Radulović preskočio cenzus!

Da li će Radulović preći cenzus?

• Ukupno glasova
    73
  • Anketa je zatvorena .
Само неинтелигентне будале верују бившем Вучићевом министру Радуловићу, човеку који је урнисао многе фабрике и који нам је подарио робовласнички закон о раду.

- - - - - - - - - -

Ајд у 500!

Јавна опклада.
Форумаши су сведоци.

Ajd u 1000? :) Ako ne predje ja tebi dam hiljadarku, a ako predje ti meni :)

Jednostavno DS , Tadic , Ceda , Kostunica su se ogadili narodu i zato su Sanda i pogotovo Dveri i Dosta je bilo trenutno najjaca karta da na koju zapad igra da zameni Vucica . Projektovani su da preko Dveri prevare nacionalisticko biracko telo a preko Radulovica ove strucnjake malogradjane .

Da se razumemo odma ovo ne pisem zato sto ja agitujem za Seselja . Ja za Seselja glasam zato sto znam da nikad nece doci na vlast , on jeste budala i mnogo toga mi se ne svidja kod njega . Ali jedini od svih je nesto dobro uradio za Srbiju i srpske interese ..

Vi pevajte svoju pesmu to je vase pravo . Ali jednog dana cete se gorko kajati vecina vas i recicete sami sebi e gde nam je pamet bila pa bolje da smo glasali i za Vucica nego za ove prevarante . Taj trenutak ce doci za mozda 4 godine , mozda 5 ili 6 godina . Sasa Radulovic i Bosko Obradovic ce uraditi sve suprotno kad dodju na vlast od ovoga sto sad pricaju . Ubedjivace vas da je to dobro i pozitivno sto su pustili Kosovo u UN , recice vam da autonomija Sandzaka i Vojvodina republika nisu rusenje i cepanje Srbiju nego decentralizacija i da se to radi zbog ekonomije i transparentnosti . . . . EPS i banje kad poklone strancima recice vam da je to u nasem interesu i da se tako mora . Zaduzice nas kod MMF - a na preko 200 posto a plate ce nam ostati 300 evra .

Poslednja izmena:
Da se razumemo odma ovo ne pisem zato sto ja agitujem za Seselja . Ja za Seselja glasam zato sto znam da nikad nece doci na vlast , on jeste budala i mnogo toga mi se ne svidja kod njega . Ali jedini od svih je nesto dobro uradio za Srbiju i srpske interese ..
.
Seselj za spske nacionalne interese nije uradio APSOLUTNO NISTA.
Upravo suprotno.
Naskodio im je svim svojim politickim delovanjem.
Ovakav nivo aktuelne politicke retardacije direktni je rezultat Seseljevog zivotnog dela.
Seseljstina je ovladala Srbijom....
Nama bukvalno, kao drustvu, treba jedna detoksikacija-deseseljizacija srpskog mentaliteta i srpskog poimanja rodoljublja...

Jednostavno DS , Tadic , Ceda , Kostunica su se ogadili narodu i zato su Sanda i pogotovo Dveri i Dosta je bilo trenutno najjaca karta da na koju zapad igra da zameni Vucica . Projektovani su da preko Dveri prevare nacionalisticko biracko telo a preko Radulovica ove strucnjake malogradjane .

Vi pevajte svoju pesmu to je vase pravo . Ali jednog dana cete se gorko kajati vecina vas i recicete sami sebi e gde nam je pamet bila pa bolje da smo glasali i za Vucica nego za ove prevarante . Taj trenutak ce doci za mozda 4 godine , mozda 5 ili 6 godina . Sasa Radulovic i Bosko Obradovic ce uraditi sve suprotno kad dodju na vlast od ovoga sto sad pricaju . Ubedjivace vas da je to dobro i pozitivno sto su pustili Kosovo u UN , recice vam da autonomija Sandzaka i Vojvodina republika nisu rusenje i cepanje Srbiju nego decentralizacija i da se to radi zbog ekonomije i transparentnosti . . . . EPS i banje kad poklone stranci recice vam da je to u nasem interesu i da se tako mora . Zaduzice nas kod MMF - a na preko 200 posto a plate ce nam ostati 300 evra .

Čekaj, ti znaš da Šešelj nikada neće doći na vlast, a Radulović ili Dveri hoće? Po kojoj izbornoj matematici, budući da su i jedni i drugi tu oko cenzusa? Jedino ako misliš da bi oni ušli u koaliciju sa SNS, pošto će, kako stvari stoje, i nakon ovih izbora oni jedini moći da prave vladu, budući da sumnjam kako bi svi ostali zajedno imali dovoljno glasova za tako nešto. Ako to misliš, ja sam spreman da se kladim, može simbolično u crvenu, a može i ni u šta, dakle obična opklada, kako se to neće desiti. Plus, sa svoje strane u opkladu ulažem i nošenje slike magarca kao avatar i natpis "ja sam magarac" ukoliko izgubim opkladu...

