RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kralj nije samo go nego i depiliran.

I to je mnogo puta ponovljeno u raznim situacijama.

Ali mnogima kao da to uopšte ne smeta.

Neki čak takvo novo sagledavanje stvari smatraju zabavnim.

Isti nas ubeđuju i u imperativ regionalne saradnje na štetu Srbije ili nasušnost evrointegracija.

U ozbiljnom smo čabru ali mnogi to sebi jednostavno ne žele da priznaju.

Ne znam nikoga ko nije ocajan, mislim na obicne ljude.Ko to ne zeli da prizna?Vlast!?Pa to je normalno, oni ne mogu vise da prepoznaju drzavni interes.Istekli su.

Ma jok nego su vam verovatno zamenili ovih dana u baterije tokom partijiskog sastanka pa ti se čini kao da si progledao.

Varta, vidi boje

varta.jpg

NIJE STO SU NAJBOLJE, VEC STO SU NAJMANJE NAJGORE

Oćel Borko dobiti Karu-Đorđevu zvezdu s zlatim zracima ?

jašta! Ali Džo bagerista nije ništa dobio, a rušio skupštinu i televiziju. Kaže večeras na jednoj Tv da je i legija u hameru bežao od njega po trotoarima, policija mu se predala. Posle je tražio od saboraca da mu se plati bentin, nove gume i ništa. Tražio siroma i nagradu Heroj grada, opet ništa. Probao i nacionalnu penziju i naravno ništa

I on je doživljavao kao frivolnu !
Tu Evropu....
Raskalašna,nabujala,napaljena....pa zajahala !

Jes jes ima toga i u Grckoj mitologiji :

Iz stare grcke mitologije znamo da je Evropa bila Kadmusova sestra, a čerka feničanskog kralja Agenora, čija je majka Telfasa, što u prevodu znači daleko blještanje. Druga tradicija tvrdi da je Evropa za oca imala Titiusa, poznatog diva, koji je po legendi bio gonjen od vrhovnog božanstva strelama i munjama.

Pošto je Evropa bila veoma lepa, zaveo ju je Zevs (Jupiter), koji preobražen u bika, udje u jedno stado u blizini. On laska mladi, ljubi joj noge pa se sagne, a ona začarana uzjaše na njegova ledja. U tom momentu bik pobegne sa njom i skoči u more a zatim pliva do obale Krita.
Ovde on ponovo uzima svoj predjašni lik, zavede je, a ona mu rodi tri sina: Minosa, Eaka i Radamatea, koji su postali suci u paklu.

Back