Radulović preskočio cenzus!

Da li će Radulović preći cenzus?

• Ukupno glasova
    73
  • Anketa je zatvorena .
Па наравно ту је највећа лова. Тзв хеџ фондови. Вероватно има диплому за хеџ фондове. А код нас је било доведи фирму под стечај да је обради Радуле.

I za to je kriv samo i iskljucivo Radule???

I zar bas nikoga ne interesuje ko je Radulea PREDLOZIO za stecajnog upravnika, ko ga je POSTAVIO na to mesto, ko ga je PUSTIO da krade, i na kraju ko ga NIJE UHAPSIO za te kradje koje je pocinio?

Универзална здравствена заштита и моћно оружје неопходни су нам за сламање непријатеља.

И пензија. Мене то једино занима од свих ових лопурда који имају партије. Гарантуј ти мени пензију и социјално и имаш мој глас и наравно да је Косово је Србија јер морамо да будемо и озбиљна држава.

а он се ту случајно нашао као онај Благојевић за поплаве.

Svejedno, nije mogao sam da se postavi na tu funkciju, a ko god ga je postavio - znaci, NEKO ga je postavio, ali se taj neko, interesantno, ne pominje, trebalo je da i kontrolise njegov rad, non-stop.

Vidim da si bot, ali ovoliko mozes da shvatis. A i pisem zbog drugih, ne zbog tebe, razbijam vam idiotske koncepte u paramparcad.

A cak ne podrzavam i necu glasati za Radulovica. Sta bih vam tek radio da hocu...

Ti upoređuješ Megatrend sa CFA programom?

Па сигурно, ако није глупљи, али ту су, кољу се, не знам само за који треба да даш више пара да добијеш диплому.

Poslednja izmena:
Radulovića podržavaju uglavnom ponešto pametniji Srbi - za početak, oni koji koriste internet - tako da je ova "kurirovska" negativna kampanja kontraproduktivna - dakle potpuno bačena para. Pazi - "nakazu". Imaš li ti malo stila, momče? :kafa:

Дегенерисану наказу која је донела закон о раду којим је раднике претворио у робове? Мислиш да су паметнији "срби" који користе интернет уопЋе људска бића?

Svejedno, nije mogao sam da se postavi na tu funkciju, a ko god ga je postavio - znaci, NEKO ga je postavio, ali se taj neko, interesantno, ne pominje, trebalo je da i kontrolise njegov rad, non-stop.

Vidim da si bot, ali ovoliko mozes da shvatis. A i pisem zbog drugih, ne zbog tebe, razbijam vam idiotske koncepte u paramparcad.

A cak ne podrzavam i necu glasati za Radulovica. Sta bih vam tek radio da hocu...

Поставио их ММФ, то је барем просто.

Мислиш да су паметнији "срби" који користе интернет уопЋе људска бића?

Оно гласају за Радула јел не излазе из куће. Напољу нема рачунара и опасно је.

Оно гласају за Радула јел не излазе из куће. Напољу нема рачунара и опасно је.

Ovaj Rafal Kara s obzirom da ima 20 postova dobro se snalazi, Kara da se nisi zvao ranije Snejks ? Inace Radulovic je uradio strasan posao s obzirom da mu je sva kampanja bila preko interneta,Za manje od 2 godine je nesto napravo a i dobro se snalazi govoreci na TV posto nema iskustva u politici..

Дај нам инфо, па да сви знамо ко му је екипа.

Bih da znam. Ja samo pisem kako bi trebalo da se razmislja. (ne pamtim preterano likove, a tek da pratim ko je kad koga postavio...)

Ne moze niko sam da se postavi, da da sebi ovlascenja, i da se ne kontrolise, da se tako izrazim. Niko nije zaduzen za sve to odjednom, za sve postoji tacno ko to radi.

Znaci, ja uopste ne branim Radulovica, jedino NE DOZVOLJAVAM da je jedino on kriv za svinjarije koje je napravio (ako ih je napravio).

To vazi i za sve druge ljude na polozajima koji su krali a nisu odgovarali. Mnogo bitniji od njih su oni koji su ih postavili i pustili da rade to sto su radili. Tipican primer mi je Mihalj Kertes u doba Slobe, sta je sve radio i uradio, uzas do uzasa, ali za sve je bio ovlascen i postavljen - znaci, radio je za drugog prljav posao. I onda kriv samo Kertes? E pa nece biti... (ovo je samo primer)

koliko puta se ova recenica pojavljuje na ovoj stranici :D
jel to stab tako diktira :D

kod mene na trecem listicu nije bila opcija dosta je bilo
pa sam zaokruzio dveri

Back