Radulović preskočio cenzus!

Da li će Radulović preći cenzus?

• Ukupno glasova
    73
  • Anketa je zatvorena .
Kako CIA njega da razotkriva kad ga je ona i poslala hahahaah . .

A BIA je filijala CIA . Ne moze BIA da ide protiv sebe odnosno protiv svog okupatora .

Dobro znaci to smo demaskirali i sve smo konstatovali . Nego meni je interesantna i sama njegova pojava . Vidim da mnogim istripovanim malogradjanima on izgleda kao neka postenjacina , kao neki strucnjak , kulturiska sav obrazovan , pametan , zeljan da uvede red i da pomogne Srbiji . . . Hahahahahahah jell vi stvarno verujete u to ? ? Auu u u al ste nadrogirani hah

Meni bas izgleda kao teski prevarant , sav smusen , podmukao , pederast , ne zna gde udara , ko papagaj ponavlja dve iste recenice o partokratiji i burazerskom sitemu . . Kad ga pitas dal treba prodati EPS i banje nece da ti odgovori . Kad ga pitas nesto o EU i NATO , Kosovu , Vojodini opet nesto diplomatise . . . jedino Cosic kad je pritisnuo u Presingu tad je priznao da je za zestoku decentralizaciju Srbije .

A moram da se osvrnem i na Boska Obradovica . Nekako mi on i Radule uvek idu zajedno u paketu . Ne mogu da ih ne odvojim . Pogledajte samo tog Boska . To je isti profil kao Vucic . Ali preslikan . Ko da ih je isti ****** pravio . Ko indigom da su pravljeni .

Isto ostavio zenu , isto je autoritaran , isto se dere na novinare , isto se dere na zene . . ma sveee isto . Isto prica lepe patriotske price dok ne dodje na vlast . .

Interesantna stvar je da je ovo očigledno bila bila referenca koja je Radulovića dovela na mesto ministra..... :)

....Što nam govori o Vučku i naprednjacima....šta? :)

Naravno sada Informer ovo obljavljuje jer mozak sns glasača je neverovatno kratke pameti, pa je moguće ovakvu informaciju iskoristiti u predizborne svrhe, za napad na DJB....

мени није било јасно зашто је тог муфљуза уопште постављао за министра...можда он и поседује неко знање које га је квалификовало за ту функцију али очигледно не и неки други важнији квалитети типа поштење па се веома кратко и задржао на том месту....ја се њега из времена жутих сећам као дежурног драмосера који је као и сви тада жути (а валаи данас) једино *објашњење* за економску ситуацију образлагао *Милошевићем и деведесетима*...

Seselj za spske nacionalne interese nije uradio APSOLUTNO NISTA.
Upravo suprotno.
Naskodio im je svim svojim politickim delovanjem.
Ovakav nivo aktuelne politicke retardacije direktni je rezultat Seseljevog zivotnog dela.
Seseljstina je ovladala Srbijom....
Nama bukvalno, kao drustvu, treba jedna detoksikacija-deseseljizacija srpskog mentaliteta i srpskog poimanja rodoljublja...

:ok:
da li je moguce da danas nije otvorena ni jedna tema o Šešelju, da li je podrignuo ili nekog napusio :D
pa su se radikali obrusili na teme o Radulovicu da prolivaju nebuloze i favorizuju Vucica i Šešelja, nadajuci se koaliciji u vlasti
...ako se ta koalicija desi posle izbora ,ocekujte da ce nestati one pijandure ispred podruma pica i prodavnica
svi ce se okupati i stati u red ispred megatrenda , jer ce dobiti kvotu za drzavni posao ( to je Šešeljevo glasacko telo :D )

Србији не треба вођа. Србији треба систем. И одговорни лидери.

И да те питамо: Ако не ти, ко? Ако не сада, када?

Партијски паразит је направио своју државу за себе. Од твог новца. Партијском паразиту одговарају велике корпорације, не породичне фирме и газдинства. Зато претварају Србију у земљу јефтине радне снаге за њихове “стране” инвеститоре, домаће тајкуне и велике корпорације. Та јефтина радна снага си ти, твоја деца и унуци.

...da bi se cuo glas razuma u skupstini , da neko moze da replicira i javno razotkriva demagoske lopove u direktnim prenosima skupstinskih zasedanja
...ako ti je lepo ostani kuci , gledaj parove, farmu itd...uzivaj
...ako ti je muka od olosa koji sisaju krv tvojoj drzavi, reci sebi dosta je bilo

Pa jeste ti to kazes ironicno ali nazalost to je istina . Medjutim koliko god da sam svestan toga savest mi ne dozvoljava da glasam za nekoga ko je kao predstavnik Srbije otisao u Srebrenicu da se pokloni nepostojecem zlocinu i koga su kamenovali , pesnicili i lincovali kao neko pseto . Ne mogu i zbog toga sto ponizava ovaj narod svaki dan sve vise i vise . . . Sto vise stranci njega ponize to on vise ponizi nas u Srbiji . On je nesrecna , bezlicna osoba , koja nema svoje ja , koja nema svoju licnost i svoj identitet .

