Rafael Nadal

[/B]

Bili ste u pravu i nema sta ko da prizna kad se to vidi....Na zalost je sve ispalo kako ste vi pricali.....:confused:

To samo slepac nije mogao videti... ili arogantan covek, koji odbija to da vidi...
Nije mi ga zao kao tenisera, jer prezirem njegov stil igre, ali kao mladog sportiste... to je vec drugi padez...
Moderni gladijatori...

To samo slepac nije mogao videti... ili arogantan covek, koji odbija to da vidi...
Nije mi ga zao kao tenisera, jer prezirem njegov stil igre, ali kao mladog sportiste... to je vec drugi padez...
Moderni gladijatori...

Meni ga je zao kao sportiste i kao tenisera.....I krivo mi je sto ce zbog povrede da izgubi prvo mesto jer je bas dominirao kad je bio na 1 mestu.....

A mogao je biti najveći teniser ikada...Voleli ga ili ne voleli to će biti veliki gubitak za tenis.

Najviši, nisam čitao ranije ajd pojasni ukratko zašto ne ceniš Nadalov tenis...

Pa ja ne znam ko može da ne ceni njegov tenis!? Ali je taj nivo svoje igre postigao na taj način što je preforsirao svoja kolena. Nikakva filozofija. Iskreno mi je žao momka, i nadam se da će se oporaviti. Ali tenis koji je igrao do sada ne verujem da ćemo više gledati (sem ako se ozbiljno ne bude kockao svojim zdravljem)!

Mnogi mu zameraju zbog toga sto mu igra nije izrazito napadacka (kao na primer Federerova). Meni se njegov stil dopada, sta je ovaj covek sve u stanju da stigne, to je neverovatno. Najvise mi se svidja ona cuvena kratka backhand dijagonala...Steta, a bio je jedini pravi konkurent Federeru, i vise od toga...

A mogao je biti najveći teniser ikada...Voleli ga ili ne voleli to će biti veliki gubitak za tenis.

Najviši, nisam čitao ranije ajd pojasni ukratko zašto ne ceniš Nadalov tenis...

Izrazito defanzivan. Ruzan, jednom recju.
Stane 3m iza osnovne linije i raspaljuje k'o sumanut...
A to su mu omogucivale ISKLJUCIVO fizikalije...
Ne pamtim kad je #1 bio neko ko igra ruzniji tenis...
Ili neko ko je losije tehnicki potkovan...

:eek: Nadal tehnicki nepotkovan, da li ste ga mozda nekad videli sta sve radi sa onom lopticom kada se ne igra, kako je podize sa zemlje, pimpuje...Jedno recju talenat, bez obzira sto mu mnogo toga omugucavaju fizikalije...A to sto smatrate ruznim njegov nacin igre je stvar licnog ukusa ;)

:eek: Nadal tehnicki nepotkovan, da li ste ga mozda nekad videli sta sve radi sa onom lopticom kada se ne igra, kako je podize sa zemlje, pimpuje...Jedno recju talenat, bez obzira sto mu mnogo toga omugucavaju fizikalije...A to sto smatrate ruznim njegov nacin igre je stvar licnog ukusa ;)

Jes' vala, to je znak pravog teniski potkovanog igraca! :hahaha:

Evo, ja sam od sada njegov Najveci Fan Ikada.
Zbog svih tih razloga koje si naveo.
I zato sto je rasplakao protivnike, sto mu je poseban kvalitet i fantastican argument koji govori o lepoti njegovog tenisa...

Back