RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
SAD CU DA BACIM UDICU NA KRSTU, MOZDA SE NEKO I UVATI

putin-fishing.jpg

VIDI, VIDI, UVATIO SE E PA BIRAJ ILI PLIVAJ EVROPOM ILI U MOJ KAZAN

fish_1751034c.jpg

Radi mu mamac... mnogo se napecalo EU talibana ... :hahaha1:
p.s.
Ma kad ih on nervira, mora da navijam za njega...

PA KAKO DA NE GOTIVIS PUTINA KAD KAZE OVAKO AJ KAZI

U EU se i te kako uzgajaju ovce.. a ti i kolega bas odajete utisak za novu priznatu pasminu unutra te;)

То и кажем унутар ЕУ се гаје овце, и производи се све и свашта, али то важи за пет држава, сви остали морају да се одрекну и оваца и производње и живе од кредита и туризма.

Следећи пут када Вам неки мој коментар није јасан тражите појашњење, не морате одмах да будете дрски...

То и кажем унутар ЕУ се гаје овце, и производи се све и свашта, али то важи за пет држава, сви остали морају да се одрекну и оваца и производње и живе од кредита и туризма.

Следећи пут када Вам неки мој коментар није јасан тражите појашњење, не морате одмах да будете дрски...

Hvala.. svaki zivi stvor gresi, pa i mi ostali :mrgreen:

shojka ae zivota ti bidni fina i nama neukima objasni sta to srbija treba da dobije ako sutra postane kandidat (ili sto bi nas prijatelj marsal rekao kandidatkinja) za clanstvo u eu? :flert:
Ево сад ће, исто као и они пре ње.
Па ни председник Тадић не зна, нити помиње да Србија ишта добија уласком у ЕУ.

Ево сад ће, исто као и они пре ње.
Па ни председник Тадић не зна, нити помиње да Србија ишта добија уласком у ЕУ.

Је л' се сећате оног војника ЈНА у СРБИХ чиними се који је дао, по мом мишљењу, најбољу изјаву, и одговор зашто се води грађански рат

''Они као хоће да се отцепе, а ми им као недамо''

Е исто му дође сада за ЕУ, ми као хоћемо да уђемо а они нам као не дају

Је л' се сећате оног војника ЈНА у СРБИХ чиними се који је дао, по мом мишљењу, најбољу изјаву, и одговор зашто се води грађански рат

''Они као хоће да се отцепе, а ми им као недамо''

Е исто му дође сада за ЕУ, ми као хоћемо да уђемо а они нам као не дају

ma to je bilo u SR Sloveniji.. ali lepo rekao :ok:

I mator covek podetinji... najbolje to znaju babe i dede kad se benave sa unucima koji tek sto su prohodali ;)

Баш супротно, деде и бабе са децом разговарају ''на равној нози'' (сада би овде пригодна била та жута лоптица која намигује) а родитељи се бенаве...

А што се тиче овог за старце то су и стари латини говорили
Senes bis pueri

Back