- Poruka
- 27.467
Ponoć je prošla....
Vampiri tek sad izlaze.....
Шабане, "Ноћ вештица" је оргијашка забава ЗАПАДНЕ хемисфере! 'бем те необразованог.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponoć je prošla....
Vampiri tek sad izlaze.....

pa malo procitaj sta sam napisao pre pola sata pa ces da vidis da ja to ne ocekujem od eu
pare mkozes da dobijes od koga god hoces
problem je samo sto morajud a se vrate
ono sto ocekujem
je da se koliko toliko ova bagra ovde,iz koje god da su stranke,stave pod kakvu takvu kontrolu
Шабане, "Ноћ вештица" је оргијашка забава ЗАПАДНЕ хемисфере! 'бем те необразованог.![]()
pa malo procitaj sta sam napisao pre pola sata pa ces da vidis da ja to ne ocekujem od eu
pare mkozes da dobijes od koga god hoces
problem je samo sto morajud a se vrate
ono sto ocekujem
je da se koliko toliko ova bagra ovde,iz koje god da su stranke,stave pod kakvu takvu kontrolu
Багру треба послати на право место (затвор), то је најбоља контрола.
Багру треба послати на право место (затвор), то је најбоља контрола.
Ko da ih kontrolise , oni koji svake godine u Briselu pokradu 150 milijardi evra ... bezi bre , ti tamo su vele lopine od nas ...
aha
ok
a sta je resenje
da nas rusija kontrolise
pa tek su to lopine
Они сав новац који добију тако што задуже народ ставе себи на рачун.Народ никада ни динара није видео,никада
kakav zatvor
6.10 je trebalo streljati 100000 ljudi i da vidis kako bi sad sve bilo ok
Да ли нама икада било шта Русија тражила или нас било чим уценила у историји Србије
Јел' су тих 100000 људи које би стрељао - ови?
Или је то неких других 100000 људи?
О којих 100000 људи говориш?
Кога би ти стрељао?
Кога си хтео да стељаш 6.10.?
pa nis u stvari to je i dobila
aha ti hoces da kazes
da ce rusija da nam da pare a nece da trazi da ih vratimo?
Русија је 51 % НИС-а, који је био у дебелим дуговима платила 400 милиона Е и још плус дала Србији гасовод.pa nis u stvari to je i dobila
aha ti hoces da kazes
da ce rusija da nam da pare a nece da trazi da ih vratimo?
Krstarica
Forum Politika
JE IZUZETNO
REFERENTAN
PO SVIM PITANJIMA

Зато што их рецимо пред оно несретно гласање у УН цимамо да нас подрже, а онда после са НАТО земљама променимо текст резолуције. Ма примера колико хоћеш...Једини добар партнер Србије је Русија и сада ће је изгубити
Једини добар партнер Србије је Русија и сада ће је изгубити
E, pun mi je q vas koji samo tako mrsite "treba ovo, treba ono". Pali ga sam. Il pali u tisinu i tamu, daleko odavde.Beograd treba zapaliti