Rafael Nadal

Надал се повукао због повреде. ноломани славе као им је ноло освојио турнир. Страх у њима измиче контроли.
kmeeee a juce je bio fit jel?
evo krenuse mi suze zbog bika sa majorke izdopingovanog u svaki misic koji postoji ma u gace je bre izdopingovan samo tesko je to priznati.... kme kme smrc smrc

Da li je moguce da vispreni ljudi koji podrzavaju RN zmure na sve hemije koje godinama trpa u sebe.
Da ocekujete da njegovo telo to sve lagano prihvati bez posledica?
Ja sebe smatram glupim covekom ali vrlo REALNIM ... ne biva bre.
Da se godinama pucas nekim "koktelima" vitamina i da funkcionises.
Zamorce ce ostati na 22 gs ... epilogu njegove zelje da bude goat svi cemo videti u naredne dve-tri god

На УС опену иде по 23ћу. И набија вам притисак 300 са 200.
to sebi mozda.
licno me libo i za Djokistu sve sto radi radi za sebw i svoju porodicu.
Ostvaren covek kompletno u svakom smislu koji licno smatram zivotnim uspehom.
Skidam kapu za sve zrtve "normalnog detinjstva" koje je podneo za sve ovo sad.
Licno ... ne bih se menjao.
NDJ izbor je njegov zivot a meni recimo inspiracija da zaista " sve se moze kad se hoce"
Da li se slazes?

to sebi mozda.
licno me libo i za Djokistu sve sto radi radi za sebw i svoju porodicu.
Ostvaren covek kompletno u svakom smislu koji licno smatram zivotnim uspehom.
Skidam kapu za sve zrtve "normalnog detinjstva" koje je podneo za sve ovo sad.
Licno ... ne bih se menjao.
NDJ izbor je njegov zivot a meni recimo inspiracija da zaista " sve se moze kad se hoce"
Da li se slazes?
Па не може да ми буде инспирација неко ко није најбољи у нечему. За Надала би се то могло рећи. Ипак је то највећи свих времена.

Па не може да ми буде инспирација неко ко није најбољи у нечему. За Надала би се то могло рећи. Ипак је то највећи свих времена.

da li ti je poznat termin statistika?
u cemu najveci? u za sada broju gs?

nemoj da se pravis blesav :D ... aj malo opste kulture informisanja pa da pricamo. moze?

Neka ga neko nauci da laze.
Izjavio je da ce sedam dana posle deranja misica da trenira.
Novak prosle godine NIJE trenirao izmedju meceva na AU open...i dva meseca posle...
Dakle, laze kao pas da je povredjen ili ne zna nista o medicini pa lupa.
EDIT
Istu povredu je imao kosarkasi Sakil O Nil...
tri meseca nije trenirao...
sam je rekao da je pre nego sto treba u WC uzimao pilule...
jr nije moga da kenya bez bola...
Dakle ako ovaj pocne da trenita za 7 dana laze kao pas.

Rafa čestitao: Uživaj u velikom momentu​

1653913048-nadal-djokovic-750x560.jpg

Novak Đoković je osvajanjem Vimbldona došao do brojke od 21 gren slem trofeja i tako se osamio na drugom mestu večne liste, odmah iza Španca Rafaela Nadala, koji nije propustio priliku da mu čestita.

Veliki Novakov rival Rafael Nadal nije propustio priliku da ipak čestita Srbinu veliki uspeh na Vimbldonu. To je uradio kao odgovor na njegov tvit jutro posle velikog trijumfa na kojem je snimak sina Stefana kako trči na legendarnom Centralnom terenu.

– Vau, kako veliki momenat. Uživaj u njemu. I sve čestitke – glasila je Rafina poruka.

Nadal ima 22 gren slem titule, Novak Đoković jednu manje. Sledeća prilika za Nadala je US Open, na kojem najverovatnije neće biti dozvoljeno Srbinu da učestvuje, pošto nije vakcinisan.

SK

Nadal počinje s treninzima, nastup u Montrealu realan​

1658126021-Rafael-Nadal-750x500.jpg

Rafael Nadal, koji se zbog rupture stomačnog mišića povukao pred polufinale Vimbldona, najverovatnije će biti spreman već za Rodžers kup koji počinje 8. avgusta.

Direktor turnira u Montrealu Ežan Lapjer preneo je dobre vesti svim ljubiteljima belog sporta.

„Nadal zaista želi da dođe u Montreal, već je rezervisao hotelske sobe. Poslali smo mu lopte kojima će se igrati na turniru kako bi se spremio. Trebalo bi već u ponedeljak da se vrati treninzima“, rekao je Lapjer.

Nadal je na Rodžers kupu – koji se naizmenično održava u Torontu i Montrealu – slavio pet puta, uključujući titule 2018. i 2019. godine.

„Obično je pauza za ovakve povrede tri-četiri nedelje, nadam se da ću moći da igram kalendar koji sam zacrtao. Već za nedelju dana bi trebalo da mogu da igram sa osnovne linije, bez serviranja“, rekao je Nadal posle povlačenja sa VImbldona.

Sve mečeve iz Montreala moći ćete da pratite na kanalima Sport kluba.

US open počinje 29. avgusta, a tamo će Nadal juriti svoju 23. grend slem titulu.

SK

Back