Radodajke

@Bad_Wolf

pa što se ljutiš ti na mene? :D
Nema tu šta da se smišlja, i ja sam bio klinac i svršavao sam čim vidim piсu..:roll: ....a ne znam ni jednu iskusniju koja reče za neiskusnog žutokljunca da 'ebe ko zmaj i da može duuugo...

Usput, jedna moja drugarica popila dobro skoro, pa privela piletinu prvi put u životu, ajde da vidi i to...i kaže umal' ga ujutru nisam prebila...lol: Naravno obavio je poso za minut i po, duže navlačio kurton nego što je 'ebo..:lol: ...i ujutro je bolela glava od silnog alkohola, a on je pita: znači bio sam sinoć dobar...:rotf: :rotf:

Poslednja izmena:
u svaku varoš jelte ima dama
koja rado izlazi u susret svima
najrađe prvojepcima
što se kaže - ko ne pita taj ni ne dobije

kakva je to struktura ličnosti?
hili ona humaniztarac pa želi da pomogne ili prosto ljubitelj sexa ili leči nesreću seksom?

Vidi, kako ti kazem, navukla se na ***** jednostavno.
Neko ima taj problem sa alkoholom, na primer. Neko scigaramarama, neko skockom, neko zdrogom, neko cak i sa knjigom
smiley_upside_down.jpg

Svako se navuce na nesto. Ona se navukla na *****, nema tu strukture.

najrađe prvojepcima

hili ona humaniztarac pa želi da pomogne ili prosto ljubitelj sexa ili leči nesreću seksom?

mislim da se ne radi o jedinstvenoj strukturi ličnosti
motivi mogu biti različiti
interes...bilo kakav
nimfomanija...
nedostatak samopouzdanja...
neformirana ličnost...
itd...

najrađe prvojepcima

neke zene vole sex mnogo vishe nego druge
ko ona rimska carica shto se ebala i sa konjem a hobi joj bio da bude prostitutka

najrađe prvojepcima

Imam dosta druagrica, koje su takve, kao sto je opisano. Rekla bih da su nemoralne, a zaljubljive.

Au koji primitivizam i zaostalost... na jednom mestu.... ako devojka menja tipove onda je ona radodajka, a tip frajer...ma odrastite vec jednom, decaci posebno... Zasto onda i tip ne bi bio radodajac ili sta god (upotrebljen samo radi sexa, kao igrackica), ako vec ne bira odnosno ako ne odbija ni jednu... Da se covek ispovraca od toliko glupih ljudi... Uzas... Ako svaki kraj, grad ima po neku radodajku, onda ima i muske RADODAJCE, mnogo njih ;) ima ih na svakom koraku...

Au koji primitivizam i zaostalost... na jednom mestu.... ako devojka menja tipove onda je ona radodajka, a tip frajer...ma odrastite vec jednom, decaci posebno... Zasto onda i tip ne bi bio radodajac ili sta god (upotrebljen samo radi sexa, kao igrackica), ako vec ne bira odnosno ako ne odbija ni jednu... Da se covek ispovraca od toliko glupih ljudi... Uzas... Ako svaki kraj, grad ima po neku radodajku, onda ima i muske RADODAJCE, mnogo njih ;) ima ih na svakom koraku...

Ok..od sad me mozes zvati Zigolo bb :per:

Back