Mingov djed
Gost
- Poruka
- 16.125
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесте размишљали на шта ћете утрошити паре када крене да капље лова из предприступних фондова?
Ја сам данас био у бутику, видео сам једно Мартини Весто одело, има да га узмем. Такође ми треба један дормео душек и кирби усисивач, а на лето идем у Ровињ, као некад у стара добра времена.
Паметно са парама, мудро инвестирајте и утрошите, немојте само да купујете дрогу од кинте из претприступних фондова, јер дрога није добра и води у пропаст. Сада јесмо испунили све снове, можемо и да умремо, али не смемо да се одамо пороцима због весеља и егзалтираности.
Јесте размишљали на шта ћете утрошити паре када крене да капље лова из предприступних фондова?
Ја сам данас био у бутику, видео сам једно Мартини Весто одело, има да га узмем. Такође ми треба један дормео душек и кирби усисивач, а на лето идем у Ровињ, као некад у стара добра времена.
Паметно са парама, мудро инвестирајте и утрошите, немојте само да купујете дрогу од кинте из претприступних фондова, јер дрога није добра и води у пропаст. Сада јесмо испунили све снове, можемо и да умремо, али не смемо да се одамо пороцима због весеља и егзалтираности.
Naravno ... to je nekadašnji merkabino.Сигурна сам да се само шалиш, пошто је очигледно да си нечији клон
Čestitamo!!!!!![]()
![]()

Naravno ... to je nekadašnji merkabino.

Само се будале и непријаељи српског народа овоме радују. Да ли је неко од вас свестан да јеТадић признао КиМ као државу? Мањине ће имати још већа права него Срби. Чему се ви то радујете.? Шачици евра еее јадници!

-Ромовима се пушта да краду и за исте закон не важи.Човече, 90% људи који су дошли са Косова су продали своју земљу тамо шиптарима за велике паре. Шта ту има да се брани? Шиптарске куће? Ако је то зарад светле будућности мог народа, и ја бих признао КиМ. Него објасни ти мени по чему си то закључио да мањине имају већа права него Срби. Али дај аргументоване чињенице, а не којекакве лажи.
Naravno ... to je nekadašnji merkabino.
Човече, 90% људи који су дошли са Косова су продали своју земљу тамо шиптарима за велике паре. Шта ту има да се брани? Шиптарске куће? Ако је то зарад светле будућности мог народа, и ја бих признао КиМ. Него објасни ти мени по чему си то закључио да мањине имају већа права него Срби. Али дај аргументоване чињенице, а не којекакве лажи.

Citam naslov teme i zamisljam prostitutku kako se raduje i vice "konacno me neko zaprosio", za to mu je dala takav popust, malte'ne da je *beep* za DZ....jadnica stvarno misli da ce da je zeni.![]()
![]()
Odnosno Jaguar, odnosno BABA SERA
Мени више личи на редаљку,
како се који попење обећа да је последњи.....
U svim firmama a pogotovu stranim se prvenstveno zapošljavaju druge nacionalnosti.....
PROVERENO !!!!
A na Kosmetu nisu svi prodali imovinu....već su mnogi izbegli a vi im niste omogućili da se vrate.
Ako je i prodavano, to je iz očaja rađeno i daleko od toga da je za velike pare.
U pravu si, srpski domacin je zaprosio i njemu glumi nevinost i nista pre braka, dok je baje u komsiluku odvaljuju od Q, dali joj Shengen da moze lakse i bez vize da dodje na *aham*.
Ne ... onaj je sa specifičnim stilom ... žutog debila.
-Ромовима се пушта да краду и за исте закон не важи.
-У 8 општина северне Војводине имаш ,,ненаопружане мађарске страже".
Уосталом била тема данас.
-Срећу да птаршијима прода некретнине по високој цени имало је само по неколико првих продаваца у селу или насељу , остали су имали среће ако извуку живу главу.
Бтв, Србин је у теби давно умро, ако је икада и егзистирао.
U svim firmama a pogotovu stranim se prvenstveno zapošljavaju druge nacionalnosti.....
PROVERENO !!!!
A na Kosmetu nisu svi prodali imovinu....već su mnogi izbegli a vi im niste omogućili da se vrate.
Ako je i prodavano, to je iz očaja rađeno i daleko od toga da je za velike pare.