Posle 45 godina zivota student blokader Radomir Lazovic je konacno dobio prvi posao!

Ali nije dnevnica kod njih mala. Plus topli obrok:

oxldtqYjCpvBOpASRGzXGfDtL9LmAEPLSqkgawUbywzaJpCa4fKzbIf4f3dzDyt7q5H5g4aDW-8eCmZyu55D3ogdzBH4_B__OL8MUA7W

:D
Плус Смоки за беззубе.

Ko god je ozbiljno ratovao taj nije za ove naciste na vlasti. Pitaj koga poznaješ.
Ja to mislim za nas koji smo učestvovali u 5. oktobru. Kad Kežualko kaže kako je on zauzumao Skupštinu ( :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:) pa se kao razočarao što je došao Čeda, i eto sad mora da bude za Vučića da opet ne bi došao Čeda... :rotf::rotf::rotf:
Nekako mi je nezamislivo da je takva persona ikada bila na našoj strani. :D

Uvek mi se vrtela po glavi misao da si ti posle demobilizacije mogao da budeš Slobin milicionar. :D
Нисам Ацане ја сам био СВК.
Моја химна је била сљедећа:

Ми смо млада војска српска
Хрватска нам много мрска
лијева десна, један два
ми смо војска крајишка
:mrgreen:

Odmah po završetku srednje škole, malo na građevini, za dnevnice, koliko sam mogao. A i dok sam demonstrirao stranka mi je davala nešto sitno za nošenje zastave. I još paralelno išao na fakultet... Tako se od deteta pravi muškarac, Živadine moj! :D
To se zove kaljenje :)

Sve cestitke studentu blokaderu Radomiru Lazovicu

Ostao sam bez teksta kada sam video kakve jake strucne kadrove ima blokaderski pokret.

Za razliku od ovog nesposobnog Vucica koji angazuje nekakvog vajnog profesora doktora Djuru Macuta da vodi drzavu , cenim da bi student blokader Radomir Lazovic to obavljao daleko bolje?

Njegov vrcavi talenat i radno iskustvo ne smeju ostati neiskorisceni.

Zato predlazem ovog studenta blokadera za kandidata za premijera ispred blokaderskog pokreta. Neka mu to bude drugi posao u zivotu.
Шта се смејеш, па Вучићу је посао посланика био први.
Нема Вучић дана радног стажа
Што га не критикујеш ?

Шта се смејеш, па Вучићу је посао посланика био први.
Нема Вучић дана радног стажа
Што га не критикујеш ?

nije bajo

Vucic ti je radio u gvozdjari nekoj u Londonu , kao srednjoskolac, sumnja se da ga je jos tada vrbovao MI6, a posle je bio 2 godine novinar na TV Pale.

Tako da nije istina da Vucic nema nikakvo radno iskustvo.

Ima iskustva radnika u gvozdjari, novinara, direktora hale Pinki to je sto znam.

Za nosenje gajbica sa pIVEM za Tomu i Seselja da ne pricamo tu je stvarno bio ekspert.

nije bajo

Vucic ti je radio u gvozdjari nekoj u Londonu , kao srednjoskolac, sumnja se da ga je jos tada vrbovao MI6, a posle je bio 2 godine novinar na TV Pale.

Ima iskustva radnika u gvozdjari, novinara, direktora hale Pinki to je sto znam.

Za nosenje gajbica sa pIVEM za Tomu i Seselja da ne pricamo tu je stvarno bio ekspert.
Ko je radio kao srednjoškolac u gvožđari, ne može nikako izrasti tako da bude širi u dupetu nego u ramenima. Genijalni Velja Ilić je tako opisao Acu Neradnika. :lol:

Ko je radio kao srednjoškolac u gvožđari, ne može nikako izrasti tako da bude širi u dupetu nego u ramenima. Genijalni Velja Ilić je tako opisao Acu Neradnika. :lol:

to ti je tipicna gradja beogradskih intelektualaca

ne znam sta ocekujes

Mi seljaci smo ti siri malo vise u ramenima jer radimo fizicki dosta i tesko . A vi Beogradjani , sem ovi sto idu u teretane retko ko od hemijske i kasike teze sta dizete.

nije bajo

Не постоји та гвожђара.
То је неко измислио.
Нити је икада постојала гвожђара где је радио Вучић.

nije bajo

Osecam da 'Hardware store' prevode kao 'gvozdjara'.

nije bajo

Lažeš kao i obično, ništa specijalno za tebe.

Back