- Poruka
- 44.554
па малчице скочила репутациона моћ![]()
Dobar je Sojka komad, primili se momci, daju reputacije u miraz nebi li je prevarili i kuci odveli
Ja sirotan, im'o samo generalovu sliku (za iznad kreveta) da ponesem i nista ne bi od tog posla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па малчице скочила репутациона моћ![]()

Frustracije jos traju?

Turska ima taj status od 1987.
Ooooo ko se to vratio... pa uda li se mala na LJ&S ?
![]()

Da nacionalisti budu frustrirani, sto prosrbi gutaju udice za somove????![]()
sad cu da se vratim na politiku, postali smo kandidati, novi razlog da vas nerviramo mi Europejci, svaka cast President![]()

sad cu da se vratim na politiku, postali smo kandidati, novi razlog da vas nerviramo mi Europejci, svaka cast President![]()

e vidis dan D se priblizio ...korak po korak tu smo pred vratima Evrope, i vi idete sa nama. .Da nas nervirate, samo nas po mudima sagoljite, daleko je vama jos Europa!!!
Ima jedno deceniju da vas setaju od preporuka, do zelenih svjetala za pregovore!
Onda jos jednu deceniju od datuma za pregovore, do prijema!
Ima dotle brkovi da ti porastu ukoliko se kakvog muska ne docepas!!![]()

Zavedeni su frustrirani..i koliko vidim ostavlja trajne posledice

e vidis dan D se priblizio ...korak po korak tu smo pred vratima Evrope, i vi idete sa nama. .![]()

A ja volim onaj crtani - "Patak Dacha i 24. i po vek"![]()

e vidis dan D se priblizio ...korak po korak tu smo pred vratima Evrope, i vi idete sa nama. .![]()
На референдуму мој глас НЕ у Еу.e vidis dan D se priblizio ...korak po korak tu smo pred vratima Evrope, i vi idete sa nama. .![]()
Ne, mi nacionalisti se ne zavodimo i ne gutamo udice za somove, a do prijema ima i repovi da vam izrastu!!!
Bicete pravi repati prosrpski Europejci!!![]()
Presrećna sam! Živela EUropa!!!

SAD CU DA BACIM UDICU NA KRSTU, MOZDA SE NEKO I UVATI
![]()
VIDI, VIDI, UVATIO SE E PA BIRAJ ILI PLIVAJ EVROPOM ILI U MOJ KAZAN
![]()

SAD CU DA BACIM UDICU NA KRSTU, MOZDA SE NEKO I UVATI
![]()
VIDI, VIDI, UVATIO SE E PA BIRAJ ILI PLIVAJ EVROPOM ILI U MOJ KAZAN
![]()

U kojoj cec ovce da cuvas i budes brkata??![]()

ti čuvaš ovce i bez EU.![]()

ti čuvaš ovce i bez EU.![]()