RAGBI KLUB VALJEVO

Pozivam sve zainteresovane koji zele da treniraju RAGBI da se jave na br 0642304404
ili na a.u.ludi88@gmail.com.
Konacno smo napravili klub u Valjevu,treninzi su vikendom u jedan na pomocnom krusikovom stadionu za sada.
Molim sve zainteresovane da se jave.
Bez sala,mi smo ozbiljna organizacija!!!!!!!!!!!!!!

P.S.Molim moderatora da pusi ovo kao novu temu,da ljudi vide.

Ja sam zainteresovan. Tj ja sam trenirao tj bio sam na 2 treninga na petom puku kada je bilo ali ubrzo je se sve to raspalo. Jer nije bilo opreme!
Koliko je to ozbiljno sada i koliko ljudi trenira od prilke!?

Ja sam zainteresovan. Tj ja sam trenirao tj bio sam na 2 treninga na petom puku kada je bilo ali ubrzo je se sve to raspalo. Jer nije bilo opreme!
Koliko je to ozbiljno sada i koliko ljudi trenira od prilke!?

Extra je ozbiljno,imamo skoro sve uslove imamo i veliku podrsku Beograda,najverovatnije cemo imati treninge na petom puku,imas moj br i mail pa me kontaktiraj ako te zaista interesuje,ima nas prilicno ali nisam sproveo ozbiljnu akciju regrutovanja,potrebno nam je trinaest ljudi,tako da ce biti mnogo otpadanja,naravno moci ce da dodje ko god zeli da trenira,za trening ti je potrebna majca,sorts i kopacke.Pozovi sve ortake i dodjite da probate,ako nas bude mozda napravimo i dva tima,ko zna?
I da imamo mnoogo dobar sistem vezbi i treniranja,i iskusnog trenera!!!!
Tako da si dobrodosao.

Sa jedne obale reke Gradac nalazi se novi hram, a sa druge Krusikov stadion. Kad se stigne do hrama, koji se nalazi kod stare pijace, predje se mostic i ide 100-200 metara duz ograde do ulaza na stadion. A iza glavnog nalazi se i pomocni.

Do stadiona se moze doci i stazom od spomenika Milovana Glisica koji se nalazi pored velikog mosta na Gradcu :mrgreen: Samo treba pratiti tok reke i stigne se do glavne kapije...

Back