RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Србија надомак кандидатуре
Румунија изнела замерку на статус румунске (влашке) мањине. – Пољска замерила Београду честе проруске ставове, могућност подизања руске војне базе у Србији. – Литванија незадовољна што се Вук Јеремић кандидовао за председавајућег Генералне скупштине Уједињених нација
eston.jpg
Кетрин Ештон (Фото Ројтерс)

Од нашег специјалног извештача
Брисел – Упркос томе што је шеф француске дипломатије Ален Жипе јуче, напуштајући састанак шефова дипломатија ЕУ, рекао да су испуњени услови да Србија добије статус кандидата за чланство и да више „нема приговора”, у дипломатским круговима јуче су могли да се чују коментари дипломата да ипак „није све готово” и да није постигнут потпуни консензус о томе.

Izvor: POLITIKA

A znas li ti kako su Bugari, Rumuni i madjari ziveli PRE ulaska u UE?
Знам зато сам то и написао.
Међутим њима нико није тражио да се одрекну дела територије, нити су они били у рату са земљама Европске уније. За њих се може рећи као и за Хрватску и Словенију да су у свом јату, за Србију се то не може рећи и зато сматрам да без већинске воље грађана Србије улазак Србије у ЕУ би био авантура са несагледивим последицама.
Сврставање Србије у било коју унију и то без већинске воље грађана ће на дуже време дестабилизовати не само политички живот земље.
А ево баш читам да су СРС и ДСС уложили протест против приступања Србије у ЕУ.
Актуелна власт је заиграла на опасну карту што се дало и очекивати, а какав ће бити исход то само Господ зна.

Србија надомак кандидатуре
Румунија изнела замерку на статус румунске (влашке) мањине. – Пољска замерила Београду честе проруске ставове, могућност подизања руске војне базе у Србији. – Литванија незадовољна што се Вук Јеремић кандидовао за председавајућег Генералне скупштине Уједињених нација
eston.jpg
Кетрин Ештон (Фото Ројтерс)

Од нашег специјалног извештача
Брисел – Упркос томе што је шеф француске дипломатије Ален Жипе јуче, напуштајући састанак шефова дипломатија ЕУ, рекао да су испуњени услови да Србија добије статус кандидата за чланство и да више „нема приговора”, у дипломатским круговима јуче су могли да се чују коментари дипломата да ипак „није све готово” и да није постигнут потпуни консензус о томе.

Plan o događajima u Jugoslaviji je kreiran još 88 i tu Milošević nije imao šta nekog da ubeđuje. A kad već to kažeš...na koji je način trebao da ih ubedi?

da resi Kosovsko pitanje, jel ima dole rudnih bogastvava u vrednosti od 100 triliona milijardi dolara - otvori rudnike, i zaposli ljude, i zaposleni Siptari nemaju vremena za

10 deca i nece imati vremena za Kosovo Republjik, naravno zaposlis i Srbe i nece niko da ide sa Kosova a ako je dobro onda ljudi jos dolaze

Iz tvojih usta u bozje usi.. na zalost nije tako. To sto si ti bio nesposoban da se zaposlis, cak ni da prodajes jaja na pijaci, jer si bez skole i bez iskustva, pa sedis kuci i buljis u tv, ne znaci da su svi takvi.

nagledao sam se ja LDP-ovaca u Kikindi , počev od stalnih Drogeraša i mafijaša kao što je vlasnik VK radia Mileševića , koji je bogatsvo stekao za vreme inflacije dilujući svašta od marak pa cigareta i droge , pa do novinara Bodroćžića , ma cela ekipa se družila "Max" - kafiću u kikindi svojevremeno valjajući "travu" , da ne pričam do rođenoga brata njihovog predsednika koji je uhvaćen svojevremeno na granici sa dve kile droge. I nikome ništa , svi vozaju besne džipove i dan danas valjaju drogu.
Ni ti se ne razlikuješ od njih.
Neka mi neko odgovori ko je mogao na pošten način da zaradi toliko da ide u provod u Pariz , koji radnik u zadnjih 10 godina ? nijedan ,aje sada kupi hefke i da te ne čujem više , mamini tatini sinovi -gomna obična , nisi ti nikada u životu ništa pošteno radio.

Back