepoJebiTifin

Primećen član
Poruka
649

4:58 . . . . . . ako mogu ovom prilikom da porucim narkomanima , klosarima i barabama ako vec moraju zivce svoje sa necim da dotezu nek to bude rakija nek pomognu i ovom seljaku jadnom . . .:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

6:26 . . . . . mogao sam ja i pre da ucestvujem ali nisam smeo , mozda je sramota al je zbog zene ona ima neko drugo misljenje , valjda ce te me vi svi razumeti . . .:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Rakija , vino ... u umerenim (1 casica , ne komiranje) kolicinama zaista imaju lekovita svojstva,prvenstveno snizavaju holesterol , i time smanjuju rizik od infarkta , mozdanog udara .... , pogotovo u kombinaciji sa ribom.

I pivo je takodje veoma lekovito , za bubrege , kozu , cak i za kosu , takodje podize nivo vitamina B6 B12 (tako da je izvrstan prirodni regenerator za kosu ) , takodje je bogato folnom kiselinom, proteinima , silicijumom za kosti .. itd .. itd.

Naravno povremeno / UMERENO , a opste je poznato da dobar deo konzumatora za umerenost smatra izreku "piješ dok se ne us*r*š" to je neka standardna granica, tako da nije istina da ljudi nemaju meru :p . I naravno da je onda ljudima smesno kada cuju price o dobrcudnim svojstvima pojedinih alkoholnih pica.

Poslednja izmena:
Sve u granicama i neboli glava.
DSCI0003.jpg

Back