RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ko ne zeli da prihvati Status i ne mora. Ostanite tamo gde ste i uzivajte u bedi, visokoj nezaposlenosti, prljavstini, ocaju, besparici, odbaceni i prezreni od civilizovanog sveta. Gradjani zemlje sa najnizim standardom u Evropi gde bi svi pobegli kad bi mogli koliko sutra bilo gde posolise pamet svim i svakom. Sahranise EU, sahranise evro, prozrese njihove lose namere prema Srbiji it'd... Evropa im pruza ruku a oni je - odbacuju!? Koji paradoks.

CELA SRBIJA SLAVI STATUS KANDIDATA U UE...!

Jos jedan tezak udarac svima koji su protiv napredka i evropske civilizacije...

Vise nacionalisti nemaju podrsku ni od vecine naroda, ni od najvecih partija, ni od crkve, ni od Rusije....

A tajkuni ce MORATI prihvatiti pravila igre u kapitalizmu...Vise nece biti "vatacine na kvarno"

A zbunjeni i zavedeni se pocinju kolebati....

Srbija je na PRAVOM PUTU! :klap:

хахахахахахахаха .... ти изгледа да још ниси изашао из пацовске рупе.

Ja neko slavlje bas nisam primetio, a i sve se bojim da ce tajkunima biti lose. :neutral:

Ti,dlugomire,stalno me prepadaš po pdf-ima...
Kad god na tebe naletim,sve se nešto štreckam.
Vidim ovu napaprikovanu razdrndanu "Ladu" i reko....

Evo ga,ovaj,doš'o da zakatanči.
Jer,de ti priviriš,veselje se pretvara u sa'ranu ...!
Takav ti imidž,moj dlugomire.
Ništa tu ja nisam,ovo - ono ....nadodav'o.

Vise nacionalisti nemaju podrsku ni od vecine naroda, ni od najvecih partija, ni od crkve, ni od Rusije....

A tajkuni ce MORATI prihvatiti pravila igre u kapitalizmu...Vise nece biti "vatacine na kvarno"

pazi treba samo pogledati koje partije su za EU a koje nisu, odnosno kome gradjani daju poverenje.. a nisu radikali i DSS, i neki sitnis koji nece preci cenzus. radikali i DSS zajedno imaju 15-20% plafon. i ne samo to DSS bi isao u evropsko clanstvo ali pod drugacijim uslovima tralalala...to znaci da je oko 80% gradjana sa poverenjem u stranke koje podrzavaju put u EU. to se doduse ne vidi ovde jer je forum krcat sa tih 15-20% ovo im je steciste i jedna od poslednjih oaza... za crkvu gresis, a za Rusiju ne gresis ali nisi to trebao potezati, jer eno i Putin im je zadao udarac, najavio liberalizaciju drzavnog sistema i reforme...oce i oni ljudi da napreduju, shvatili su da imaju kapacitet da budu jos jaci i otvoreniji...

Ti,dlugomire,stalno me prepadaš po pdf-ima...
Kad god na tebe naletim,sve se nešto štreckam.
Vidim ovu napaprikovanu razdrndanu "Ladu" i reko....

Evo ga,ovaj,doš'o da zakatanči.
Jer,de ti priviriš,veselje se pretvara u sa'ranu ...!
Takav ti imidž,moj dlugomire.
Ništa tu ja nisam,ovo - ono ....nadodav'o.
Kakva sahrana, paprike, zdrava hrana, ej ...:D

To se ceni i u EU, cista priroda, zdravlje.

Ne slave tajkuni EU.

Nista oni tamo nece napraviti i to je njima jasno.

Tamo su vece ajkule od njih.

Njima je bolje u izolovanoj Srbiji gde su svoj na svome.

Хоће Блајви, добиће подршку за састављање лоповских влада. Тиме се хвалио Беко када је био притиснут за Луку Београд. Он је рекао да је више за ЕУ од власти и да правду тражи у Бриселу.
Узгред, шта би са Луком Београд?
Блајви, криминалци сте.

Kakva sahrana, paprike, zdrava hrana, ej ...:D

To se ceni i u EU, cista priroda, zdravlje.

Kilo "gruvane" ljute 700 dinara !?
I to u prodavnicama zdrave hrane.
Kao,šatro,malko jevtinije tu.
Oćeš,Đura....
Pa,neka me neko ubedi da Leske loše žive....
Svi omalterisali fasade paprikama !
A,ti se guziš u staroj "Ladi" !
Radi na sebi,bre....
Mečka karavan,dlugomire,mečka karavan !

Ko ne zeli da prihvati Status i ne mora. Ostanite tamo gde ste i uzivajte u bedi, visokoj nezaposlenosti, prljavstini, ocaju, besparici, odbaceni i prezreni od civilizovanog sveta. Gradjani zemlje sa najnizim standardom u Evropi gde bi svi pobegli kad bi mogli koliko sutra bilo gde posolise pamet svim i svakom. Sahranise EU, sahranise evro, prozrese njihove lose namere prema Srbiji it'd... Evropa im pruza ruku a oni je - odbacuju!? Koji paradoks.

Vidim napredak je i do sada ogroman. 500.000 otkaza, zatvoreni svi giganti, proizvodnja i izvoz smešni, plate bedne, standard još bedniji, 90% građana svaki mesec razmišlja da li da otplati ratu za kredit ili da kupi 'leba. Bravo, EUropska Srbijo.

Evo ja sam protiv te vaše smrdljive EU, a zarađujem sasvim lepo, i boli me ****** za vas koji slepo pratite debila koji vas laže da će vam tamo negde biti dobro.

1. Jos jedan tezak i podmukao udarac Srbiji i srpskoj sirotinji da bi ostajali DS-ovce u sedlu i dalje rasprodavali srbiju
2. Nacionalisti i ne trebaju da imaju podrsku od veleizdajnickih stranaka, niti od ekumenistickih popova (za rusiju zaboravi, jer Rusi uvek podrzavaju istinske patriote a ne veleizdajnike)
3: Na tajkune sigurno mislis na Dinkica i njegovog ujaka Miskovica
To da je neko zbunjen ste vi veleizdajnici Srbije jer mutite vodu pred izbore ne bi li opet prevarili ovaj jadan narod , ali nece vam proci,idete na smetlistu

files.php

files.php

97898.jpg

Главни спонзор!

Nista ti ne brini. U svakom gradu ce osnovati agenciju koja ce se baviti pitanjem zastava i ostalih simbola EU, sa jos jedno 5,6000 zaposlenih.
A to za brisanje...pa znas...za dobru probavu treba dobra hrana, nama ce taman takva zastava i odgovarati posto cemo sve manje kakiti.
Na kraju cemo preci na ibrike...

Koliko znam,to i jeste jedan od uslova za ulazak.
Da prestane da se kaki.
Dozvoljeno je samo po nekom političaru !
Ne svima....
Ali,da kake po njihovom planu i programu.

To je ono što su meni rekli.
(Oni,više informisani o detaljima.)

A привредници, неоколонијалисти и русофоби су победници?
Треба постављачу теме неко да објасни да осим политичке класе сви су губитници и време ће то потврдити.
Друго не знам ни једног тајкуна који се противи евроинтеграцијама.
Мада некима интелектуално слабима не вреди објашњавати.

Poslednja izmena:

Back