A posto vec znam da ce masa ljudi glasati za njega zbog toga glasam za Seselja koji jeste hercegovaski primitivac i budala ali je ipak uradio neke stvari koje su u srpskom nacionalnom interesu a i sto on bude jaci to ce Vucic biti primoran da pravi manju izdaju . Da je sad rejting Radikala 40 posto a naprednjaka 50 , Vucic ne bi smeo pola od ovih stvari da uradi sto je uradio . Kostunica je pravio manju izdaju od Mirka Cvetkovica ali ne zato sto je bolji od njega nego zato sto je imao Radikale u opoziciji a ovaj je imao naprednjake koji su isto sranjjee kao i DS .

gordost ti ni dozvoljava da glasas za vuck kao sto je i svakom demokrati to ispod casti pa ces tako iz inata, glasati za novo i gore a to znaci losije i gore po srbiju..sta da ti kazem..glasaj ali posle ne kukaj kako ti je lose..:D

Prava i postena i casna , hrabra i junacka Srbija voli svog komadanta Legiju i gadi se svih izdajnika i lopova .

A srpski izrodi se gade Legije , postuju Djindjica , Kostunicu , Vucica , Radulovica , Obradovica i ostale izdajnike , lopove i marionete .

Za Srbiju bi korisnije bilo da svoj mentalitet nazovete pravim imenom i da lepo vidimo na sledecem popisu u Beogradu , Vojvodini i centralnoj Srbiji zivi isti broj Srba , Hrvata i Siptara .

- - - - - - - - - -

gordost ti ni dozvoljava da glasas za vuck kao sto je i svakom demokrati to ispod casti pa ces tako iz inata, glasati za novo i gore a to znaci losije i gore po srbiju..sta da ti kazem..glasaj ali posle ne kukaj kako ti je lose..:D

Jeste druze ali ako vratis jednu stranicu u nazad videces da sam lepo napisao da znam da Seselj nikad nece doci na vlast ;)

Nemam ja sta da kukam . Ja nikad ne kukam jer sam dovoljno racionalan , realan i dovoljno sam mislece bice i znam da o Srbiji ne odlucuje nijedan Srbin .

Prava i postena i casna , hrabra i junacka Srbija voli svog komadanta Legiju i gadi se svih izdajnika i lopova .

A srpski izrodi se gade Legije , postuju Djindjica , Kostunicu , Vucica , Radulovica , Obradovica i ostale izdajnike , lopove i marionete .

Za Srbiju bi korisnije bilo da svoj mentalitet nazovete pravim imenom i da lepo vidimo na sledecem popisu u Beogradu , Vojvodini i centralnoj Srbiji zivi isti broj Srba , Hrvata i Siptara .

Oni koji sve Srbe dele na "pošte, časne" i "izrode", pri čemu su ovi drugi u velikoj većini, su - šta?

Oni koji sve Srbe dele na "pošte, časne" i "izrode", pri čemu su ovi drugi u velikoj većini, su - šta?

To sto si sad napisao je floskula petooktobaraca . Sta su oni ako primaju dolare da bi unistili Srbiju , predali strancima njen suverenitet , teritorije , fabrike , resurse . ? ? ?

Ne vole kad ih neko glasno i jasno recima podseca na to sta su uradili i sta rade . Nelagodno im je . Ne ponose se cinjenicnim stanjem . I onda pokusavaju da nam objasne kako to nije politicki korektno da se stvari nazivaju pravim imenom .

Radulovic je predstavnik Udruzenja poslodavaca Srbije (ili kako se vec zove ta organizacija).....
Inace dugogodisnji stecajni upravnik na mnogim mestima sirom Srbije.

Stečajnom za našu firmu upala i sekira (i motorna testera) u med !
10 godina se guzi sa "Trudbenikom" i ne sagledava se kraj.

S vremena na vreme (jednom u 2-3 godine) baci neko zrno poveriocima,
kojima se za neisplaćene plate duguje od 1995- te (!??)
Ima 3-4 zaposlena i očito im je više nego dobro......!
Jer da nije ne bi bio u samom vrhu stečajnih upravnika.
Po broju firmi.

Mihajlo Koruga !

On je stečajni upravnik u 14 firmi (četrnaest) !?
To se lako može ustanoviti na internetu !
Neosporan kapacitet, nema šta.....!

Znači, Radule nam stiže na listu iz te sredine ?

Poslednja izmena:
Radulović ulazi u vladu. Ekonomske ubice iz MMF-a će da uklone iz vidnog polja, a mi konačno da vidimo zelenu granu na kraju tunela.

Da bi se reklo ne mmf neophodna je dodatna usteda na platama i penzijama. Raduloviceva univerzalna socijalna pomoc kosta, a to jedna siromasna Srbija ne moze platiti. Ne postoji ni jedna drzava u svetu sa niskim porezima i jakom socijalom. Cak sta vise ni jedna drzava na koju se po Radulovicu trebamo ugledati nema niske poreze. A nama su oni neophodni.

Da bi se reklo ne mmf neophodna je dodatna usteda na platama i penzijama. Raduloviceva univerzalna socijalna pomoc kosta, a to jedna siromasna Srbija ne moze platiti. Ne postoji ni jedna drzava u svetu sa niskim porezima i jakom socijalom. Cak sta vise ni jedna drzava na koju se po Radulovicu trebamo ugledati nema niske poreze. A nama su oni neophodni.

Слажем се.

Али опет, он једини брбља о неким ниским порезима, сви остали имају реторику "Запослићемо народ у фабрике и довести инвеститоре".

- - - - - - - - - -

Хеј Пивосок, ти си баш економски писмен и мудар, штета што си фан Султана Ердогана.

Back