Alo cobani imam jedan nik, vidim da ste odvaljeni u mozak i da je to nedostatak koji u komunikaciji koci svaku iole ozbiljniju pricu! Vi nas mrzite, mi vas ne jebemo 1%! Vi zivite u proslosti, mi u sadasnjosti i buducnosti! Vi kopirate metode (neuspesno) za razvoj, mi pravimo metode! Dogadjaj na Adi o kom pricas je laz tog lika koji je bio na probi u B timu Vukova! Decko je antitalenat za sport uopste, vama valja, u redu vas problem! Cenovnik u sportu ide ovako:F1, NASCAR, WRC, AF, vaterpolo, hokej...............................pa tamo negde svi vi ostali, sa fudbal kombinacijom. Prost sport, prosta pravila, prosta oprema, prosti ljudi, razumes! Deponija u ministarstvima zadrzava svakakve podatke, cak i takve da vas ima 20 i nesto klubova, ordinarna laz, papir trpi sve pa i ugasene klubove,sine ne buncaj! Ja pisem o aktivnim klubovima, a ti lupetas o svim koji su bili od Vardara do Triglava! Likovi kao ti ne mogu da treniraju AF iz prostog razloga mentalnog sklopa koji ne prihvata mogucnost da slican sport bude bolji. Prokockali ste sansu.
A vidim da je nejac izbrojala oko 200 efed. po utakmici, nije nego!? Vi ste cisti sportisti, ne seri prika, laz postaje ruzna navika, hronicna.Vi ste primer stelt sporta (tehnologija i izum pravljeni za vas) da postojite i budete nevidljivi, svaka cast to je znanje, poslacete po telalu iz Edinburga vest svetome Knjazu Bosku o uspehu junaka palim kod Edinburskog polja, i to staviti u memljivi arhiv i zakopati za pokolenja.Probao sam uljudno da komuniciram sa vama, vidim da je to nemoguce, a "samo" prikazuje vas ekstremni stav po pitanju AF-a i mrznju kojom hranite sebe i druge. Jadno i zalosno za 90 god.
Uvlacenje je postupak u kojem oni nemaju izbora, i hoce da igraju. Ako si debil nemoj postovati toliko radikalno da ne pomislim da stvarno imas veze sa tim maloumnim pravcem. Razgovetno pisi i dodji nekad na Adu i odgledaj pravu utakmicu. Inace sam igrac (CB) a ne funkcioner, po cemu zakljucujem da je svaki igrac AF-a dovoljno dobar da bude funkcioner u Ragbiju. 90% Igraca su studenti, ili ucenici srednjih skola, 10% ide na momke koji rade, tako da im je skola i posao primaran zadatak a fudbal izbor koji cine sopstvenom voljom. Prema tome ko vas laze (a laze vas), taj vam ne zeli dobro!
Prvi smo u Srbiji napravili savez sa predznakom "Srpski", pustali himnu "Boze pravde" (obavezno na svakoj utakmici), poneli crvene dresove na reprezentativnom nivou, dok ste vi plakali i cela Srbija na hej sloveni, tako da to imputiranje ko je ovakav, ili onakav ostavi demagozima iz vase kuhinje! Posle ovog posta pisite sta hocete, zivite u mraku ko pecurke i .........narastite. Lepo su mi saigraci rekli, bezi odatle nema tu nista, ja sam hteo da polemisemo kao ljudi, pri cemu vi cak i ne citate postove! Za zadnje si u pravu sport je kod nas, zajebancija je vas fah!
VENI, VIDI,VICI!
Uzivajte u svojoj bitnosti
Mnogo si mi se nesto razjalajao prika...jos bi da ti pisem razgovetno...ma stvarno.Kao prvo batali me tih vasih prica o razvoju,ovaj toj tekst je prepun lazi,tako da jednostavno moram da odgovorim.Ne zbog tebe,jer imas ti jos da se vozis do moje stanice,vec da se potencijalni citaoci ovih redova ne bi hranili tvojim lazima.
