RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Изјава, Томислав Николић, 28.02.2012:

Као Србин и грађанин Србије радујем се напретку Србије ка ЕУ...

ПАПРИКАРИУС
Значи радује се приближавању онима који нам цепају државу, отимају територију и убијају народ на Космету!

АЛАЛ НЕКА ВИ ЈЕ!
А да л ће ви буде просто,
не се знаје,
тек ће се види!
http://forum.krstarica.com/showthre...-KANDIDATA?p=20845220&viewfull=1#post20845220

Znam sta kaze Toma gladni i zedni, no, sta kaze Seki debeli?

Sta kaze onaj sto je naplatio vise dnevnica nego cela Skusptina otkad postoji, baba-devojke, narikace, doktorke koje su tuzene za mito i oduzet im imunitete, sta kaze veseli Todorovic sa sve kamionima, avionima i traktorima, sta kaze ona Sapcanin sto ga sugradjani zovu Budala (od milja) i ostala debela i mrsava menazerija, sta kazu, a?

Nikolic je rekao sledece:

Радујем се статусу кандидата, али власт је признала границу према КиМ
Изјава, Томислав Николић, 28.02.2012:

Као Србин и грађанин Србије радујем се напретку Србије ка ЕУ и добијању статуса кандидата, али је власт договором са Приштином успоставила границу према Косову. Они могу да причају шта хоће, али су они успоставили границу према Косову и Метохији. Имам у јакни, могу да покажем како се прелази граница према Косову и Метохији, види се печат и како се плаћа 50 евра. Питам се зашто је са Приштином постигнут договор у последњи час, ако је то могло да се уради две или три године раније. Зашто то није ваљало пре две или три године и зашто су онда имали више храбрости то да одбију. Моје је питање зашто сте га одбијали ако је било добро, зашто сте нас кажњавали две године да немамо статус кандидата, ако је то све било могуће?!
------------
Dakle, to kazu, NS je svoje rekla, a ja odoh da vidim sta ce Vucic reci, da li se moze naslutiti ko je onaj ministar, mada slutim:)

:bye:

Моје је питање зашто сте га одбијали ако је било добро, зашто сте нас кажњавали две године да немамо статус кандидата

Биљи је место у Европи.:lol:

IheartEU.gif

Pa eto, to je onda samo jedan od razloga zašto je kandidatura dobra za Srbiju, jer će usklađivanjem svojih zakona sa EU zakonima dovesti zemlju u red, suzbiti korupciju u priličnoj mjeri, i bit će bolje mjesto za živjeti.

A da li će prihvatiti ulazak u EU ili ne, to je sasvim sporedna stvar.

Na Balkanu caruje javašluk, neradništvo, korupcija, kriminal, zelenaštvo, nitko ne gleda svoja posla, ali zato svi rado vire u tuđe dvorište i očigledno je da sami ne znamo i nikad nećemo izaći iz toga, nego trebamo nekoga da nas uputi.

Dakle, kandidatura nikako ne može biti loša, nego samo dobra.

A ako se nakon pregovora Srbija na referendumu izjasni da ne želi članstvo, nitko ne neće na to prisiljavati.

Имам дубоку сумњу и скепсу за евроинтеграције Србије у ЕУ.

Ако мало боље погледамо какво виђење имају стратези на Западу новог поретка у Европи немамо никакве разлоге за еуфорију, чак напротив...

"За постмодерну државу, стога, постоји потешкоћа. Неопходно је да се навикне на идеју двоструких стандарда. Међу нама, делујемо на основу закона и отворене заједничке безбедности. Али, када имамо посла са много старомоднији врстама државе изван постмодерног европског континента, (као) Европљани морамо се вратити на знатно грубље методе из ранијег времена - сила, превентивни напад, превара, све оно што је непоходно када се бавимо онима који још увек живе у свету деветнаестог века где је свака држава за себе. Између себе, држимо се закона, али када делујемо у џунгли, ми такође морамо користити законе џунгле. "
Оно што Европљанима заиста гарантује да ће у том великом предузећу увођења "постмодерног" поретка у "предмодерни" хаос заиста и успети, јесте "постмодерна империја":
"Деветнаестовековне империје биле су засноване на заједничким расистичким претпоставкама - и колонизатори и колонизовани изгледа да су прихватали идеју о белачкој супериорности. Али, ове су претпоставке нестале. Постмодерна верзија империје мора бити добровољна, ако је то прихватљиво; у крајњем случају, мора бити кооперативна. "

Роберт Купер "Сламање нација - Поредак и хаос у XXI веку"

Jao strašno....:sad2:

Pićemo viski i francuski konjak....:bljak:

Kako ti lupaš, kao nezdrav... Strašno...

A sad cepamo domaće pršute,kobasice,sir i kajmak...:super:

A loše nam.... Na jedemo salamčuge? Mi sad ne znamo za podriguše, ne.... Samo krtina... Meso, meso i samo meso...

Šta li si hteo da kažeš Pajo...

Nemoj samo sa onom mantrom, kako nećemo smeti više da pečemo rakiju i crnci će da nam siluju žene...

nislijo!!
a ko tebe siluje..??

Nisam pročitao o čemu se radi ali bi to trebalo da bude. Zamene obveznice koje trenutno poseduju zajmodavci sa novima koje bi imale niže kamatne stope i duži rok dospeća. Kad dužnik promeni uslove kredita na štetu zajmodavca, to se smatra selektivnim bankrotom. To bi trebalo da bude kratkotrajno, čim Grčka izda nove, zamenske obveznice, status Grčke trebao bi da poraste sa statusa bankrota na status "smeća"- tako se zove :rotf:

:rotf: - pitam se imaju li termin za nas i našu podrumsku stepenicu .

To je vec paradoks.

Možda i ima, al' ne mogu da isplivaju od ovih koji su zaseli i nemaju nameru da idu, sve iste face već koliko godina...niko novi da se pojavi.

Ja hoću da kažem da se sve to možemo postići bez EU...mnogi misle da će ulaskom u EU sve postati bajno, e pa neće...

Al' ja sam ipak za ulazak...:ok:

Pozz Sky...:bye:

Back