Војвода
Iskusan
- Poruka
- 5.544
Надал се повукао због повреде. ноломани славе као им је ноло освојио турнир. Страх у њима измиче контроли.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kmeeee a juce je bio fit jel?Надал се повукао због повреде. ноломани славе као им је ноло освојио турнир. Страх у њима измиче контроли.
Сине, 22 ГС. Највећи икада.kmeeee a juce je bio fit jel?
evo krenuse mi suze zbog bika sa majorke izdopingovanog u svaki misic koji postoji ma u gace je bre izdopingovan samo tesko je to priznati.... kme kme smrc smrc
Prije ce u penziju, dok jos moze da hodaНа УС опену иде по 23ћу. И набија вам притисак 300 са 200.
Громада је то.Prije ce u penziju, dok jos moze da hoda![]()
to sebi mozda.На УС опену иде по 23ћу. И набија вам притисак 300 са 200.
Па не може да ми буде инспирација неко ко није најбољи у нечему. За Надала би се то могло рећи. Ипак је то највећи свих времена.to sebi mozda.
licno me libo i za Djokistu sve sto radi radi za sebw i svoju porodicu.
Ostvaren covek kompletno u svakom smislu koji licno smatram zivotnim uspehom.
Skidam kapu za sve zrtve "normalnog detinjstva" koje je podneo za sve ovo sad.
Licno ... ne bih se menjao.
NDJ izbor je njegov zivot a meni recimo inspiracija da zaista " sve se moze kad se hoce"
Da li se slazes?
Па не може да ми буде инспирација неко ко није најбољи у нечему. За Надала би се то могло рећи. Ипак је то највећи свих времена.
Само то се броји.da li ti je poznat termin statistika?
u cemu najveci? u za sada broju gs?
nemoj da se pravis blesav... aj malo opste kulture informisanja pa da pricamo. moze?
samo ti spremaj pivo da mi saljes ... izdao te.je idol tvoj... opklada vazi bez obzira na trenutna desavanjaСамо то се броји.
Ko slavi?Надал се повукао због повреде. ноломани славе као им је ноло освојио турнир. Страх у њима измиче контроли.
Ko slavi?
Što ne želiš sebi, nemoj ni drugome.
Само то се броји.