Rafael Nadal

Nijesam ja zaslijepljen uopste...ja samo volim da se salim...a ponekad moje sale izgledaju ozbiljno...:D
Rafa jeste dominantan na sljaci ali da ne moze da izgubi na Roland Garros-u...to je veca lakrdija od bilo koje moje teorije...

Mogu li da cujem ime coveka koji ce ga spreciti da uzme petu rekordnu krunu u Parizu i po prvi put ga pobedi tamo

Ocekujem da budes ozbiljan jer ovo nije tema na kojoj zelim da se zajebavam

f_ap5_barcy.jpg

Mogu li da cujem ime coveka koji ce ga spreciti da uzme petu rekordnu krunu u Parizu i po prvi put ga pobedi tamo

Pa esi ocekivao nekog da ce spreciti Federera da uzme RG 05?????? pa se pojavio jedan mali klinac koji im je ocitao lekcije............ odkud ti znas da nece doci neko kao sto je Rafa??????????????

Napisacu prezimena nekoliko ljudi koji ga mogu zaustaviti...
Safin, Simon, Verdasko, Djokovic, Marej, Federer...neko od ovih ce to da ucini...

Neko izjavi u jednom od prethodnih postova da Federer nije bio nadmocan na sljaci kao Nadal danas.
Bio je NADMOCAN an TRAVI pa ga je Nadal prosle godine pobjedio.
Sta vama ljudi daje za pravo da mislite da Nadala ne moze niko pobjediti na sljaci???

Nadal je pobedio Federera na travi jer je postao bolji igrac od njega i takodje jer Federer ne igra tenis koji ga je krasio godinama...A to da neki klinac moze da se pojavi i pobedi Nadala na sljaci je smesno...Po meni opasnost su mu Marej i Djokovic....

Trava je nekada bila deo tradicionalnih turnira,ni Amerima ni bilo kome drugom vise ne pada na pamet da se i dalje bakce sa njom

Vimbldon je teniska svetinja a u svakom drugom slucaju bi i on leteo...

Zelena podloga dobice satisfakciju 2012. jer ce Nadal braniti svoje Olimpijsko zlato na terenima Vimbldona

Za tepihom bi najvise plakao Federer jer je na mecevima u zatvorenom ubedljivo najbolji

Tenis je mnogo atrkativniji kad se igra pred otovrenim nebom,tepih i dvorane rezervisani su za turnire kada se napolju ne moze igrati

Back