Jos nije dovoljno, nista ne verujem Srbima
A i ne moraš ali skoro mnogo je ljudi slomljeno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos nije dovoljno, nista ne verujem Srbima
Нема то везе са напредњацима, ја немам функцију у СНС, обичан сам члан.To je najgore, biti pasivan putnik, prevoziti se u teretnom vagonu.
A ti znaš gde su ljude na taj način prevozili.
Prema tome ta vaša evropomirljivost naprednjačka nije na mestu.
Ona postoji samo u vrhu te stranke koja je vrlo heterogena.
Dva sina i cerka.
Јесам русофил али препрека Унији са Русијом и Украјином је то што су између нас и њих две нато државе-Румунија и Бугарска.
Nisam baš zapazio ideološku šarolikost u vrhu SNSa.
A i ne moraš ali skoro mnogo je ljudi slomljeno.
Nedovoljno za prevrat, a i to ih mrzi.Svako gleda svoja posla, a to ne pamtim.
I Novi Zeland je okružen okeanima ali mu to ni malo ne smeta da bude deo Komonvelta.
Da bi se desio prevrat, mora da se ima neko siguran za zamenika. Osim toga mora neko da povede narod a nema ko, svi cute jer su isti, ili jer ne znaju resenje.
Tacno tako, isti i ne znaju resenje.A nije tako tesko.
hoce profitirace kao kad odes iz grada u selo da prodas papriku ili ti krompir,ali da otvorimo dusu nasm kolegi koji nastoji da nam predoci neke stvari koje mu nisu jasne,ajd da pocnem od nas al vajde nema kao sto je jedan norveski ministar kazao sta je evropa i sta se od nje ocekuje, bolje naravno ne, nista ili nazalost zato su norvezani prihvatili sve ali nikako da udju u tu bagru blago receno eu, zasto pa zato sto je to muzara krava koja vas muze a zato se slobodno krecete,,,,ne ocekuj nista nema od toga cekacemo i ne docekati ,od onakve kraljevine pogledajte gde smo mi stigli a dolazili su nam na kolena veliki pozzz dobrim koji dobro misle ovoj zemlji.
Stvar je u tome sto za mnogoe sta ni ja sama ne znam resenje.![]()
Ubeđen sam da nećemo ući u EU dok se ne obračunamo sa kriminalom i kartelskim monopolima tajkuna...
Nisam bio zavistan od ove odluke ali sam joj se obradovao, ne zbog mene vec zbog vas koji niste ni nos promolili iz Srbije. Treba izaci i uporediti ponesto.
Citao sam neke poruke po EU forumima i primetio da je Srbija "nepozeljna" u EU....ljudi "se bune" i pisu kako o5 moraju iz svog dzepa da placaju za neku "siromasnu banana drzavu"...kazu da im je dosta placanja i da vise ne zele to....i jos dodaju da je Srbija dobila status kandidata ,zato sto su ministri iz EU "uvideli" da ce se Srbija,svojim NEulaskom, jos vise zbliziti sa Rusijom pa su iz tog razloga brze-bolje dali status kandidata...e sad ja samo "prevodim" kako su "obicni ljudi" pisali po forumima....
Де си Биџо Л Е Г Е Н Д О!
Шта се ради?
Наравно да се радујемо, па како друкчије. За то смо се борили.![]()
Citao sam neke poruke po EU forumima i primetio da je Srbija "nepozeljna" u EU....ljudi "se bune" i pisu kako o5 moraju iz svog dzepa da placaju za neku "siromasnu banana drzavu"...kazu da im je dosta placanja i da vise ne zele to....i jos dodaju da je Srbija dobila status kandidata ,zato sto su ministri iz EU "uvideli" da ce se Srbija,svojim NEulaskom, jos vise zbliziti sa Rusijom pa su iz tog razloga brze-bolje dali status kandidata...e sad ja samo "prevodim" kako su "obicni ljudi" pisali po forumima....
Bio je uglavnom zatvoren na GO na godinu i po.Prekaljeni su to članovi i tamničar i njegov asistent (ko ti reče da je bio sužanj?).
Šta bre obični građani EU izdvajaju za nas?
Oni ulažu pare u privatne banke a onda nam te banke pozajmljuju novac (zapravo vlast se zadužuje u ime svih nas) po sumanutim kamatama da bi smo od kompanija u vlasništvu pomenutih banaka i akcionara mogli da kupujemo sve ono što ne proizvodimo.
Jel treba da još i budemo zahvalni što nas evrozelenaška marva dere?
Naravno da ćemo se približiti Rusiji. I to vrlo brzo.