Perperius
Elita
- Poruka
- 15.084
Svakako bi bilo osveženje na političkoj sceni...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam glasao mnogo izbora unazad, ali na ove planiram izaći i podržati Radulovića. Iako uopšte ne pratim kampanju.
Sviđa mi se slogan "Dosta je bilo"
stop partokratiji, parazitskom sistemu itd...
Kakve su vaše procene, može li preći 5%?
Ja mislim da će uspeti jer se mnogim ljudima gadi partokraktija, preletanja, generalno političari i čitav sistem
Koliko mislite da će procenata osvojiti?
Imamo i javnu anketu, pa ćemo videti ko je ispravno prognozirao.
gde je to priznao
Svakako bi bilo osveženje na političkoj sceni...
Da bi se reklo ne mmf neophodna je dodatna usteda na platama i penzijama. Raduloviceva univerzalna socijalna pomoc kosta, a to jedna siromasna Srbija ne moze platiti. Ne postoji ni jedna drzava u svetu sa niskim porezima i jakom socijalom. Cak sta vise ni jedna drzava na koju se po Radulovicu trebamo ugledati nema niske poreze. A nama su oni neophodni.
Shklski primer bota iz prirodnog stanishta .![]()
Za niske poreze je potrebna jeftina državna uprava i administracija a to podrazumeva sistematizaciju čitavog državnog aparata.Srbija je preskupa sa gomilom parazita nakačenih na državnu sisu iz koje cede mleko do poslednje kape ne pitajući se gde je izvor tog mleka niti ih zabole a to je razvijena ,solvetna privreda koja stvara višak vrednosti iz kojeg se ubira porez za napajanje državnog aparata.
Bez toga priča o poreskom raju je samo jedna lepa želja.Šta bi bilo kad bi bilo.
Bio sam juce ispred opstine Surcin .Ima tamo ispred crkve jedan mali parking i sad dolaze naprednjaci na neki sastanak u opstinu. Ispred na parkingu ceka ih neki covek sa karticom oko vrata verovatno zaposlen u opstini. Nista cudno do trenutka kada im on pokaze gde da se parkiraju oni izadju a ovaj lik ih ljubi u usta i grli po 15 sekundi i to tako svakog koji dodje kao da mu je rod rodjeni koga nije video 40 godina. Uzas,kako im nije neprijatno. Naprednjaci su napravili izmedju sebe tu incestuidnu homo familiju gde su oni kao svi izmedju sebe u seksualnim odnosima. Kao neka tajna svingerska druzina .Zblizeni u svom zlocinackom poduhvatu da samo oni prezive u ovoj drzavi.
Bio sam juce ispred opstine Surcin .Ima tamo ispred crkve jedan mali parking i sad dolaze naprednjaci na neki sastanak u opstinu. Ispred na parkingu ceka ih neki covek sa karticom oko vrata verovatno zaposlen u opstini. Nista cudno do trenutka kada im on pokaze gde da se parkiraju oni izadju a ovaj lik ih ljubi u usta i grli po 15 sekundi i to tako svakog koji dodje kao da mu je rod rodjeni koga nije video 40 godina. Uzas,kako im nije neprijatno. Naprednjaci su napravili izmedju sebe tu incestuidnu homo familiju gde su oni kao svi izmedju sebe u seksualnim odnosima. Kao neka tajna svingerska druzina .Zblizeni u svom zlocinackom poduhvatu da samo oni prezive u ovoj drzavi.
Pa bilo bi dobro da pređe, jer onda ima 3 opozicione stranke.
Ako sastave 50.01 onda konačno vidimo Muslijuu leđa.
A onda lustracija.
Ne, to ti je glup kriterijum.U Srbiji postoji 0 opozicionih stranaka .
Da bi u ovom trenutku neka stranka bila opoziciona ona bi morala da bude nezavisna od zapada , da ne mora da radi sta joj zapad kaze vec da radi u srpskom interesu . Da se ne finansira iz inostranstva itd . .
Znaci da podvucem u Srbiji ne postoji nijedna opoziciona stranka . . !
U Srbiji postoji 0 opozicionih stranaka .
Da bi u ovom trenutku neka stranka bila opoziciona ona bi morala da bude nezavisna od zapada , da ne mora da radi sta joj zapad kaze vec da radi u srpskom interesu . Da se ne finansira iz inostranstva itd . .
Ja mislim u Licnom Stavu kod onog Nenada Mihailovica ima to na youtube mrzi me sad da trazim . Licni stav - tako mu se zove kanal pa nadji tamo emisiju kad je bio Radulovic .
A i na jos par mesta sam ga cuo ne mogu sad da se setim .
- - - - - - - - - -
Pa bilo bi ali sva sreca za ovaj narod i drzavu pa nece biti .
Nema teorije da on predje cenzus . I hvala Bogu sto je tako .
Postoje debili koji ce da glasaju za njega ali to je tek nesto vise od 100 hiljada glasova .
Ti imas masu naroda koja uopste nije ni cula za njega .
Radule tri posto i cao
Ne, to ti je glup kriterijum.
Nema ničeg lošeg da sve stranke budu pro-zapadne, tako je na celom zapadu.
Nego mene zanima da se Fahri Musliju Junior skine više sa medija, te zato podržavam DS1, DS2, i DJB.
Eurointegracije su već odlučene, više niko se ne obazire na pro-sovjetske stranke.Svaka stranka koja je protiv integracije u EU po svaku cenu i evrotalibanske politike bezalternativne servilne svesti euroskim komesarima je opoziciona.Suprotno od toga je čista pozicija(Vučić,Tadić,Čeda,Pajtić,Dačić)
Pazi, za vreme DS je bio najbolji standard u poslednjih 25 godina.Ko je onesvešćen pa ne zna zlodela DS, glasaće za njih. Za njih je nužno negde glasati na lokalu, da džiberi ama baš sve ne bi raskantali.. ali to je sitno.
Ostatak glasača biraće Raduleta, razočaranih u liberale i demokrate.....
Jutro je imao 4,5%, a sad je već na 4,6%. Doguraće on do izbora i 7-8%
http://www.blic.rs/vesti/politika/uzasi-cenzusa-sudbina-ovih-pet-stranaka-visi-o-koncu/vv7zj2k
Pazi, za vreme DS je bio najbolji standard u poslednjih 25 godina.
Ako je to tebi zlodelo, onda glasaj za DJB jer je to takođe demokratska stranka.
Pazi, za vreme DS je bio najbolji standard u poslednjih 25 godina.
Ako je to tebi zlodelo, onda glasaj za DJB jer je to takođe demokratska stranka.
Dosta ljudi je za njega na moje iznenadjenje, ali isto tako puno njih nema pojma ko je on.