Radulović preskočio cenzus!

Da li će Radulović preći cenzus?

• Ukupno glasova
    73
  • Anketa je zatvorena .
Isto kao sto je ocigledno, decace, da si ti upro iz sve snage samo i iskljucivo protiv Raduleta na svakoj temi.

Grešiš silno sinko o njemu sam minimalno pisao jer je čovek krajnje marginalna ličnost na političkoj sceni Srbije.

- - - - - - - - - -

Sto trošite vreme zamajavajući se sa nebitnim političkim faktorom DJB u najboljem slučaju što se može desiti je da udju u parlament ...Nzn zbog čega je to zabrinjavajuće za mnoge ovde. .Sta to menja

Ne brine me,neka uđe nemam ništa protiv samo iznosim neke činjenice o njemu.

Grešiš silno sinko o njemu sam minimalno pisao jer je čovek krajnje marginalna ličnost na političkoj sceni Srbije.

- - - - - - - - - -

Izvinjavam se, nisam primetio previse tvojih postova protivu SNS, SRS, DSS, DS, LDP, SPS.

Daj neki link, da vidimo koga ti podrzavas, da bi nam bila jasnija slika sa kim diskutujemo.

- - - - - - - - - -

Ali svakako je interesantno da tema o nebitnom liku za 10-15 sati nabije 10 stranica.

Izvinjavam se, nisam primetio previse tvojih postova protivu SNS, SRS, DSS, DS, LDP, SPS.

Daj neki link, da vidimo koga ti podrzavas, da bi nam bila jasnija slika sa kim diskutujemo.

DSS.Al sad ću da glasam za radikale iz pijeteta prema Šešeljevoj mukotrpnoj borbi u haškom kazamatu.
Anti EU sam orijentisan,znači aposlutno protiv evrtalibanske politike servilnog lizanja dupeta evropskih komesara.

DSS.Al sad ću da glasam za radikale iz pijeteta prema Šešeljevoj mukotrpnoj borbi u haškom kazamatu.
Anti EU sam orijentisan,znači aposlutno protiv evrtalibanske politike servilnog lizanja dupeta evropskih komesara.

Dakle, glasaces za lika koji kandiduje svoju zenu na predsednickim izborima, a na listu stavlja svoje sinove?

Za nekog ko se gnusa Raduletovog nepotizma, vrlo principijelan izbor. Cestitam, hvala i dovoljno.

Dakle, glasaces za lika koji kandiduje svoju zenu na predsednickim izborima, a na listu stavlja svoje sinove?

Za nekog ko se gnusa Raduletovog nepotizma, vrlo principijelan izbor. Cestitam, hvala i dovoljno.

Glasam zbog njega lično iz jasno navedeneog razloga.Inače da te uputim pogledaj radulovu listu pa ćeš i tamo da vidiš sinove,prijatelje,muževe i žene.
Ne unosim emocije u politiku.Nema ni gnušanja ,divljenja,zanosa niti bilo čega.

- - - - - - - - - -

Ne baratas ti činjenicama niti imaš osnova da možeš da sudis ..Čovek jednostavno trenutno ima lepu priču/plan koju je stvorio svojim iskustvom/boravkom u nekim od razvijenih zemalja sveta..Sve ja to isto vidim i ovde gde se nalazim i to već postoji mnogo gde...Ta plan je funkcionalan i ostvariv bar delimično i siguran put u bolju budućnost... samo treba da se proveri dal on to moze/zeli a gatanje preko žute štampe nije adekvatna provera . .kontas ;-)

Ne baratas ti činjenicama niti imaš osnova da možeš da sudis ..Čovek jednostavno trenutno ima lepu priču/plan koju je stvorio svojim iskustvom/boravkom u nekim od razvijenih zemalja sveta..Sve ja to isto vidim i ovde gde se nalazim i to već postoji mnogo gde...Ta plan je funkcionalan i ostvariv bar delimično i siguran put u bolju budućnost... samo treba da se proveri dal on to moze/zeli a gatanje preko žute štampe nije adekvatna provera . .kontas ;-)

Da li je pravosnažno osuđen ili ne za zloupotrebu službenog položaja i sukoba interesa i morao je da plati kaznu?
Da ili ne?

Kao na primer pravosnažna presuda da je nameštao poslove svojoj firmi u vlasništvu ljubljene mu ženke.
Prioritet stečajnog postupka je bilo da se njegovoj firmi isplati usluga za knjigovodstvene usluge.:roll:

- - - - - - - - - -

Spisak lepih želja koje prijaju ušima prosečnog građanina.
Smešniji su oni koji veruju da će taj čovek da nešto promeni.
A da ne pričam o svedočenju ljudi koji ga lično poznaju i koji su bili u DJB i napustili jer su suprostavili radulu.Suvi demokrata.:hahaha:

Ako postoji pravnosnažna presuda, to znači da je trebao da robija.
Ali, nije.
Zato što je ta priča glupost.
Reč je o rešenju ALSU, tada pod Dinkić tutorstvom.
To rešenje oboreno je na Upravnom sudu

jos jedan srbin precanin u srbijanskoj politici ,ovo bas postaje pravilo

Nepisano pravilo koje je nametnuto SRB,
da je uvek sve bolje, pametnije, uspesnije
i lepse sto nije iz SRB.
U SRB drzavni cinovnik a posebno uticajni
politicar ne moze biti niko cija porodica ne zivi
u SRB barem poslednjih sto godinica.
SRB treba da vode domaci ljudi iz SRB ma kakvi bili
pa makar se slikali s opanci, sajkacom i gunjevima.
Dokle god dotepenci a posebno gorski pavijani budu
favorizovani i nametani ostatku SRB od strane sive
eminencije u BG ista je osudjena na propast
i bioloski nestanak.!!!

Мени се лично не допадају његове шетње по страним амбасадама и апсолутно одсуство
неке националне политике.
Али опет,да није било тих страних амбасада,никада му не би признали листу у Војводини коју су првобитно прогласили неважећом.

На крају крајева,човек нема лову за пакетиће и поткупљивања као сва остала вишедеценијска Гамад која путем превари,
лоповлука и сумњивих дилова несметано обитавају на сцени
и као нејаког играча га треба подржати.

Какав је да је, макар није на политичкој сцени већ 25 година.

Зато би требало подржати опције које су свеже, ма шта мислили о њиховом програму.

Радуловић је странка либералне, да кажемо, деснице.

Двери су странка конзервативне левице.

Њих би требало и подржати.

Radulovic je 3 dana prva tema na forumu Krstarice .podforum Politka.Gde su ostali .pri dnu ili na 2 ,3 strani. Nesto ovo govori .Moguce je da bude veliko iznenadjenje, On je antilider,obican covek insistira na sistemu a ne licnosti ,Moji favoriti su Radule ili Borko. Spska Siriza ili Pandemos isto me privlaci.

Back