RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Паре нису узимали грађани него власт а људи у Грчкој су огорчени ЖЕЛЕ НАПОЉЕ ИЗ ЕУ!
Послушајмо их ваљада они знају како им је

Зато су добили "демоКрадски", БЕЗ ИЗБОРА, ГАУЛАЈТЕРА ИЗ БРИСЕЛА за премијера!

У складу са набољом нацистичком традицијом!

Зато су добили "демоКрадски", БЕЗ ИЗБОРА, ГАУЛАЈТЕРА ИЗ БРИСЕЛА за премијера!

У складу са набољом нацистичком традицијом!

Тако ће и нама да буде ако се не опаметимо нећемо ни имати изборе нити вољу народа.

ILI U EAU ZA STA SE ZALAZE 86.15 POSTO GRADJANA

ВАША ЕУРОТАЛИБАНСКА ОПСЕСИЈА БЕСКОНАЧНО ЈЕ ЛАЖЉИВА! :)

4x4fkeauvyt7l1ns2k1t.jpg

Lepi Boro
Koliko puta sam pisao da je Srbija u nemackoj sferi.

Nadam se da je sad svakom jasno, a ovo jeste veliki dan.

Migel , koliko puta sam ti pisao da je Srbija u Ruskoj sferi .

Nadam se da je svima jasno da ovi iz EU mogu Tadicu podeliti jos 4-5 ovih kandidatura do izbora .. a dajem fore Briselu da dodeli jednu kandidaturu i u vreme predizborne cutnje .. i opet cu ja stvoriti Rusko Srpsku Imperiju .. i to lagano .... :D

Poslednja izmena:
Da smo mi bogata, uredjena drzava, mocna ekonomski, stabilna, jaka, uvazavana, da su nas takve primili bez uslovljavanja i davanja KiM, pa dobro, ali, cena je previsoka...

]Nadam se da se braca s KiM nece dati zutima, neka se izbore za sebe, nije ni ovaj vecan...

Meni nisu javili da ne moram sutra na posao, da mi plata nije opala jos za koji dinar, pa moram ici da radim, lako je besposlenom BoTi da luta gde mu se navre, da dupe vidi puta, ja moram da odradim svaki obesmisljeni dinar, o eurima ne mislim, niti ih imam niti ce mi ih "kandidatura" doneti...

Ostaje nada u maj i Djurdjevdan, da ih ispratimo onim trubama koje su im svirale tamo u Briselu, i da debeli Ivica zapeva: Malo, pomalo, jos malo je ostalo:)

Laku noc....

Da smo mi bogata, uredjena drzava, mocna ekonomski, stabilna, jaka, uvazavana, da su nas takve primili bez uslovljavanja i davanja KiM, pa dobro, ali, cena je previsoka...

]Nadam se da se braca s KiM nece dati zutima, neka se izbore za sebe, nije ni ovaj vecan...

Meni nisu javili da ne moram sutra na posao, da mi plata nije opala jos za koji dinar, pa moram ici da radim, lako je besposlenom BoTi da luta gde mu se navre, da dupe vidi puta, ja moram da odradim svaki obesmisljeni dinar, o eurima ne mislim, niti ih imam niti ce mi ih "kandidatura" doneti...

Ostaje nada u maj i Djurdjevdan, da ih ispratimo onim trubama koje su im svirale tamo u Briselu, i da debeli Ivica zapeva: Malo, pomalo, jos malo je ostalo:)

Laku noc....

hahahha
i onda ce sve da se promeni:hahaha:

Зар није управо то оно што очекујете од кандидатуре/чланства у ЕУ? :lol:

Zaboravite na ladolez, toga vise nema ovo je vreme realnog zivota i realne ekonomije.

Nemacka je svuda po Evro zoni i EU (osim Engleske) zavela stroge mere stednje.

PIIGS zemlje su pokazale sta znaci trositi iznad svojih mogucnosti i zaduzivati se, neodgovorne vlade (i gradjani takodje) su proslost, Nemacka uvodi mehanizme rigorozne kontrole svake vlade, a ko podbaci (visok deficit) moze da ide na sud, engleski mediji prenose da zemlje EU gube suverenitet i da se smanjuje demokratija, ali nemacki ministar Sojble objasnjava da demokratija ne moze biti sinonim za neodgovorno ponasanje.

Зар није управо то оно што очекујете од кандидатуре/чланства у ЕУ? :lol:

pa malo procitaj sta sam napisao pre pola sata pa ces da vidis da ja to ne ocekujem od eu
pare mkozes da dobijes od koga god hoces
problem je samo sto morajud a se vrate
ono sto ocekujem
je da se koliko toliko ova bagra ovde,iz koje god da su stranke,stave pod kakvu takvu kontrolu

Back