Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
i da vam kazem da cijene koje su trenutno na sajtu nisu prave nize su za nekih 10%-20% zato nazovite pa da se dogovorimo.
obavezno pogledajte galeriju slika
Bio sam na raftingu polovinom maja dok je voda jos velika, a sa njom i uzbudjenje I prosle godine isto tako 8) Sta da kazem, mnogo je dobro za one koji hoce malo da isprobaju potpunu divljinu. Sad mi vec postaje tradicija da idem svakog maja... Koliko vidim sa tvojih slika, drugo nocenje nam je bilo bas u tom kampu, PK Encijan, je l' tako? Reci mi samo, ta cena od €160 za trodnevni spust (Splaviste-Scepan Polje), je l' sa taksom ili bez nje? Ako je bez, onda si mnogo skup, a ako je sa, onda si, opet, prilicno jeftin
Da, nazalost Nas je samo taksa kostala €60 za spust celim tokom Tare. I to obicno pise sitnim slovima :? Cini mi se da je za donji tok, od Brstenovice, €10, ali to vec nisam siguran. Ostatak naplacuju Crnogorci za spustanje iz Nacionalnog parka Durmitor.
146 evra je spust sa vrha tare bez takse,a cetvorodnevni je oko 160. moja greska. da to je taj kamp. znas likoga sa kampa? i ja sam isao u maju par puta, tada je najbolje. prko koga si isao?
Daj ne verujem!!!! Jos taksa za vazduh i sve ce biti u redu. Ipak cu ici. Sve u svemu drugar mi je bio sad za vikend za (sve ukljuceno) 120 EUR tri dana ustvari petak vece i vikend. Kaze da je voda (i previse) mirna ali ipak mu se svidelo.
Isao sam sa Momcilom, on od ove godine radi sa Encijanom. I dole sam upoznao Vjeka, Serpu... Spustali smo se od vrha, tri dana, po velikoj vodi i po najgorem pljusku, ali je dozivljaj bio utoliko bolji Kostalo nas je €165 sa ukljucenom taksom, ali je to bila neka promotivna cena, mislim da je sad €139 + taksa.
znam koja ste ekipa, ja sam doputovao iz bg to jutro kada ste vi kretali na taru! a na autobuskoj su bili momcilo, serpa i vjeko. i u autobusu su bili neki iz vase grupe.