RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jes jes ima toga i u Grckoj mitologiji :

Iz stare grcke mitologije znamo da je Evropa bila Kadmusova sestra, a čerka feničanskog kralja Agenora, čija je majka Telfasa, što u prevodu znači daleko blještanje. Druga tradicija tvrdi da je Evropa za oca imala Titiusa, poznatog diva, koji je po legendi bio gonjen od vrhovnog božanstva strelama i munjama.

Pošto je Evropa bila veoma lepa, zaveo ju je Zevs (Jupiter), koji preobražen u bika, udje u jedno stado u blizini. On laska mladi, ljubi joj noge pa se sagne, a ona začarana uzjaše na njegova ledja. U tom momentu bik pobegne sa njom i skoči u more a zatim pliva do obale Krita.
Ovde on ponovo uzima svoj predjašni lik, zavede je, a ona mu rodi tri sina: Minosa, Eaka i Radamatea, koji su postali suci u paklu.

:sad2: i prsli smo

I on je doživljavao kao frivolnu !
Tu Evropu....
Raskalašna,nabujala,napaljena....pa zajahala !

Pazi Grofe, mislim da je alegorija nešto drugačija.

Na slici je zapravo prikazana otmica.

U zlatorogom biku je personifikovan Zevs koji otima Evropu a poznato je da se u ono vreme tako prilazilo devojkama. Nije bilo Fejsbuka i tako toga, nego hitra akcija se cenila.

Ne, kraja nema, ako se desi SNS i DS, to je isto, samo malo gore, a ove druge kombinacije, nisam pametnaNe znam, prvi put u zivotu ne znam da li je moguc izlazak iz krize osim da bankrotiramo.

Dođe li do te koalicije, posledice će biti nesagledive a iz te perspektive bankrot bi izgledao kao sasvim bezbolan izlaz.

Urušavaju standarde narodu iz dana u dan.

Ono što je juče bila splačina danas postaje gibanica.

Jes jes ima toga i u Grckoj mitologiji :

Iz stare grcke mitologije znamo da je Evropa bila Kadmusova sestra, a čerka feničanskog kralja Agenora, čija je majka Telfasa, što u prevodu znači daleko blještanje. Druga tradicija tvrdi da je Evropa za oca imala Titiusa, poznatog diva, koji je po legendi bio gonjen od vrhovnog božanstva strelama i munjama.

Pošto je Evropa bila veoma lepa, zaveo ju je Zevs (Jupiter), koji preobražen u bika, udje u jedno stado u blizini. On laska mladi, ljubi joj noge pa se sagne, a ona začarana uzjaše na njegova ledja. U tom momentu bik pobegne sa njom i skoči u more a zatim pliva do obale Krita.
Ovde on ponovo uzima svoj predjašni lik, zavede je, a ona mu rodi tri sina: Minosa, Eaka i Radamatea, koji su postali suci u paklu.

Lepa priča....
Mitološka,ali poučna.
Sa seksualnom konotacijom....

Ljudi,manite se ćorava posla,jebbali vas ratovi.da vas jebbali....!

Zaluđujte mlade mome,
složite im lažne priče.
One to i čekaju,al' neće da priznaju.
Kidnapujte mlade mome....
I pravite malji deca !

U Srbiji,zemlji da prevrne....

Po tri sina,tri jablana !

Lepa priča....
Mitološka,ali poučna.
Sa seksualnom konotacijom....

Ljudi,manite se ćorava posla,jebbali vas ratovi.da vas jebbali....!

Zaluđujte mlade mome,
složite im lažne priče.
One to i čekaju,al' neće da priznaju.
Kidnapujte mlade mome....
I pravite malji deca !

U Srbiji,zemlji da prevrne....

Po tri sina,tri jablana !

Dva sina i cerka.

Pazi Grofe, mislim da je alegorija nešto drugačija.

Na slici je zapravo prikazana otmica.

U zlatorogom biku je personifikovan Zevs koji otima Evropu a poznato je da se u ono vreme tako prilazilo devojkama. Nije bilo Fejsbuka i tako toga, nego hitra akcija se cenila.

Ne branim ja.
Neka joj bude..,
svesna ili ne svesna !
Fukoš ostaje fukoš....
I u mitu i kod Mite !

Проблем је што људи превише емоцијама, а мање разумом наступају. Није ни тако лако прекинути европски воз иако нисам најсрећнији са свим што се у њему налази.

To je najgore, biti pasivan putnik, prevoziti se u teretnom vagonu.

A ti znaš gde su ljude na taj način prevozili.

Prema tome ta vaša evropomirljivost naprednjačka nije na mestu.

Back