Radomir Lazović prvi put o napadima tabloida: Pokojni otac nije bio silovatelj, sve je laž i ime su mu pogrešili

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.989
Nova epizoda podkasta Snaga uma donosi razgovor sa narodnim poslanikom liste "Moramo" Radomirom Lazovićem, koji je prethodne nedelje bio izložen medijskoj hajci koju su mnogi označili kao "novo dno" srpskih tabloida. U periodu u kom pokojnom ocu daje godinu dana, Lazović i njegova porodica čitali su i tome kako je njegov otac pre mnogo decenija bio osuđen za silovanje. Koja je razlika između pisanja o ocu Nebojše Stefanovića u aferi "Krušik" i naslova o pokojnom ocu Radomira Lazovića? Kako izgleda živeti i raditi pod pritiscima ove vrste? Koliko redovne medijske hajke menjaju DNK srpske politike i da li je povratak argumentovanim raspravama moguć? Na ova i druga pitanja govorio je poslanik Lazović u novoj epizodi podkasta Snaga uma, koja je posvećena testiranju mentalne snage svih političara u Srbiji, svih novinara, ali i svih građana, kroz medijske ratove.
Ovom prilikom, Lazović je prvi put u javnosti nedvosmisleno demantovao natpise tabloida, kao i izjave urednika tabloida, na temu prošlosti njegovog oca:
„Meni je stalo da dokažem ljudima da je to laž, naravno. Ali tu je bačena jedna zamka u kojoj bi ja trebalo sada, iz svoje povređenosti, da se bavim time da dokazujem da nije tačno nešto što oni tvrde. Mislim da je teret dokazivanja na onome koji iznosi neku tvrdnju. Ako postoje neki dokazi, neka ih iznesu, ali opet, ja lično, pedeset godina nakon onoga što oni tvrde da se desilo, uopšte nemam želju da dokazujem Vučićevom tabloidu bilo šta. Ja znam da to nije istina. Svakako ću podneti tužbu protiv njih i ja ću svoju pravdu sigurno dobiti u tom smislu. Nadam se da ljudi ne veruju u tako neke tvrdnje. Sad svake druge nedelje treba da objašnjavam da nisam ubica, da nisam zapalio deponiju, sad i da mi otac nije bio silovatelj. Hajde da se mi bavimo problemima ljudi u Narodnoj Skupštini, zbog čega su nas građani i birali. Cilj ovih kampanja je da se ne bavite ulogom opozicije u parlamentu. Uloga opozicije u parlamentu je da kritikuje vlast za štetne posledice i da iznose svoje predloge. Oni sve čine da mi skrenemo s tog puta, ali ja mogu da vam potvrdim da od toga nema ništa“, rekao je Radomir Lazović u razgovoru sa Miljanom Nešković u novoj epizodi podkasta Snaga uma, na našem portalu.

„Voleo bih da zadržimo taj osećaj da ovo što se nama dešava nije normalno i da to ne bi trebalo da se dešava“, rekao je Lazović i potvrdio da na ovako nešto nije navikao i da ne želi da navikne. „Zanimljivo je da je i njegovo ime u tom tekstu pogrešno napisano. Pretpostavljam da je to neka udbaška priča kojom oni mene žele da diskredituju, ali ja bih bio protiv nasilja prema ženama, protiv silovanja i za jednakost, sve i da je sve to što su napisali tačno, a nije“.
C4528A19-6A2E-4683-A83A-1F84856B8173.jpeg

https://nova.rs/podcast/radomir-laz...-silovatelj-sve-je-laz-i-ime-su-mu-pogresili/
Čovjek ovakvog baritona može samo biti frajerčina.
Odbacujem odlučno optužbe da je on iz porodice koja je imala probleme.
Srbijanski Alen Delon!

Па како ми је ова дивота промакла. Људи који гледају нечији педигре испаде да су деца силоватеља. Уопште није лоша информација. У чему је разлика између лопова и силоватеља, да будем искрен огромна. А ако не верујете мени, питајте оне који су били у затвору како се односе према једнима и према другима.

А када је у питању развлачење оца силоватеља у медијима у дневно-политичке сврхе и цичање еко-џихадиста и друге грађанске опозиције, једино што могу да кажу је оно што су на западу већ рекли за сличну весту политичког лицимерја "it's ok when we do it".

Зашто би усер.авање по нечијој породици у дневно-политичке сврхе било ексклузивно право опозиције и њихових таблоида. Па наравно да ће Вучкова машинерија да урнише чим ископа нешто овако прљаво. То што се сада овај еко-џихадиста сетио да би у парламенту требало да се прича о темама важним за грађане Србије, требао је да мисли пре него што је сличне ствари чинио другима.

Па како ми је ова дивота промакла. Људи који гледају нечији педигре испаде да су деца силоватеља. Уопште није лоша информација. У чему је разлика између лопова и силоватеља, да будем искрен огромна. А ако не верујете мени, питајте оне који су били у затвору како се односе према једнима и према другима.

А када је у питању развлачење оца силоватеља у медијима у дневно-политичке сврхе и цичање еко-џихадиста и друге грађанске опозиције, једино што могу да кажу је оно што су на западу већ рекли за сличну весту политичког лицимерја "it's ok when we do it".

