mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.259
Ko god je ozbiljno ratovao taj nije za ove naciste na vlasti. Pitaj koga poznaješ.Ma ne, on je u rat otišao 1991. na Baniji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko god je ozbiljno ratovao taj nije za ove naciste na vlasti. Pitaj koga poznaješ.Ma ne, on je u rat otišao 1991. na Baniji.
Плус Смоки за беззубе.Ali nije dnevnica kod njih mala. Plus topli obrok:
![]()
![]()
Ja to mislim za nas koji smo učestvovali u 5. oktobru. Kad Kežualko kaže kako je on zauzumao Skupštinu (Ko god je ozbiljno ratovao taj nije za ove naciste na vlasti. Pitaj koga poznaješ.
Da ga ispravim, udruzili se sa mafijom na vlasti!
Нисам Ацане ја сам био СВК.Uvek mi se vrtela po glavi misao da si ti posle demobilizacije mogao da budeš Slobin milicionar.![]()
To se zove kaljenjeOdmah po završetku srednje škole, malo na građevini, za dnevnice, koliko sam mogao. A i dok sam demonstrirao stranka mi je davala nešto sitno za nošenje zastave. I još paralelno išao na fakultet... Tako se od deteta pravi muškarac, Živadine moj!![]()
Ko je isao da krade po ratistima on definitivno jeste.Ko god je ozbiljno ratovao taj nije za ove naciste na vlasti. Pitaj koga poznaješ.
Kao što sam napisao, ko je ozbiljno išao da ratuje.Ko je isao da krade po ratistima on definitivno jeste.
Шта се смејеш, па Вучићу је посао посланика био први.
Sve cestitke studentu blokaderu Radomiru Lazovicu
Ostao sam bez teksta kada sam video kakve jake strucne kadrove ima blokaderski pokret.
Za razliku od ovog nesposobnog Vucica koji angazuje nekakvog vajnog profesora doktora Djuru Macuta da vodi drzavu , cenim da bi student blokader Radomir Lazovic to obavljao daleko bolje?
Njegov vrcavi talenat i radno iskustvo ne smeju ostati neiskorisceni.
Zato predlazem ovog studenta blokadera za kandidata za premijera ispred blokaderskog pokreta. Neka mu to bude drugi posao u zivotu.
Samo tužni pokušaji povezivanja opozicije i studentskih blokadera, uobičajeno...Јао какве глупости ... ала пропаде ова крстарица....![]()
Шта се смејеш, па Вучићу је посао посланика био први.
Нема Вучић дана радног стажа
Што га не критикујеш ?
Samo tužni pokušaji povezivanja opozicije i studentskih blokadera, uobičajeno...
Ko je radio kao srednjoškolac u gvožđari, ne može nikako izrasti tako da bude širi u dupetu nego u ramenima. Genijalni Velja Ilić je tako opisao Acu Neradnika.nije bajo
Vucic ti je radio u gvozdjari nekoj u Londonu , kao srednjoskolac, sumnja se da ga je jos tada vrbovao MI6, a posle je bio 2 godine novinar na TV Pale.
Tako da nije istina da Vucic nema nikakvo radno iskustvo.
Ima iskustva radnika u gvozdjari, novinara, direktora hale Pinki to je sto znam.
Za nosenje gajbica sa pIVEM za Tomu i Seselja da ne pricamo tu je stvarno bio ekspert.
Ko je radio kao srednjoškolac u gvožđari, ne može nikako izrasti tako da bude širi u dupetu nego u ramenima. Genijalni Velja Ilić je tako opisao Acu Neradnika.![]()
Не постоји та гвожђара.nije bajo
Vucic ti je radio u gvozdjari nekoj u Londonu , kao srednjoskolac, sumnja se da ga je jos tada vrbovao MI6, a posle je bio 2 godine novinar na TV Pale.
Не постоји та гвожђара.
То је неко измислио.
Нити је икада постојала гвожђара где је радио Вучић.
Како ће онда до "бесплатног" ?Шта се смејеш, па Вучићу је посао посланика био први.
Нема Вучић дана радног стажа
Што га не критикујеш ?
Osecam da 'Hardware store' prevode kao 'gvozdjara'.nije bajo
Ima iskustva radnika u gvozdjari, novinara, direktora hale Pinki to je sto znam.
Za nosenje gajbica sa pIVEM za Tomu i Seselja da ne pricamo tu je stvarno bio ekspert.
Lažeš kao i obično, ništa specijalno za tebe.nije bajo
Lažeš kao i obično, ništa specijalno za tebe.
Laž! Ovo je njegova biografija i radni staž!imas video dokaz gore druze autor reportaze aleksandar vucic tako da je to istina
a sto se tice mesta direktora hale pinki
https://vreme.com/vreme/biografija-iz-varikine/
U čemu je problem ?Laž! Ovo je njegova biografija i radni staž!
Možda u vašim glavama...pa zar nisu povezani? Ja vidim na svim blokadama studentskim opozicione face poput studenta u 45toj Radomira Lazovica, Marinike Tepic, Dinha Gruhonjica, Dragana Djilasa.
u to ime ziveli!