Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Mozda gresim ali ako Rodzer samo udje u finale moze to da smatra velikim uspehom....Mislim da se ni on ne nada tituli....Bolje nek misli na Vimbldon....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nijesam ja zaslijepljen uopste...ja samo volim da se salim...a ponekad moje sale izgledaju ozbiljno...
Rafa jeste dominantan na sljaci ali da ne moze da izgubi na Roland Garros-u...to je veca lakrdija od bilo koje moje teorije...
Mogu li da cujem ime coveka koji ce ga spreciti da uzme petu rekordnu krunu u Parizu i po prvi put ga pobedi tamo
Ocekujem da budes ozbiljan jer ovo nije tema na kojoj zelim da se zajebavam
Pa esi ocekivao nekog da ce spreciti Federera da uzme RG 05?????? pa se pojavio jedan mali klinac koji im je ocitao lekcije............ odkud ti znas da nece doci neko kao sto je Rafa??????????????
Pa razlika je sto Federer nije bio dominantan na sljaci koliko je Nadal sada...
Pa mozda Nadal nece biti toliko dominantan koliko ce potencijalni biti![]()
Mogu li da cujem ime coveka koji ce ga spreciti da uzme petu rekordnu krunu u Parizu i po prvi put ga pobedi tamo
Ocekujem da budes ozbiljan jer ovo nije tema na kojoj zelim da se zajebavam
Napisacu prezimena nekoliko ljudi koji ga mogu zaustaviti...
Safin, Simon, Verdasko, Djokovic, Marej, Federer...neko od ovih ce to da ucini...
Ja dosta ochekujem od djokovica na shljaciTeshko da Marej mozhe da zapreti, njemu shljaka ne lezhi
![]()
Citaj prethodnu stranu,nije daleko
Citaj dobro prethodni post...NIJE daleko.