Problem sa srcanom aritmijom pojavio mi se tokom prve trudnoce u kojoj sam dozivela 14 epizoda tahikardija, sa srcanim ritmom do 220. Tokom druge trudnoce prezivela sam slicna stanja, ali i nakon drugog porodjaja imala sam tahikardije. Desavale su se cesto, pri naglim pokretima, kada legnem u krevet sa punim stomakom i sl. situacije.Moje samopouzdanje bilo je toliko ugrozeno da sam se puno izolovala od svakodnevnog zivota, ziveci u stalnom strahu kada ponovo moze da mi se desi isto.Pila sam antiaritmike, verapamil, ali uzalud...Po savetu svog interniste i kardiologa uradjena mi je radiofrekventna ablacija srca i uspesno sam izlecena.Ovim putem zelim da se obratim svim ljudima koji imaju problem sa srcanim aritmijama, da im kazem da tje ta intervencija potpuno bezbolna,ablacija mi je radjena na odeljenju kardiologije u Subotica Starijeg 13, stara interna B klinika.Zelim da istaknem tim doktora Nebojse Mujovica, Aleksandra Kocijencica i Milana Mitrovica, njihovu besprekornost u radu, podrsku koju daju pacijentima, ljubaznost i razumevanje.Najbitnije,aritmiju vise ne mogu da imam, samim timn zivim opusteno,bez strahova!