Zato je najvaznije da Dveri i DJB sada ne predju cenzus jer na taj nacin ce se usporiti njihov dolazak na vlast . I opstanak Srbije i srpskog naroda ce se prolongirati . Seselj , DS , Tadic , Ceda ne mogu da sruse Vucica .

Vucic je najgori koji je ikada vladao Srbijom u istoriji . Ali takav je slucaj bio i sa Tadicem . Svaki novi je gori od proslog .

Zato je najvaznije da Dveri i DJB sada ne predju cenzus jer na taj nacin ce se usporiti njihov dolazak na vlast . I opstanak Srbije i srpskog naroda ce se prolongirati . Seselj , DS , Tadic , Ceda ne mogu da sruse Vucica .

Vucic je najgori koji je ikada vladao Srbijom u istoriji . Ali takav je slucaj bio i sa Tadicem . Svaki novi je gori od proslog .

ako je svaki novi izabran gori od proslog bice ovaj noviji jos gori...zato glasaj za manje zlo..a to je vucko.:D

Čekaj, ti znaš da Šešelj nikada neće doći na vlast, a Radulović ili Dveri hoće? Po kojoj izbornoj matematici, budući da su i jedni i drugi tu oko cenzusa? Jedino ako misliš da bi oni ušli u koaliciju sa SNS, pošto će, kako stvari stoje, i nakon ovih izbora oni jedini moći da prave vladu, pošto sumnjam da bi svi ostali zajedno imali dovoljno glasova za tako nešto. Ako to misliš, ja sam spreman da se kladim, može simbolično u crvenu, a može i ni u šta, dakle obična opklada, kako se to neće desiti. Plus, sa svoje strane u opkladu ulažem i nošenje slike magarca kao avatar i natpis "ja sam magarac" ukoliko izgubim opkladu...

Jel si slep ? Vidis da sam lepo napisao 4 , 5 ili 6 godina . . Ko uopste prica o ovim sad izborima ?

Koliko su glasova imale sve stranke DOS-a pet godina pre petog oktobra ? Ne puno . Jer su SPS , SRS i SPO zajedno imali oko 60 - 70 posto . Ako ne i vise . A niko od te tri stranke nije bio deo DOS-a . A onda je DOS uzeo preko 70 posto . . . par godina kasnije .

Seselj za spske nacionalne interese nije uradio APSOLUTNO NISTA.
Upravo suprotno.
Naskodio im je svim svojim politickim delovanjem.
Ovakav nivo aktuelne politicke retardacije direktni je rezultat Seseljevog zivotnog dela.
Seseljstina je ovladala Srbijom....
Nama bukvalno, kao drustvu, treba jedna detoksikacija-deseseljizacija srpskog mentaliteta i srpskog poimanja rodoljublja...

100% :ok:
Sa ovim boldovanim se ne slazem.
Ipak je narod na visem stupnju svesti nego devedesetih.

ako je svaki novi izabran gori od proslog bice ovaj noviji jos gori...zato glasaj za manje zlo..a to je vucko.:D

Pa jeste ti to kazes ironicno ali nazalost to je istina . Medjutim koliko god da sam svestan toga savest mi ne dozvoljava da glasam za nekoga ko je kao predstavnik Srbije otisao u Srebrenicu da se pokloni nepostojecem zlocinu i koga su kamenovali , pesnicili i lincovali kao neko pseto . Ne mogu i zbog toga sto ponizava ovaj narod svaki dan sve vise i vise . . . Sto vise stranci njega ponize to on vise ponizi nas u Srbiji . On je nesrecna , bezlicna osoba , koja nema svoje ja , koja nema svoju licnost i svoj identitet .

A posto vec znam da ce masa ljudi glasati za njega zbog toga glasam za Seselja koji jeste hercegovaski primitivac i budala ali je ipak uradio neke stvari koje su u srpskom nacionalnom interesu a i sto on bude jaci to ce Vucic biti primoran da pravi manju izdaju . Da je sad rejting Radikala 40 posto a naprednjaka 50 , Vucic ne bi smeo pola od ovih stvari da uradi sto je uradio . Kostunica je pravio manju izdaju od Mirka Cvetkovica ali ne zato sto je bolji od njega nego zato sto je imao Radikale u opoziciji a ovaj je imao naprednjake koji su isto sranjjee kao i DS .

Poslednja izmena:
Jel si slep ? Vidis da sam lepo napisao 4 , 5 ili 6 godina . . Ko uopste prica o ovim sad izborima ?

Koliko su glasova imale sve stranke DOS-a pet godina pre petog oktobra ? Ne puno . Jer su SPS , SRS i SPO zajedno imali oko 60 - 70 posto . Ako ne i vise . A niko od te tri stranke nije bio deo DOS-a . A onda je DOS uzeo preko 70 posto . . . par godina kasnije .

Aha, nakon pet ili šest godina. Dobro, do tada ćemo svi zaboraviti ove razgovore...

Back