Radulović preskočio cenzus!

Da li će Radulović preći cenzus?

• Ukupno glasova
    73
  • Anketa je zatvorena .
пре бих рекао да Радула звани Динкић бр 2 плаћа ботове овде од ситних пара које му даје ММФ.
Обећао им бесплатне прегледа када приватизује ПИО и Домове Здравља :)

Ко је Радуловић?

Ja ću ti objasniti.

Neko za koga ću i ja glasati - patriota koji se zalaže za ukidanje besmislenih subvencija stranim investitorima (jer su to hohštapleri koji ne plaćaju naše radnike više od 200-300 evra mesečno, a dobaju po 10.000 evra po radnom mestu od države tj. svih nas), neko ko bi raskinuo vezu krupnog biznisa (tajkuna) i politike, neko ko daje prioritet sitnim domaćim privrednicima, neko ko bi smanjio namete na rad za trećinu (trenutno su 65% neto zarade), neko ko bi uveo transarentnost i red u rad javnog sektora (državne administracije i javnih preduzeća), neko ko bi pootpuštao partijski višak u javnom sektoru koji je zaposlen na izmišnjenim radnim mestima (to su ljudi sa kupljenim diplomama sa privatnih fakulteta koji čitavno radno vreme sede po kancielarijama, ništa ne rade i dobijaju delux socijalnu pomoć za svoj nerad). Uopšte, neko ko bi raskrinkao partokratski sistem i neko ko govori istinu da pod plaštom ulaska u EU proevropske partije pljačkaju i razaraju ovu državu.

Није нам било доста Динкића и Лабуса па да направимо да нам се врати Радула и организује доприватизацију. Биће тендерице за ПИО и у сваком селу тендер за Дом Здравља :D

Ako vam je ovo čovek koji će da donese bolje sutra u Srbiji onda definitivno mogu da kažem da smo mi glup narod.
Penziono eeee ovaj zaboravih napamet naučeni tekst.
Retardinjo.
:lol:

Pa šta. Malo se zbunio. Bio je umoran i stao mu je mozak. Ne možeš za njega da kažeš da je "retardinjo" jer je on završio ETF, radio je kao inženjer u Simensu na nadzornim sistemima za nuklearne elektrane, takođe je serifikovani finansijski stručnjak - poseduje CFA (Chartered Financial Analyst) certifikat koji zaista uopšte nije lako steći.

poseduje CFA (Chartered Financial Analyst) certifikat koji zaista uopšte nije lako steći.

Тешко је, као онај што је завршио Мегатренд.:)

Какве везе има електроинжењер с берзом?

Ti upoređuješ Megatrend sa CFA programom? :hahaha1:

https://en.wikipedia.org/wiki/Chartered_Financial_Analyst

The CFA exams are widely considered to be extremely difficult, with historical pass rates as low as 32%, and pass rates sometimes below 50% for each of the three levels in the same given year. Successful candidates take an average of four years to earn their CFA charter.

Nisam glasao mnogo izbora unazad, ali na ove planiram izaći i podržati Radulovića. Iako uopšte ne pratim kampanju.
Sviđa mi se slogan "Dosta je bilo"
stop partokratiji, parazitskom sistemu itd...

Kakve su vaše procene, može li preći 5%?
Ja mislim da će uspeti jer se mnogim ljudima gadi partokraktija, preletanja, generalno političari i čitav sistem
Koliko mislite da će procenata osvojiti?

Imamo i javnu anketu, pa ćemo videti ko je ispravno prognozirao.

Саша кРадуловић је Вућков електрични зец...Гласаће за њега око 30.000 идиота.

Back