Rafalna paljba u Zubinom Potoku: General Mojsilović hitno krenuo u Rašku

Oni "nece" Srbiju zato sto je Srbija pod ruskom sapom. Da bi je hteli prvo Srbija mora da se otkaci od Rusije.
brt nema šanse..90 % Srba voli Rusiju.. evo ja npr i cela moja familija i svi moji prijatelji..i svi prijatelji mojih prijatelja.. kad malo bolje razmislim ne znam ni jednu jedinu osobu koja ne voli Rusiju i Ruse..i šta sad?? da nas sve pobijete i da vas 10 % odluči?

Aj ovako , prvo kada se udje na to Kosovo prvo da rasteramo mafiju Srbsku da se zna red i da se uspostave institucije ...
Ovo lako moze da bude scenario SK ... glumili su neku drzavu u drzavi pa nazalost zbog politicara stradali ...
Znam ja dobro imam informacije kakva je banda dole na severu KiM

Vole Rusiju i onda napiše

Pozdrav iz Frankfurta
što da ne.. kakva je to glupost??? eto Divac nikad nije voleo Srbiju jer je igrao u USA.. Mihajlović isto..igrao u Italiji.... Nikola Tesla itd.. retardacija od komentara..
da bi voleo Rusiju moraš živeti u Srbiji li Rusiji.._?!? da l si debil?

Ponos? Taj voz je davno prosao sto se Srbije tice
Nije, dokle god ga ne priznamo, nije, a posle toga cemo tek da budemo kao sutnute i istrosene krpe.
Amonijak u Pirotu je problem, sve drugo je sviranje q
Ma preokrenula se jedna kompozicija voza sa amonijakom, nema razloga bas za toliku paniku, problem je jedino sto ne duva vetar jace.

Vama treba da bude jasno da ako se ne povuku i nesto im se desi, verovatno sledi rat.

Ako ste spremni za rat u redu, ali ne znam sta ce nam jos jedan izgubljeni rat narocito kad Rusija (opet) ne moze da nam pomogne zbog svojih razloga i svog ratovanja.
Sto meni to pricas.Ja sam u Vojvodini.Nista ja ne radim i ne odlucujem.Ja sam samo spreman da se odazovem ako me drzava pozove.

brt nema šanse..90 % Srba voli Rusiju.. evo ja npr i cela moja familija i svi moji prijatelji..i svi prijatelji mojih prijatelja.. kad malo bolje razmislim ne znam ni jednu jedinu osobu koja ne voli Rusiju i Ruse..i šta sad?? da nas sve pobijete i da vas 10 % odluči?
Ja znam.Plus znam gomilu kojima se ebe za Rusiju u smislu da je nit vole nit mrze. A ako je toliko vole zasto ne idu u tu Rusiju da rade i ziove,zasto ne salju svoju decu da tamo rade i zive,zasto ne stede u rubljama .....ah ne....svi bi u Nemacku,Svajcarsku,USA,Kanadu....u Bec :) da stekaju evrice a moze i neki dolar ili svajcarac. I jel to licemerno???

Sto meni to pricas.Ja sam u Vojvodini.Nista ja ne radim i ne odlucujem.Ja sam samo spreman da se odazovem ako me drzava pozove.
Lepo, ali treba proceniti da li moze da se dobije taj rat.

Ako ne ( a sva je prilika da ne bar kako se meni cini sada) ja licno ne savetujem vise dzaba da ginemo/te.

A rat moze da se dobije samo uz pomoc neke od velikih sila, i nema zavaravanja.

Lepo, ali treba proceniti da li moze da se dobije taj rat.

Ako ne ( a sva je prilika da ne bar kako se meni cini sada) ja licno ne savetujem vise dzaba da ginemo/te.

A rat moze da se dobije samo uz pomoc neke od velikih sila, i nema zavaravanja.
Naravno da ne moze da se dobije rat.Na KiM je NATO. USA nosac aviona u Jadranu. U kojoj to bajci Srbija moze da dobije rat?

Back