RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Хеј, па нисам ја гласник СНС-а овде.

Али када си већ питао, ево ти изјаве Томислава Николића. Не знам линк, човек је на Фејсбук окачио.

Као Србин и грађанин Србије радујем се напретку Србије ка ЕУ и добијању статуса кандидата,
али је власт договором са Приштином успоставила границу према Косову. Они могу да причају шта хоће, али су они успоставили границу према Косову и Метохији. Имам у јакни, могу да покажем како се прелази граница према Косову и Метохији, види се печат и како се плаћа 50 евра. Питам се зашто је са Приштином постигнут договор у последњи час, ако је то могло да се уради две или три године раније.

Значи радује се приближавању онима који нам цепају државу, отимају територију и убијају народ на Космету!

АЛАЛ НЕКА ВИ ЈЕ!
А да л ће ви буде просто,
не се знаје,
тек ће се види!

Poslednja izmena:
Значи радује се приближавању оних који нам цепају државу, отимају територију и убијају народ на Космету!

АЛАЛ НЕКА ВИ ЈЕ!
А да л ће ви буде просто,
не се знаје,
тек ће се види!
Када буше слао даље пријатељима (ако то радиш), само бих те замолио да целу изјаву копираш, а не само болдовани део.

Када буше слао даље пријатељима (ако то радиш), само бих те замолио да целу изјаву копираш, а не само болдовани део.

Ес боли ме цветко за Томом, па ћу шаљем његове врле и неспутане мисли!
Проверавај слободно и на Фејсу - ник ми је тамо Paprikarius !

Него не одговори ми због чега се Томислав, а претпостављам и ви његови следбеници, радује!?

Back