1.Pricas da mi kopiramo,a upravo vi radite suprotno.Reprezentacija Srbije u ragbiju 13 odigrala je u avgustu 2006. utakmicu protiv Ceske u okviru "Slovenskog kupa" i pobedila,brze bolje ljudi iz vaseg saveza pokrecu "Kup Slovena" u kojem su vas Rusi slistili(imaju par klubova,a ovde su igrali iz samo jednog).Svaka slicnost je "slucajna"
2.Ko zna ko je bio taj sto je isao kod vas na probu...ova dvojica sto su izmaltretirali vase igrace su samo banuli na teren,stali na sred igralista,lupali vase igrace da provere da li ih boli pod opremom,izazivali ih na duel,obaranje i sl.Znas li sta su im oni na to sve rekli-"Dodjite,platite 1000 din. clanarine pa cemo se onda igrati sa vama".Pa ajde budi posten pa reci sta su drugo nego pi...ce
3.Lep ti je ovaj cenovnik...samo ne vidim nigde pivo,koka kolu...na osnovu cega si ovo gradirao zivota ti.Na pamet mi padaju jedino licni afiniteti,a tvoje licno misljenje nikako ne moze posluziti kao parametar ili argument u bilo kakvoj diskusiji...pa cak i u neozbiljnoj kao sto je ova
4.Procitali ti one navode sa sportklub foruma...vide li ti sta je mrznja.Nemoj mi samo nametati da ja nekog mrzim,dok si ti sav fin i divan.Sto se broja nasih klubova tice ima ih oko dvadesetak i to aktivnih.Vasi klubovi su jos u uzlaznoj fazi nabavljanja opreme,sredjivanja infrastrukturei sve je to lepo,ali sta ce biti kada pocnu problemi.Zapamti mnogo je lakse postici nekakav uspeh,nego kasnije odrzati taj nivo.Koliko cujem vec ima prvih prisvajanja opreme i njene daljnje preprodaje od strane igraca koji su prestali da treniraju.Danas,sutra ode pola kompeta u propast.
5.Treba muda za to prika...izaci na megdan skotskim ragbistima...oni dolaze iz zemlje gde se taj sport stvarno igra.Nisu to neki kukavni slovenacki americki fudbaleri koje ste pobedili u BGu pre dve godine.Ej,bre pobedili ste reprezentaciju sastavljenu od jednog jedinog kluba,kojeg je posle drala cela SELAF liga..a gomila lazi koju ste tada servirali predstavila je tu pobedu kao trijumf na Superboulu
6.Za efedrine se raspitaj u sopstvenim redovima.Hvala tom postenom coveku na informacijama,ali ne zelim da razotkrivam njegovo ime.On je iz vasih redova i svojski vas podrzava...samo je zgrozen kolicinom "hemije" koju gutaju vasi igraci.
7.Ma radite sta ocete sa Hrvatima i Slovencima(imaju po jedan klub)...to vam nista nece doneti...osvrni se malo na Jadransku ligu u basketu...pravi motiv tog takmicenja je besomucno pranje para i zato ga vase vodje forsiraju...uzmi mao olovku pa sracunaj.Vasi igraci ce se zadovoljiti mrvicama u vidu putovanja...i to bar da su neka putovanja,nego bivsa SFRJ,austrijska sela i Budimpesta gde je svaki prosecni Srbin bio sto puta.
Zna se sta su putovanja-London,Pariz,Azurna obala,Nemacka,Holandija,Belgija,Svajcarska,Danska,Poljska,Ceska(vise puta)Tunis,Liban,Gruzija,Moldavija,Rusija,Kazahstan(od egzotike)Rumunija,Bugarska,Madjarska,exSFRJ,Austrija(ihaha puta)ima jos ali glupo je da se hvalim...mada u principu sve ovo je proputovao i tamo igrao prosecni srpski ragbista
8.Gledao sam utakmicu i to bas finale prosle godine..nije bilo vise od petsto ljudi a u novinama i na vasem sajtu ste nabudzili na 1500...Madjari su vas drali sa 20:0 vec u prvoj cetvrtini a posle ste ih kao stigli...ma idi begaj
9.Vi izgleda i nemate igrace,nego samo funkionere i agitatore koji se bave misionarenjem i sirenjem velike istine o AFu po Srbiji...zbog toga vam ragbisti i smetaju...zato sto znaju kakva je to sarena laza u zbilji...a naivni svet vas i dalje mesa sa nama
10.Za kraj si izgleda ostavio najgnusnije lazi.Ragbi 13 federacija Srbije je ponovo osnovana 2001 prve godine...nikada nije bila savez ni Jugoslavije,ni SCG(e tada sine nije bilo ni tvojih prenosa na 3K,tacnije nisi ni znao staje AF).Takodje himna "Boze pravde" je intonirana prvi put na jednom ekipnom sportu(pre nas jedino stonoteniser)kada je reprezentacija Srbije u trinaestici igrala protiv francuske selekcije PAKA(Provansa,Alpi,Azurna obala) na turneji februar/mart 2003.Nasu himnu nismo rabili na domacim takmicenjima sto je odlika americkih timova.
11.Reprezentacija Srbije u ragbiju,pa cak i ona Jugoslavije i SCG je nastupala u raznoraznim garniturama,bilo je tu crvenih kreacija jos odavno.Trebalo bi da znas da je pavo zlatna boja Nemanjica i stoga utemeljena u nasem narodu