RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa ako nista drugo,ono pomoci ce nam da u Srbiji "neki" tajkuni vise ne drze monopol,tako da ce konkurencija biti veca(nece se za Milku saS Jagode placati vise od "obicne(ovo kad sam pre neku godinu video ubio sam se od smeha,mislim koliko mora da budes blesav pa da ne postavis pitanje zasto je to tako))...a i stici ce SVAKE GODINE 212 miliona evra pomoci(pazite pomoci,to jest pare ne moramo da vracamo)....bar nesto....

Jasno je da evropejci za svoje stavove imaju argumente, a ovi protiv se samo majmunisu :) Znaci da su to klasicni glasaci sns. Znaci izvolite glasajte pa cemo da vidimo ko ce imati 126 poslanika :)

manifest09.jpg

Где је сад Романија Фан????

Мам*** #%"$"& )("$#=)()() !!!!

Ајде, појави се на форуму мам*** #%"$"& )("$#=)()() ти **##"$%$&%$% румунску!!!

:D

Ma nisu oni krivi sto su amateri medjunarodne politike. Ali dzaba im. :) A tek sto cemo da im zapamtimo.

A i uzmi u obzir da su kod njih desnicari na vlasti, koji ce tesko da ispuse od socijaldemokrata na sledecim izborima.

Tamo ti je kao da su kod nas recimo naprednjaci na vlasti.

Nenormalna situacija :D

Ma nisu oni krivi sto su amateri medjunarodne politike. Ali dzaba im. :) A tek sto cemo da im zapamtimo.

A i uzmi u obzir da su kod njih desnicari na vlasti, koji ce tesko da ispuse od socijaldemokrata na sledecim izborima.

Tamo ti je kao da su kod nas recimo naprednjaci na vlasti.

Nenormalna situacija :D

Док је код нас ситуација нормална? :eek:
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Pa ako nista drugo,ono pomoci ce nam da u Srbiji "neki" tajkuni vise ne drze monopol,tako da ce konkurencija biti veca(nece se za Milku saS Jagode placati vise od "obicne(ovo kad sam pre neku godinu video ubio sam se od smeha,mislim koliko mora da budes blesav pa da ne postavis pitanje zasto je to tako))...a i stici ce SVAKE GODINE 212 miliona evra pomoci(pazite pomoci,to jest pare ne moramo da vracamo)....bar nesto....

Па нису сви деца на форуму, а и онако је та чоколада за источноевропско тржиште по квалитету испод српског стандарда.
Немојте људе обмањивати неким бољим животом ако Србија уђе у Европску унију, народи Бугарске, Румуније и Мађарске то боље знају.

A brate ako zayebavas nekog ko je veci od tebe normalno je da ces da dobijes po picci... Zahvali se Milosevicu pokojnom koji je tvrdio kako nas niko ne sme da bombarduje. On je glavni ubica.

Niko se nije ni sa kim zaebavao!Kolko Amerika daleko od nas?Kolko je daleko od Iraka?Kolko od Vijetnama,kolko......?Lupas bre tu,mi se zaebavali.
Jok treba da im se natrtimo,pa nek trpa ko stigne!?Da imamo jos muskaraca medju narodom,ni po jada nam se desavalo ne bi!Ovako sve same zenkice,a zenkice znaju jedino da se na...te,jer muda nemaju!

Па нису сви деца на форуму, а и онако је та чоколада за источноевропско тржиште по квалитету испод српског стандарда.
Немојте људе обмањивати неким бољим животом ако Србија уђе у Европску унију, народи Бугарске, Румуније и Мађарске то боље знају.

A znas li ti kako su Bugari, Rumuni i madjari ziveli PRE ulaska u UE?

Back