RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ти си глуп ако верујеш у то да се пуштају цигоси да краду. Напротив, закон је исти за све, само што се вероватно(као и много нас других) не дружиш са цигосима па и не знаш. ;)
Да, као онај што му се Дачић извинуо због поступка у полицији, а затим је сутрадан снимљен у крађи на бензинској пумпи.
Не морам да се дружим са ромовима, сестра ми ради у фирми која врши експертизе за МУП.
Наређено им је да их толеришу до максимума.
Срећу да шипцима продају некретнине је имало много више породица него што можеш да замислиш. А то знам по томе што ми прве комшије раде у пореској управи/агенцији за некретнине.
Не лупетај.
Служио сам војску доле и знам како то иде.
Прво ти током ноћи птаршији пред кућу/имање дословно вежу козу!!!
И то само пред богатијим кућама.
Потом се имање продаје или изгори, ствар избора.
И тако са неколико значајнијих домаћина.
Остали побегну са оним што им стане у руке, какве ти паре спомињеш матере ти???
Што се тиче мађарских стража, верујем да их никада ниси ни видео, а нажалост нисам упућен у то па не могу да те демантујем.
Живим у Бечеју, не да сам их видео, већ знам већину ,,стражара" жути телетабису
!
Узгред, много сам већи Србин од свих вас "небеских Срба" заједно.
Јел ти и родитељи тако кажу?
Не, не запошљавају се првенствено радници друге националности, већ се првенствено запошљавају радници који су стручни и који хоће да раде. И ти би, да си приватник, сигурно пре запошљавао оне које ће да ти доносе профит, него џабалебароше. Нажалост таква смо нација, да су нас '90-тих васпитавали тако да 'ладимо ј..а и чекамо да нам кинта падне са неба.
Жућко, кад на једно радно место конкурише 10 или 20 или више радника, врло је лако одабрати неког несрбина који је вољан да ради.
Премало посла, превише кандидата, капиш?

Poslednja izmena:
Највећи успех у српској историји. остварен вековни сан. Јао браћо, пријатељи, кумови, не знам шта ћу од среће. Утонуо сам већ у сањарења и маштам о парама, хрпи пара и претприступним фондовима. У мојој кући се сада весели, пије се и наздравља. Нек је свима срећан данашњи дан!!

I kakvi su sada tvoji utisci sat ipo posle postavljanja te sjajne vesti?
Jel si radostan?

Највећи успех у српској историји. остварен вековни сан. Јао браћо, пријатељи, кумови, не знам шта ћу од среће. Утонуо сам већ у сањарења и маштам о парама, хрпи пара и претприступним фондовима. У мојој кући се сада весели, пије се и наздравља. Нек је свима срећан данашњи дан!!

Bravo,Hildo! :klap::klap::klap:Genijalac si :zcepanje::zcepanje::zcepanje:Tadicevi fanovi ima d'izginu od euforije :super:

:super:

svi-na-izbore2.jpg

Sta vam je ? Za nekoliko godina vase nekretnine ce duplirati vrednost. Narocito ce dobro proci ko ima dosta zemlje. U EU cena jednog hektara je oko 100 000 evra a u Srbiji oko 3 000 evra. Moramo negde da se priklonimo. Evropa je jos uvek najbolje mesto za zivot.

da bre madjari grci bugari rumuni i slicna ciganija zive ko bubrezi u loju sa platama od 200 evra

a tek cene nekretnina u budimpesti bukurestu i sofiji skocile pa im je kvadrat stana 500-1000 evra . U sred EU

Sta vam je ? Za nekoliko godina vase nekretnine ce duplirati vrednost. Narocito ce dobro proci ko ima dosta zemlje. U EU cena jednog hektara je oko 100 000 evra a u Srbiji oko 3 000 evra. Moramo negde da se priklonimo. Evropa je jos uvek najbolje mesto za zivot.
Цена катастарског јутра у Бачкој која има најквалитетнији чернозем је од 4000 евра па навише, за стриктно пољопривредно земљиште.
Један хектар ти је 1,7 К.Ј. тј око7000 евра, а цена пољопривредног земљишта за ратарење у Мађарској која је суседна држава, а чланица је ЕУ је до 10.000 евра.
При чему нико са двојним држављанством СЕР-ХУН не долази овамо да купи то ,,јефтино" земљиште, као што мало ко из богатијих ЕУ држава долази у Мађарску да се за багателу накупује пољопривредног земљишта!

Back