Radoš Bajić o Lazaru Ristovskom: "To više nije čovek koga sam poznavao"

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.211

"Sve je otišlo u pohlepu... Gde je nestao moj najbolji drug?​

To nije čovek koga sam poznavao"​

Haos na mrežama zbog Radoša Bajića i Lazara Ristovskog,​

objavio sliku iz mladosti i izazvao lavinu komentara...​

Screenshot_37.png

Radoš je, naime, podelio fotografiju sa svojim prijateljem iz mladosti, a iako nije naglasio o kome
je reč, mnogi komentarišu da je u pitanju njegov kolega Lazar Ristovski.

Screenshot_169.png

Lazar je u svojoj objavi napisao da je njegov prijatelj iz Ravnog sela, odakle je inače i Ristovski,
pa je jasno zbog čega mnogi u komentarima pišu da su ove reči upućene njegovom kolegi.

Radoš i Lazar su zajedno studirali i bili su nerazdvojni prijatelji.

Dodao je i ovo:

"OPELO ZA JEDNU MLADOST

On iz Ravnog sela, ja iz moje Medveđe. Hodamo i jedemo - šta se našlo. On grize jabuku,
ja parče kifle, pa razmenjujemo kao braća. Sve to pre pola veka, na beogradskom asvaltu ispred
Skupštine…
Nas dvojica, čisti, mladi, i visoki kao jablanovi, studenti glume i najbolji drugovi. Noć, dan - bez
prestanka, uvek i svuda zajedno. Vreme oskudnosti i siromaštva, ali i idilična priča o večnom zavetu,
o drugarstvu, časti i poštenju…

… Predset godina kasnije sve je otišlo u prah i pepeo, u pohlepu i gramzivost, u bahatost i otklon od
svake normalnosti…
To više nije čovek koga sam poznavao, čijim uspesima sam se radovao, sa kojim sam delio
snove i prelepu mladost…

Gde je nestao moj najbolji drug koji bi danas da nikome ne da ni zalogaj - čak ni meni?
Koji bi sve za sebe?
Bože Svevišnji, ako nam uzimaš snagu, sačuvaj nam dušu, obraz i čast…"
- napisao je u opisu fotografije koju je objavio.

Lavina komentara je u ovom stilu:

Screenshot_8.png

Izvor: Blic

:confused::confused::confused::confused::confused:

Pa, evo, da dopunimo informaciju sa linka:

Najviše novca na konkursu Filmskog centra Srbije dobila je produkcijska kuća Lazara Ristovskog, a komisija je odbila projekte Zdravka Šotre, Srdana Golubovića, Danila Bećkovića, Balše Đoga, Vladimira Tagića, ali i Radoša Bajića. Autor serije "Selo gori, a baba se češlja" danas je komentarisao ovu situaciju i dotakao se odnosa sa Ristovskim.

Čak 35 filmskih projekata odbijeno je na konkursu Filmskog centra Srbije za sufinansiranje proizvodnje domaćih dugometražnih filmova. I dok su samo četiri naslova dobila sredstva, od kojih najviše 57.040.370 dinara "Vera Kroner" u produkciji kuće "Zillion film", na spisku projekata koji nisu dobili finansijsku podršku su oni iza kojih stoje doajeni domaće kinematografije.

Screenshot_16.png

Projekat Radoša Bajića koji je odbijen je "Čuvar ikone Svetog Đorđa", priča o problemima života u delovima Srbije koji su pored administrativne linije Kosova.Bajić je, čini se, odgovorio na odluku Filmskog centra Srbije novom objavom na Instagramu, odnosno fotografijom sa Lazarom Ristovskim koja datira iz vremena kada su zajedno studirali glumu.

Kme, kme...

Gde je nestao moj najbolji drug koji bi danas da nikome ne da ni zalogaj - čak ni meni?
Koji bi sve za sebe?

A Laza kaže:

Nemam komentara na te gluposti. Izvinite, doviđenja - kratko je poručio.

Trese se nebo iznad Ravnog Sela i Medveđe...

Pogledajte na linku komentare i biće vam jasno šta narod misli...

A svi oni snimaju sa državnim parama! Niko neće da u filmove-serije ulaže svoj novac! A pogledajte Kevina Kostnera: on je u film koji je režirao i glumi glavnu ulogu, Horizon A American Tail, uložio 38 miliona svog novca, iz svog džepa. Doduše, film je pukao na blagajnama, ali se Kostneru mora skinuti kapa zbog njegovog integriteta i što je stajao iza svojih ubeđenja. E to je čovek! A ne mrsomudi i pilićari Lazar i Radoš!

A svi oni snimaju sa državnim parama! Niko neće da u filmove-serije ulaže svoj novac! A pogledajte Kevina Kostnera: on je u film koji je režirao i glumi glavnu ulogu, Horizon A American Tail, uložio 38 miliona svog novca, iz svog džepa. Doduše, film je pukao na blagajnama, ali se Kostneru mora skinuti kapa zbog njegovog integriteta i što je stajao iza svojih ubeđenja. E to je čovek! A ne mrsomudi i pilićari Lazar i Radoš!
ja se jos i cudim kako je uopste Lazar i uspeo da nesto ugrabi iz drzavne kase pored crnogorskih filmskih velikana, bracnog para Cetkovic-Micailovic.

Back