- Poruka
- 8.435
Slave, slave, samo po kucama....Nece da ih svi vide....
Стиду се, ко комуњаре?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hej, stanite malo!
Ja jos nisam shvatio nesto: da li je Srbija DOBILA KANDIDATURU ili je samo dobila PREPORUKU ZA KANDIDATURU...???
........ а сутра евентуално треба да добије КАНДИДАТУРУpolako..imaju oni jos "par"..stvari da usvoje...a tek onda pregovori.. onda..nastupamo ...mi Rvati....od naseg DA..sve ovisi...
![]()
Добила је како су рекли "ЗЕЛЕНО СВЕТЛО"........... а сутра евентуално треба да добије КАНДИДАТУРУ

Добила је како су рекли "ЗЕЛЕНО СВЕТЛО"........... а сутра евентуално треба да добије КАНДИДАТУРУ
kakva smejurija, kobajagim ovi cigani preko Dunava nesto koce i kurce, a poznato je da su oni i Bugari u Evropi da bi mogli da rintaju i sastavljaju jeftinu elektroniku sa nalepnicom "Made in EU"za mizerne plate... dace Bog da se ta kandidatura razvuce sve do raspada unije
nadajmo se da ce biti jedno masno i veliko NE
nislijo!!
a ko tebe siluje..??
kakva smejurija, kobajagim ovi cigani preko Dunava nesto koce i kurce, a poznato je da su oni i Bugari u Evropi da bi mogli da rintaju i sastavljaju jeftinu elektroniku sa nalepnicom "Made in EU"za mizerne plate... dace Bog da se ta kandidatura razvuce sve do raspada unije
nadajmo se da ce biti jedno masno i veliko NE

možda on ne zna ali ja znam jer pratim njihovu televiziju zadnjih 20 godina , tako da gledajući sada ovo što nam se sada dešava to isto se dešavalo 90-ih godina kod njih u mađarskoj , ISTO SVE PRESLIKANO ,A znas li ti kako su Bugari, Rumuni i madjari ziveli PRE ulaska u UE?
To vam je jos gore , dobijacete elektrosokove u serijama .Добила је како су рекли "ЗЕЛЕНО СВЕТЛО"........... а сутра евентуално треба да добије КАНДИДАТУРУ

Naravno mito, Rumunski ministar je odnah hteo da blokira Tadića iako su imali ovlašćenje da prihvate kandidaturu, ali na kraju je odustao i umesto prihvatanja kandidature napisali su preporuku za savet EU.
REZULTAT: BRIGO MOJA PREĐI NA SAVET !!!!
Zna....imao je 6 ili 7 godina i roditelji su mu doneli "svilene" bonbone iz "prijateljske" nam Rumunije....umalo se nije udavio sa njima...
Milance, skote, nemoj da nam kvaris slavlje.....
Obecali su Rumunu da vise nece izbacivati rumunske cigane iz Francuske i Nemacka ako se slozi sa kandidaturom Srbije...

Žive isto, ove države su kada je o ekonomiji reč poslednjih dvadeset godina provele hodajući u mestu, čak su pojedine imale 1989 godine veći ekonomski rast nego što su imale pre izbijanja ove krize. A to što danas njihovi gradovi izgledaju mnogo bolje, poneki i glamurozno, drumovima špartaju novi automobili, prodavnice su snabdevene poput zapadnih, to je sve na kredit.A znas li ti kako su Bugari, Rumuni i madjari ziveli PRE ulaska u UE?
Znaci, evo vam status kandidata i sad slobodno nastavite da jedete .....![]()
ti se veseli tamo preko sveta, tebe ionako ni ne dotice, a ja se spremam za jos gadnija vremena
NADAM SE DA ĆE U ČETVRTAK NEKI RUMUNJESKU DA UDARI CIPELOM O STO I KAŽE NO.
сад сам проверио на преводиоцу, тако Румуни кажу НЕ...Samo da se posle ovog blama Srbije u Briselu ne naljute Rusi, pa nam zabrane ulazaku Evro-Azijsku Uniju !!!

Koliko nas je ovaj Tadić unazadio ... nećemo moći da se oporavimo 10 god.Nezvanicno se saznaje da su odlepili i da vise nece hteti da nam pomazu![]()
Nego ovi eurotalibani su rano počeli da slave???Ма неееееее......... неће рећи НО......... него nu ......сад сам проверио на преводиоцу, тако Румуни кажу НЕ...![]()