Зашто би усер.авање по нечијој породици у дневно-политичке сврхе било ексклузивно право опозиције и њихових таблоида. Па наравно да ће Вучкова машинерија да урнише чим ископа нешто овако прљаво. То што се сада овај еко-џихадиста сетио да би у парламенту требало да се прича о темама важним за грађане Србије, требао је да мисли пре него што је сличне ствари чинио другима.
Na dete ste udarili

Na dete ste udarili
Хахаха, какво дете, коњина од 43 године који се игра политике. Иначе ок је ако ударате на нечију другу децу, али није у реду када се уринира по матором бизгову који је директно учесник јавног политичког живота у Србији. Шта да ти кажем Јами, јави се када обришеш сузе.

Tebi i kad bi neko nacrtao da je nesto laz ti bi i dalje kao Svaba tralala ponavljao svoju laz na repeat.

Tebi i kad bi neko nacrtao da je nesto laz ti bi i dalje kao Svaba tralala ponavljao svoju laz na repeat.
Није ми јасно шта је лаж у ономе што сам написао. Оповргни моју тврдњу да су добар део леве и десне опозиције Вучићеве куч.кице које ће користити у зависности од потребе. Спремио сам кокице и чекам да видим шта ћеш написати.

Није ми јасно шта је лаж у ономе што сам написао. Оповргни моју тврдњу да су добар део леве и десне опозиције Вучићеве куч.кице које ће користити у зависности од потребе. Спремио сам кокице и чекам да видим шта ћеш написати.
nema potrebe za kokicama, ja sam kratka

Lazovic je napisao da je to laz ali tebi to ne znaci nista

А, па ако је Лазовић то рекао, онда нема шта даље да говоримо. Човек један од многих спавача који је активиран по потреби, али ко би рекао да то отворено није признао и рекао или шта већ.

Treba mozda da verujemo Vucicevim botovima?
Па не ни њима, али можда здравом разуму. Дакле имамо лажног паора, који је на крају испао и лажни опозиционар. Јер потезом да напусти Ђиласа, коме је лажни паор највише наудио. А да је лажни опозиционар оптужили су га управо из Ђиласових редова. Нису то радили СНС ботови.

Па не ни њима, али можда здравом разуму. Дакле имамо лажног паора, који је на крају испао и лажни опозиционар. Јер потезом да напусти Ђиласа, коме је лажни паор највише наудио. А да је лажни опозиционар оптужили су га управо из Ђиласових редова. Нису то радили СНС ботови.
kako lupetas bole me oci

Odakle ti da je laž? Valjda bi ih već tužio za klevetu? Ajde se pravimo da verujemo da ne znamo kakvi se sve guraju u politiku, poštenih ljudi tu ima malo, a išto zaluta pobegne glavom bez obzira lad vidi ko su im “kolege”.

Odakle ti da je laž? Valjda bi ih već tužio za klevetu?
Tužio ih je. Ne samo zbog toga, već i zato što su napisali da je "deo Belivukovog ganga".

1676043673753.png

Inače vest je prilično bajata. Temu je stara postavila jer ona botuje za Stranku slobode i pravde. Nemajući što novije, postavila je to. Sada pošto Pokret Ne davimo Beograd postaje politička stranka i preti preuzeti glasače SSP-a po Srbiji, napadi na njih će se još više intenzivirati. Biće sigurno novih izmišljotina. Lažni opozicionar Dragan Đilas ne može prežaliti što ih nije uspeo u svoju koaliciju uvući, te ih onda napraviti irelevantnim kao što je učinio sa DS-om, PSG-om i drugima. A to pokušava od 2018. godine. Njegovi botovi imaju zadaću kako god mogu Pokret Ne davimo Beograd napadati. Možda će se uskoro pojaviti i neka mlada dama od četrdeset i kusur koja će u nekom tabloidu ispričati da ju je Radomir Lazović dok su bili učenici u školskom WC-u pokušao silovati, uz naslov "Iver ne pada daleko od klade" z:D

Kosmička pravda je što će Radomir Lazović morati živeti s tom naslovnicom Srpskog telegrafa. Naime, njegov Pokret Ne davimo Beograd je onomad podržao laganje Danijele Štajnfeld kada je izmislila da ju je Branislav Lečić silovao. Bili su se uključili u medijsku harangu protiv na direktnim unutastranačkim izborima izabranog predsednika Demokratske stranke Branislava Lečića. On je tu stranku htio iz Đilasovih kandži iščupati.
Lideri NDMBGD Radomir Lazović i Dobrica Veselinović nisu sisali vesla. Odrastali su u velikom gradu i ulično su namazani. Veoma su upućeni u dešavanja u gradu. Nemoj uopće sumnjati da im je obojici odmah bilo jasno da Štajnfeldova laže da ju je Branislav Lećić silovao, kao i da je to politička nameštaljka od strane lažnog opozicionara Dragana Đilasa.
Međutim botovi, i Đilasovi i Vučićevi (sve će ih biti teže razlikovati) nisu se Radomirovog ćaće, navodnog silovatelja iz Berana, setili zbog kosmićke pravde, već zbog toga što je Radomir pravi opozicionar. I što neće u koaliciju sa Đilasom. Pa da Đilas onda za račun režima svoga "pobratima" Vučića povuče vodu i otera Pokret Ne davimo Beograd u političku kanalizaciju kao što je to učinio sa DS-om, PSG-om i drugima.

Poslednja izmena:

Back