Radodajke

u svaku varoš jelte ima dama
koja rado izlazi u susret svima
najrađe prvojepcima
što se kaže - ko ne pita taj ni ne dobije

kakva je to struktura ličnosti?
hili ona humaniztarac pa želi da pomogne ili prosto ljubitelj sexa ili leči nesreću seksom?

Zasto nema opcije da jednostavno se ne stidi da zadovolji potrebu, vec imas vise politicke etikete?

najrađe prvojepcima

hili ona humaniztarac pa želi da pomogne ili prosto ljubitelj sexa ili leči nesreću seksom?

Da li može za izraz radodajka da se koristi i izraz davodavača?

Bila je jedna profesorica u mojoj srednjoj školi koja se zvala Darinka, bila je mlada i zgodna i video sam da lako daje i da bi lako davala svima pa sam je prozvao imenom Dara Radodajka

najrađe prvojepcima

Upadnu u neki trip da je to ustvari baš superkul. Dok ne počnu da ih zovu, dahću, da im se javljaju i maze ih po guzi u javnosti, ucenjuju i prave neprijatne scene u vezi sa onim što su ipak htele da sakriju od kompletnog komšiluka. Tada sebe smatraju žrtvom, što u suštini i jesu, ali postoji razlog zašto ljudi zaključavaju kuću umesto da vrata ostave otvorena sa znakom: ovde je kompjuter, keš u polici, ostavite mi biciklo.

najrađe prvojepcima

Uvek sam za zene (i muskarce)koji se tako ponasaju,mislila da su jako nesrecni iako to nikada ne bi priznali.

e smekeri nisam dugo bio na ovom forumu ali znam da je ekstra i da uvek ima pametnih ljudi koji znaju nesto o necemu te vase radodajke o kojima toliko pricate po koliko su godina imali jer su bile mladje starije srednje odprilike

najrađe prvojepcima

...ja bogumi ne madoh sreće da se susretnem so takve dame jerbo one u prisustvo moe bivahu dame a ne radodajke...
...so ebiga,grešna mi duša moea...:sanke:

Ima zena koje vole mladje, pa i one neiskusne - cemu ovo boldovano?
Zaista mislim da je broj žena koje "vole neiskusne" jako mali, da ne kažem 0. A ako su, kao u temi, u pitanju gospoje koje lokalni bubuljičavi uspaljenici koji tek kreću u život koriste da skinu mrak (jer je to valjda mnogo bitno da se s tim požuri da ne ispadnu šonje pred ostalima), ne bih rekla da se radi o "zadovoljavanju potrebe" nego o pedofiliji.

Neiskusni dečačić koji će da svrši za dva minuta ne može da "zadovolji potrebu", a gospođa nije "dama širokih shvatanja" nego najobičniji pedofil.

Zaista mislim da je broj žena koje "vole neiskusne" jako mali, da ne kažem 0. A ako su, kao u temi, u pitanju gospoje koje lokalni bubuljičavi uspaljenici koji tek kreću u život koriste da skinu mrak (jer je to valjda mnogo bitno da se s tim požuri da ne ispadnu šonje pred ostalima), ne bih rekla da se radi o "zadovoljavanju potrebe" nego o pedofiliji.

Neiskusni dečačić koji će da svrši za dva minuta ne može da "zadovolji potrebu", a gospođa nije "dama širokih shvatanja" nego najobičniji pedofil.

Sta ti mislis i kako jeste - to su dve razlicite stvari.

Zasto mislis da ce neiskusni decacic da svrsi za 2 min? Po toj logici iskusni starci k.raju 2 sata...

Ajde ne brabonjaj. Ja sam zato i napisala "mislim", nije ni tvoje sveto mišljenje istina, nego mišljenje. Neiskusni dečačići brzo svršavaju i teško mogu zadovoljiti ženu. Moš se usrati ja i dalje tako mislim. ;)

A logika ti je ubilo se :lol:

Ajde ne brabonjaj. Ja sam zato i napisala "mislim", nije ni tvoje sveto mišljenje istina, nego mišljenje. Neiskusni dečačići brzo svršavaju i teško mogu zadovoljiti ženu. Moš se usrati ja i dalje tako mislim. ;)

A logika ti je ubilo se :lol:

Mozda ce ti se arogancija smanjiti sa porastom zivotnog iskustva, a mozda i ne...

Back