RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
kakva smejurija, kobajagim ovi cigani preko Dunava nesto koce i kurce, a poznato je da su oni i Bugari u Evropi da bi mogli da rintaju i sastavljaju jeftinu elektroniku sa nalepnicom "Made in EU"za mizerne plate... dace Bog da se ta kandidatura razvuce sve do raspada unije

polako..imaju oni jos "par"..stvari da usvoje...a tek onda pregovori.. onda..nastupamo ...mi Rvati..:per:..od naseg DA..sve ovisi...:D

nadajmo se da ce biti jedno masno i veliko NE

Добила је како су рекли "ЗЕЛЕНО СВЕТЛО"...:hahaha:........ а сутра евентуално треба да добије КАНДИДАТУРУ

Naravno mito, Rumunski ministar je odnah hteo da blokira Tadića iako su imali ovlašćenje da prihvate kandidaturu, ali na kraju je odustao i umesto prihvatanja kandidature napisali su preporuku za savet EU.
REZULTAT: BRIGO MOJA PREĐI NA SAVET !!!!

kakva smejurija, kobajagim ovi cigani preko Dunava nesto koce i kurce, a poznato je da su oni i Bugari u Evropi da bi mogli da rintaju i sastavljaju jeftinu elektroniku sa nalepnicom "Made in EU"za mizerne plate... dace Bog da se ta kandidatura razvuce sve do raspada unije

Milance, skote, nemoj da nam kvaris slavlje.....

Колики су то потврђени злотвори, гласаће "за"...

Ови румуцни ме изненадише непријатно... :evil:
Кјурац ће више да копају за 10€ дневно!

A znas li ti kako su Bugari, Rumuni i madjari ziveli PRE ulaska u UE?
možda on ne zna ali ja znam jer pratim njihovu televiziju zadnjih 20 godina , tako da gledajući sada ovo što nam se sada dešava to isto se dešavalo 90-ih godina kod njih u mađarskoj , ISTO SVE PRESLIKANO ,
prvo su na vlast došle demokrate koji su sjebali celo društvo i sve ih totalno osiromašili , rasprodali u bescenje , kao da gledam šta se ovde dešava. i onda kada su prvi put pukli na izborima onda su promenili ploču , pa su se izvinjavali 8 godina narodu i govorili -kako nije moralo tako i da su napravili zločin prema običnom svetu ali eto -tako su to tražili od njih .
ma kao da gčledam ova naša govna -Isto.

Naravno mito, Rumunski ministar je odnah hteo da blokira Tadića iako su imali ovlašćenje da prihvate kandidaturu, ali na kraju je odustao i umesto prihvatanja kandidature napisali su preporuku za savet EU.
REZULTAT: BRIGO MOJA PREĐI NA SAVET !!!!

Obecali su Rumunu da vise nece izbacivati rumunske cigane iz Francuske i Nemacka ako se slozi sa kandidaturom Srbije...

Zna....imao je 6 ili 7 godina i roditelji su mu doneli "svilene" bonbone iz "prijateljske" nam Rumunije....umalo se nije udavio sa njima...

И у време социјализма и у време капитализма у Будимпешти је 1990. године отворена берза, то је прва берза у земљама бившег Варшавског уговора.
Бугари су највише разочарани ЕУ, јер су и највише очекивали, њима лако може да предстоји енергетска криза због нуклеарне електране, а од друге су суптилно одустали због притиска ЕУ, јер незамисливо је за ЕУ да нуклеарку гради фирма из Руске Федерације...

A znas li ti kako su Bugari, Rumuni i madjari ziveli PRE ulaska u UE?
Žive isto, ove države su kada je o ekonomiji reč poslednjih dvadeset godina provele hodajući u mestu, čak su pojedine imale 1989 godine veći ekonomski rast nego što su imale pre izbijanja ove krize. A to što danas njihovi gradovi izgledaju mnogo bolje, poneki i glamurozno, drumovima špartaju novi automobili, prodavnice su snabdevene poput zapadnih, to je sve na kredit.

Ukupan dug istočnoevropskih članica EU uvećan je deset puta u odnosu na 1989. godinu. Države koje zajedno imaju oko 100 miliona stanovnika, duguju danas više od hiljadu milijardi dolara. To je više nego što ukupno duguje nekadašnja prva dužnička liga – Brazil, Meksiko i Argentina – sa više od 300 miliona stanovnika. Te države nikada neće vratiti uzete kredite i večito će biti u gomnima i samim ti će bite subjekti za potkusurivanje raznih interesa

Slave, slave, samo po kucama....Nece da ih svi vide....

Nek se ne razilaze, ekipa (Bole i Žile) samo što nije stigla .

koljemo-po-kucama-ludidokumenti.jpg

Nezvanicno se saznaje da su odlepili i da vise nece hteti da nam pomazu :sad2:
Koliko nas je ovaj Tadić unazadio ... nećemo moći da se oporavimo 10 god.
Ма неееееее......... неће рећи НО......... него nu ......
mali172.gif
сад сам проверио на преводиоцу, тако Румуни кажу НЕ...
Nego ovi eurotalibani su rano počeli da slave???

Back