Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Како лажете Србија није добила статус нити ће
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Да, као онај што му се Дачић извинуо због поступка у полицији, а затим је сутрадан снимљен у крађи на бензинској пумпи.Ти си глуп ако верујеш у то да се пуштају цигоси да краду. Напротив, закон је исти за све, само што се вероватно(као и много нас других) не дружиш са цигосима па и не знаш.![]()
Не лупетај.Срећу да шипцима продају некретнине је имало много више породица него што можеш да замислиш. А то знам по томе што ми прве комшије раде у пореској управи/агенцији за некретнине.
Живим у Бечеју, не да сам их видео, већ знам већину ,,стражара" жути телетабисуШто се тиче мађарских стража, верујем да их никада ниси ни видео, а нажалост нисам упућен у то па не могу да те демантујем.
Јел ти и родитељи тако кажу?!
Узгред, много сам већи Србин од свих вас "небеских Срба" заједно.
Жућко, кад на једно радно место конкурише 10 или 20 или више радника, врло је лако одабрати неког несрбина који је вољан да ради.Не, не запошљавају се првенствено радници друге националности, већ се првенствено запошљавају радници који су стручни и који хоће да раде. И ти би, да си приватник, сигурно пре запошљавао оне које ће да ти доносе профит, него џабалебароше. Нажалост таква смо нација, да су нас '90-тих васпитавали тако да 'ладимо ј..а и чекамо да нам кинта падне са неба.
Највећи успех у српској историји. остварен вековни сан. Јао браћо, пријатељи, кумови, не знам шта ћу од среће. Утонуо сам већ у сањарења и маштам о парама, хрпи пара и претприступним фондовима. У мојој кући се сада весели, пије се и наздравља. Нек је свима срећан данашњи дан!!
Predjena je jos jedna stanica prema putu u EU , na srecu naroda u Srbiji .To je volja naroda koja ce se potvrditiКако лажете Србија није добила статус нити ће
Predjena je jos jedna stanica prema putu u EU , na srecu naroda u Srbiji .To je volja naroda koja ce se potvrditi
i referendumom . Ostali ce morati da se priklone vecini . Takva su pravila demokratije .
Највећи успех у српској историји. остварен вековни сан. Јао браћо, пријатељи, кумови, не знам шта ћу од среће. Утонуо сам већ у сањарења и маштам о парама, хрпи пара и претприступним фондовима. У мојој кући се сада весели, пије се и наздравља. Нек је свима срећан данашњи дан!!

Genijalac si 

Tadicevi fanovi ima d'izginu od euforije 
Bravo,Hildo!Genijalac si
Tadicevi fanovi ima d'izginu od euforije
![]()
Sta vam je ? Za nekoliko godina vase nekretnine ce duplirati vrednost. Narocito ce dobro proci ko ima dosta zemlje. U EU cena jednog hektara je oko 100 000 evra a u Srbiji oko 3 000 evra. Moramo negde da se priklonimo. Evropa je jos uvek najbolje mesto za zivot.
Сигурна сам да се само шалиш, пошто је очигледно да си нечији клон

Naravno da se covek sali!Jeste da je crni humorСигурна сам да се само шалиш, пошто је очигледно да си нечији клон

Zaboravili na Radoja Domanovica
Jaguar?
Mrgud?
Kami?
![]()

Naravno da se covek sali!Jeste da je crni humor
Ne mogu da verujem da su ljudi izgubili svaki smisao za humor,da vise ne prepoznaju satiruZaboravili na Radoja Domanovica
![]()

Цена катастарског јутра у Бачкој која има најквалитетнији чернозем је од 4000 евра па навише, за стриктно пољопривредно земљиште.Sta vam je ? Za nekoliko godina vase nekretnine ce duplirati vrednost. Narocito ce dobro proci ko ima dosta zemlje. U EU cena jednog hektara je oko 100 000 evra a u Srbiji oko 3 000 evra. Moramo negde da se priklonimo. Evropa je jos uvek najbolje mesto za zivot.
Ебо вас статус

Не могу му
![]()
ништа!
![]()

Ебо вас статус